Eka kerta: Ponimeikki

Eli kokemuksia ColourPop-meikeistä. Olen nyt suttaillut ponipaletilla ahkerasti ja reippaan pöllyävästä koostumuksesta huolimatta tulen uuden tuttavuuteni kanssa lämpimästi toimeen. Olen tuhertanut ihanalla läpikuultavalla vihreällä kimmellyksellä (Firefly) jo useamman meikin, mutta toistaiseksi iltahämärässä käsivaralla roiskitut kuvat eivät ole läpäisseet blogiseulaa.

Ja näin muodostimme jälleen erittäin armeliaan sillan siihen, mikä sitten läpäisee blogiseulan, ehheh! Arjessa käyttämäni kevyt puikkopohja vain ei valitettavasti näytä hyvältä supertarkoissa lähikuvissa, vaikka peilissä se näyttääkin just passelilta. Ei pidä erehtyä luulemaan, että tavoittelen filtterisileyttä, ei suinkaan. Täydellisiä kuvia tässä blogissa tuskin koskaan nähdään – tämän kanssa on tehty kaupat jo vuosia sitten – mutta oman nassun tarkastelu erilaisista kulmista terävissä lähikuvissa läppärin näytölle suurennettuna vaan on toisinaan vähän lannistavaa. Mutta ei mennä siihen! Mennään siihen, mitä meikkipöydän ääressä tänään tapahtui.

ponimeikki

colourpop_my_little

Tässä meikissä tapahtui klassinen lumipalloefekti. Painelin luomelle läpikuultavan vihreänhohtoista Firefly-sävyä ja sitten ihan pikkiriikkisen murrettua tiilenpunaista Flutterbye-sävyä ulkonurkkaan, jonka jälkeen ripsityvi ihan välttämättä kaipasi syvyyttä petrolinvihreästä Twilight-sävystä ja sitten kokonaisuus näytti i h a n pliisulta ilman potkua aniliininpunaisesta Skydancer-sävystä. Ja sitten koossa olikin todellinen My Little Pony -meikki, joka kaipasi huulillekin reilusti kimalletta, joten päädyin kerrostamaan ensin Urban Decayn Vice Special Effects -sävyjä White Lie ja Litter yhdessä kirkkaan huulikiillon kanssa (kuva yllä) ja sitten lopuksi säätämään vielä liian lämpimäksi jäänyttä huulimeikkiä pinkillä kimallehuulikiillolla a´la MAC Viva Glam Miley Cyrus (kuva alla).

Semmottis kevyesti ja arkisesti.

colourpop_pony

colourpoop_meikki

Onneksi meikkaamisen taika on juuri siinä, että sen saa päästää rauhassa laukalle, eikä mitään dramaattista tapahdu. Kavioiden kopsetta päivääsi!

Kulmat
Colourpop Brow Pencil, Black’n’Brown
Colourpop Brow Boss, Soft Black

Kasvot
MAC Skin Base
MAC Pro Longwear Concealer, NC15
MAC Studio Fix Perfecting Stick, NC15
MAC Studio Sculpt Powder, Light
Colourpop Sculpting Stix, Dove
MAC Cream Colour Base, Virgin Isle
Colourpop My Little Pony Shadow Palette, Butterscotch

Silmät
MAC 24 Hour Extend Eye Base
Colourpop My Little Pony Shadow Palette: Skydancer + Flutterbye + Twilight + Firefly
MAC Fix +
Lumene True Mystic Curl Mascara

Huulet
Urban Decay Special Effects Lip Top Coat: Litter + White Lie
MAC Clear Gloss
MAC Lipglass Viva Glam Miley Cyrus

 

4 Comments Lisää omasi

  1. Oon ollut vähän hukassa noiden ponipaletin vaaleimpien sävyjen kanssa (eli ignorannut ne täysin), mutta sain tästä inspiraatiota! Kiitti <3

  2. Kadehdin kyllä niin kovasti muiden sileitä silmäluomia jossa kimaltavat sävytkin näyttävät hyvältä. Itse meikkasin MAC luomiväreillä pitkästä aikaa, Coppering ja joku muu samaa koostumusta oleva. Kyllä näytti karmealta ryppyluomella, täytyy oikeasti kohta siirtyä pelkästään mattaan.

    Ihana esimerkki värien käytöstä, sitä on mutta ei liikaa vaan tosi nuorekkaasti laitettuna. Jotenkin en itse tätä taitoa osaa :DD

    1. Ai, niinkö? Älä ihmeessä! Kyllä mä meikatessani tein aina asiakkaalle meikin hänelle sopivilla ja häntä ilahduttavilla sävyillä, oli luomet sileät tai eivät. Tämä on ainakin mun kirjoissa sellainen vanha meikkimyytti, jolla saa ihan reippaasti heittää vesilintua! :) Sulla on ihana värisilmä ja taito yhdistellä sävyjä, älä anna tämmöisen rajoittaa sitä! :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.