Colourpop-kulmakynät

Sopiiko ottaa revanssi muutaman viikon takaisesta kulmakarvamittelöstä? Seison edelleen vakaasti tuon kolmen kynän tekniikan kannattajajoukoissa, mutta ajattelin vilauttaa myös kilpailevan joukkueen saavutuksia.

colourpop_brows

Colourpop on tunnettu edullisista meikeistä, jotka on esimerkiksi kauneussivusto Temptaliassa nimetty monena vuonna peräkkäin edullisten brändien kärkinimeksi useammassakin kategoriassa. Kiinnostuin itse ensin huulipunista, mutta viimeisimmän tilauksen myötä laajensin skaalaa luomiväreihin, siveltimiin ja kulmakyniin. Kaikki tuotteet ajavat asiansa ihan kivasti, mutta koska kulmakarvatuotteet ovat yhdeksänkymmentäluvun vuoksi melko lähellä sydäntäni, ajattelin nyt omistaa palstatilaa kahdelle Colourpopin kulmakynälle.

colourpop_brow_pen

Tilasin summamutikassa kaksi erilaista kynää, joissa on molemmissa lotto-onnella hankalan vaaleaan ihooni sopiva pohjasävy.

colourpop_brow_swatch

Colourpop Brow Boss on automaattikynä, jota voi rullailla hylsyssä edestakaisin ja se muistuttaa olemukseltaan vahvasti Sephora Retractable Brow Pencil -kynää. Koostumus on puolikova, jolloin väriä tarttuu iholle hillitysti. Vaikka kynän sävy on Soft Black, se sopii täydellisesti kulmien taustahipsutteluun – tekniikka, jonka avulla hahmottelen kulmiin muodon ja joka saa kulmat näyttämään kauttaaltaan tuuheammilta, kun väri vilkkuu yksittäisten karvojen alta tasaisesti.

Colourpop Brow Pencil on automaattikynä, jota ei voi rullata takaisin hylsyyn. Se muistuttaa olemukseltaan MACin vastaavia kulmakyniä, mutta on koostumukseltaan hurjan pehmeä. Omaan makuuni miltei jopa liian pehmeä, mutta toimii yksittäisten karvojen piirtelyyn, kun käytössä on hellä ote. Tämän kynän sävy Black’n’Brown. Kun olen hahmotellut pohjan hennommin Brow Boss -kynällä, vahvistan ulkoreunoja ja piirrän kaljuihin kohtiin yksittäisiä karvoja. Näin:

kulmat_nypitty

kulmakarvat_ohje

Näillä kynillä piirretyt kulmat eivät ole ihan yhtä kestävät, kuin aiemmalla kolmen kynän tekniikalla askarrellut, mutta mikäli etsit edullista kulmakynää ja olet muissa asioissa tekemässä tilausta Colourpopille, näitä voi kokeilla. Hinta kummallakin 5 $, joten huippulaatua ei kuitenkaan kannata odottaa. Tätä postausta kirjoittaessa toisen kynän harjapää esimerkiksi hajosi niin, että harjaspään paikalta tuijottaa enää tyhjä hylsy ja itse harja on jumissa korkin sisällä. Oh, well. Jokainen edullisia meikkejä ostava varmasti ymmärtää, että ero 22 € ja 5 $ tuotteilla johtuu todennäköisesti muustakin kuin brändinimestä. Mikäli tämän kanssa on sinut, mikään ei estä ruokkimasta uteliaisuutta tuotemerkkien loppumattomassa meressä.

Oletteko sattumalta kokeilleet näitä? Ostatko mielummin kaksi halpaa vai yhden kalliimman?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.