NYX-huulipunavertailu

linkit

Tänään tarkastellaan huulipunakalenterin mukana tulleita punalaatuja lyhyen koosteen myötä. En ole aiemmin käyttänyt NYXin huulipunia, joten tämä oli jännä projekti. Lyhyestä kirkollinen veisu kaunis, joten tästä lähtee!

Punat

nyx_lingerie
Lip Lingerie, nestemäinen puna
mattainen, peittävä, ei tahmaa, pysyvyys +++

Tämän koostumus oli mattapunista mieleeni eniten. Pinta kuivui mukavan puuteriseksi, mutta ei kuivattanut huulia. Sävymaailma murretun hillitty ja istui ensiepäilyn jälkeen kivasti. Helppo applikaattori levitti tuotetta tasaisesti, joskaan ei ihan yhdellä vedolla peittäväksi. Kerrostaminen oli helppoa, eikä saanut pintaa murustumaan. Väri kului huulilta hyvin huomaamattomasti, eikä tarvetta korjailuun ollut.

Myynnissä: °Eleven.fi / 9,50 €

nyx_soft_matte_lip_cream

Soft Matte Lip Cream, nestemäinen puna
puolimattainen, puolipeittävä, hento tahma, pysyvyys ++

Tämä koostumus tuntui olevan huulikiillon ja nestemäisen huulipunan välimaastosta ja nimen perusteella veikkaisin tavoiteltavan puolimattaista, ”helppoa” mattapunaa. Omaan makuuni puna olisi voinut olla vähemmän tahmea ja hieman pitkäkestoisempi, mutta sydämeni sykkiikin innokkaimmin niille kaikkein puuterisimmille mattapunille. Kului huulien keskiosasta ja vaati korjailua syömisen jälkeen.

Myynnissä: °Bangerhead.fi / 9,90 €

nyx_liquid_suede

Liquid Suede, nestemäinen puna
puolimattainen, melko peittävä, hento tahma, pysyvyys ++

Tämä puna jäi etäiseksi. En oikein kiintynyt sen tuntumaan huulilla enkä liiemmin pysyvyyteen. Puna tuntui siltä, että se ei kuivunut kokonaan. Ehkä jouduin annostelemaan tummaa sävyä liian paljon, jotta sain aikaan tasaisen sävyn? Saattaisi sopia samalle käyttäjäkunnalle kuin Soft Matte Lip Cream. En osaa tehdä näiden kahden edellisen välille kunnon eroa.

Myynnissä °Eleven.fi / 9,90 €

nyx_matte_lipstick

Matte Lipstick
satiininen, peittävä, vahamaisen levittyvä, pysyvyys +++

Klassinen vahamainen huulipuna perinteisen koostumuksen ja pakkauksen ystäville. Ilahduttavan pitkäkestoinen, joskaan ei mielestäni erityisen mattapintainen. Enemmänkin sellainen ei-lisättyä-kiiltoa -tyyppinen tuntu.

nyx_butter_lipstick

Butter Lipstick, huulipuna
kiiltävä, peittävä, liukas, pysyvyys +++

Klassisen huulipunan kiiltävä versio. Peittävä, helppo levittää ja jättää huulet miellyttävän liukkaiksi. Liukkaus ei hämmentävää kyllä juurikaan vaikuttanut punan pysyvyyteen. Yllättävän rakastettava jopa tällaisen mattapunafanin mielestä. Ei moitteen sijaa!

Myynnissä: °Bangerhead.fi / 9,90 €

nyx_lip_cream

Lip Cream, huulipunakynä
muuttuu kiiltävästä mattaiseksi, peittävä, ei tahmaa, pysyvyys +++

Tämän satsin yllättäjä! En odottanut kynäpunalta näin erinomaista peittävyyttä enkä pysyvyyttä, mutta tämähän oli kerrassaan mainio. Heti levityksen jälkeen puna oli kiiltävähkö, mutta mattaantui ajan myötä ja istui huulilla tiukassa. Löytö!

nyx_butter_cream

Kiillot
Butter Gloss
kiiltävä, läpikuultava, hento tahma, pysyvyys +

Perinteinen kiiltävä ja läpikuultava huulikiilto. Hylsyssä rouheat värit toistuivat huulilla kauniin läpikuultavina ja kaipaavat tasaisen lopputuloksen saavuttamiseen pohjalle kynää. Helppo perushuulikiilto.

Myynnissä: °Eleven.fi / 6,50 €

nyx_intense_butter_gloss

Intense Butter Gloss
kiiltävä, peittävä, liukkaahko, pysyvyys +

Peittävä ja kiiltävä huulikiilto, joka toistuu huulilla hylsyn sävyn mukaisesti. Suosittelen pohjalle kynää tai läpikuultavaa pohjustajaa, jotta kiilto ei kiipeä huulenympärysjuonteisiin.

