Ponihommia

Jenkkien Black Friday ja Cyber Monday -alet on siitä kivoja, että kun tietyistä kaupoista tilaa marraskuun lopulla tuotteita ja ne saa käsiinsä tammikuun alussa, on jo melkein unohtanut tilanneensa! Colourpop on käsittääkseni jo kuulu siitä, että tuotteiden saapuminen lasketaan kuunkierroissa. No mutta, katkeruus sikseen – viimeisin lankeamukseni laskettiin syliini tänään.

colourpop_suomi

En enää muista millaisesta alesta tuossa C-maanantaissa oli kyse, mutta se sai minut lankeamaan aiemmin ohittamiini My Little Pony -meikkeihin, muutamaan huulipunaan, pariin kulmakynään sekä kahteen siveltimeen. Muistaakseni jokin postikulu- tms. raja piti täyttää, sillä koppasin mukaan vielä yhden sattumanvaraisen luomiväripaletin. Tämä on ensimmäinen kerta kun testaan Colourpopilta muuta kuin huulituotteita.

colourpop_my_little_ponymy_little_pony_meikit

Haluaisin jotenkin tarkemmin analysoida tarvetta omistaa ponipaletti, mutta en tiedä mistä keriä auki. En ole koskaan ollut kiinnostunut MLP-keräilystä tai leikeistä, mutta ehkä jokin grafiikassa tai tilaisuuden ympärille nousseessa haloossa sitten lopulta liikautti. Värit ovat kieltämättä sieviä ja vaikka ensinäppäily ei vielä aiheuttanut vatsanpohjassa resonoivia huokauksia, aion ehdottomasti leikkiä näiden tyyppien kanssa lisää. Tahmea pohjustaja, kasa litteitä siveltimiä ja pää kysyvästi kallelleen.

colourpop_iluvsarahiiiluvsarahii_palette

Toinen luomiväripaletti on ilmeisesti jonkinlaisen merkkihenkilöyhteistyön tulos, mutta koska olen lumiukkomaisesti pihalla useimmista somevaikuttajista, jouduin googlaamaan tälle tuntumalle varmistuksen. Väriskaala vaikuttaa käyttökelpoiselta.

colourpop_tullicolourpop_matte_xcolourpop_matte

Mattahuulipunat ovat tuttuja jo entuudestaan ja pinkkilila kaksikko oli helppo valinta. Vaikka yritin näiden lisäksi kuvien perusteella sohia lähimmäksi viileänä pitämiäni roosaisia nudesävyjä, tämä ammunta näytti osuneen taulun ulkoreunoille. No, yhdistämällä johonkin toiseen tuotteeseen keksinen näillekin vielä käyttöä.

colourpop_kokemuksia

Kulmakynät sitävastoin vaikuttivat ilahduttavan viileiltä. Toinen niistä oli koostumukseltaan pehmeä ja piirsi ihoon reilusti väriä ja toinen selkeästi kovempi ja hennompisävyinen. Älkää kysykö kummin päin, päähän ei vielä jäänyt näiden välille pysyvää luokittelua. Tai kysykää vaan, kaipa se pian jää mieleen!

Kaksi sivellintä valikoitui mukaan siksi, että sivellinmaanikolla niitä ei koskaan ole liikaa  ja todellisuudessa tämä on vain syy siirtää pesupäivää taas muutaman meikin kauemmas. Hehe. Eh. Eeeh. Äh. No, tiiviitä ja pehmoisia, mielelläänhän näillä venyttää.

Eipä tässä kai kummempia kuulumisia tähän hätään, palataan meikkikuvien äärellä jahka pääsen saman ohikiitävän valonsäteen aikana sekä meikkipöydän että ikkunan ääreen. Trallei!

 

5 Comments Lisää omasi

  1. Se on kyllä tosi harmi että paketin saaminen Colourpopilta kestää ainakin sen kuukauden :( ja tullimaksut on myös aina inhottavat. Tuo My Little Pony kokoelma ei kovin itseäni kiinnostanut, mutta olen ihastellut monia luomiväripalettaja Colourpopilta ja laitan varmaankin pian tilaukseen :)

    1. Joo ja kyllähän mä tuon toimitusajan heti muistin kun pakettiseurannassa ei tapahtunut ensimmäiseen kolmeen viikkoon mitään. :D Tullimaksut on aina pieni miinuspiste, mutta tokihan ne vois yrittää muistaa laskea tuotteen hintaan jo shoppailuvaiheessa, niin ei tuntuisi olo niin pettyneeltä tullikirjaa täyttäessä. :)

  2. Henni sanoo:

    Mun colourpopin tilaukset ovat tulleet reilussa kahdessa viikossa aina. Tosin ihan hetkeen en oo tilannut joten voi olla että tilausvolyymit ovat kasvaneet mutta heidän käsiparien määrä ei. Oon tykännyt erityisesti luomiväreistä, niistä ”voide”maisista, niillä onnistuu meikki aina.Pelastaa niin arkimeikin kuin juhlameikin varsinkin jos ja kun on kiire.

    1. Joo varmasti vaikuttaa, että tilaus tehtiin Black Friday -viikonlopun aikana. Mutta muistan, että kun viimeksi tilasin tarjoussesongin ulkopuolella, toimitus kesti silloinkin tosi pitkään. No tuttu sanonta hyvästä ja odottamisesta pitää tietysti tässäkin paikkaansa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.