Myynnissä: °Bangerhead.fi / 7,90 €

nyx_lippie_calendar_

Yleisvaikutelma NYXin huulituotteista oli ehdottomasti positiivinen, vaikka en puolimattaisiin nestepuniin ihastunutkaan. Aion pitää tätä punavalikoimaa jatkossa silmällä. Nämä nousivat varteenotettaviksi vaihtoehdoiksi rakkaan MAC-kumppanuuteni rinnalle.

Millaisia kokemuksia teillä on NYXin punista? Huippulöytöjä tai harmillisia huteja? Ilmiantakaa!

10 Comments Lisää omasi

 1. SariBP sanoo:

  Mä tykkään Butter Lipstickeistä, koska niiden huulituntuma on pehmeä ja pysyvyys huulilla hyvä. Kakkosena on Butter Glossit ja kolmantena Matte Lipstickit. Suosin ihan perushuulipuikkopunia, nestemäisiin en ole oikein innostunut vanhan kansan ihminen kun oon;)

  1. Joo mä ihan yllätyin siitä, miten hyvin tää Butter pysyi huulilla, vaikka oli liukas ja pehmeä koostumukseltaan. :)

 2. Nyxin soft matte lip cream punat ovat yksiä lempparipunistani ikinä! En yleensä pidä nestemäisistä huulipunista koska ne ovat liian kuivattavia, mutta noista olen tykännyt! Taidan omistaa kaikki vaaleimmat sävyt, ne näyttävät mielestäni huulilla tasaisemmilta kuin nuo ihan tummat.

  1. Ai jaa! No tää on varmaan just sit vaan inan mun toivelistan ulkopuolella, mä haluan sitä superkuivaa puuteriväriä ennemmin kuin ”mukavaa” tai ”miellyttävää”. :D Mutta kiva kuulla että nää on yltäneet sun lempparilistalle. :)

 3. Hannatic sanoo:

  Vedenkestävyyttä lupaavat Full Throttlet pysyvät ainakin mun huulilla tosi hyvin. Rasvaa eivät kestä, jos siis syö jotain pizzaa niin katoavat öljyjen mukana vatsalaukkuun mutta suosittelen testaamaan. Puikko, matta, ei kuivata. Mulla on ollut projektina opetella käyttämään huulimeikkiä ja olen testaillut Nyxin valikoimaa kans läpi. Tykkään. Pitääpä testata Butter Lipstick ja toi puikko myös.

  1. Ai okei? Hei näitä täytyy käydä hiplaamassa ständillä! Kiva kun vinkkasit. :)

 4. Nena Sofia sanoo:

  Todella hyödyllinen vertailupostaus, kiitos tästä! Lip Lingeriet eivät yhden testikappaleen perusteella kuuluneet suosikkeihini, koostumus tuntui liiankin kuivalta omille huulilleni. Sen sijaan Matte Lipstickeihin olen ihastunut kovasti :) Niin, ja Liquid Matte Metallics puna sävyssä Acme oli todellinen yllättäjä upean ulkomuotonsa ja mielettömän kestävyytensä puolesta! Huulituntuma oli myös hyvä, kuin ei olisi punaa laisinkaan :) Niistä olen kuullut paljon kehuja muualtakin, suosittelen siis lämpimästi kokeilemaan.

  Tästä meni kyllä ostoslistalle nuo Lip Cream -huulipunakynät, kuulostavat tosi lupaavilta!

  1. Kiitos, kiva kuulla! :) Noi metalliset nestepunat on mulla olleet tutkassa siitä saakka kun niitä jossain houkuttelevasti näin, mutta en ole vielä jalkautunut myyntipisteelle niitä tutkailemaan. Kirjaan tän projektiksi itselleni. :)

 5. Frida Maria sanoo:

  Tilailin joskus ameriikan ihmemaasta nipun vanhan ajan Nyx -huulituotteita huulituotteita ja kynsilakkoja ja noista lakoista osa on vieläkin käytössä. Ihastuin Nyxiin jo silloin merkkinä ja kulutin huulipunat hetkessä loppuun. Sitten Nyx uudistui totaalisesti ja on nykyään mulle vähän vieraampi, mutta mun luottopuna, joka kulkee ihan joka paikkaan ja kaikkialle mukaan ja saa mut hyvälle tuulelle joka aamu, on Nyxin butter gloss Cherry cheesecake. Se on täydellinen.

  1. Hei onpa kiva kuulla, hauska tarina! Googlasin, sievä sävy. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.