Sivellinpesutaisto

linkit

Olen vältellyt tätä tapaamista viikkoja, kuukausia. Venyttänyt sen kirjaamista kalenteriin ja himmentänyt takaraivossa tuikkivan varoitusvalon kerta toisensa jälkeen. Tänään se tapahtuu. Vastassani on tiiviisti järjestäytynyt joukkio vastahakoisia asianosaisia, joita joudun taivuttelemaan ja suostuttelemaan kylmä ja jämäkkä rauha sisälläni – periksiantamattomalla välinpitämättömyydellä.

siveltimien_pesu

En satuta enkä vammauta, mutta pakotan taipumaan. Pestasin avuksi tutun monitoimiosaajan ja yhden uuden tyypin, jota suositeltiin juuri tähän urakkaan. Vaikuttaa joustavalta kaverilta. Yhdessä taistellaan, toivottakaa onnea.

sivellinpesu

silikonikinnaspesumatto

Sotahuuto on huudettu. Jos ette viikkoon kuule mitään, hälyttäkää apua.

Sigman sivellinpesukinnasta myy mm. °Eleven ja Dr. Bronner’s -saippuaa mm. °House of Organic ja °Eleven.

8 vastausta artikkeliin “Sivellinpesutaisto

  1. Sivellinten pesu, ikuinen välttelyn ja inhon väristysten kohde 😂

    Mulla on sama edessä viikonloppuna…

    1. Hahaa, mulla taas on päinvastainen taktiikka: mitä enemmän siveltimiä on, sitä pidemmälle niiden pesua voi venyttää! :D Mutta tässä kohtaa se tietty sitten potkii nilkoille. :(

  2. Toivottavasti selvisit urakasta :D

    Tämän takia mä pesen nykyään joka päivä / vähintään parin päivän välein sotkuuntuneet siveltimet, meinaan vaikka mulla ei ihan tuollaista arsenaalia löydykään, en vaan oikeasti jaksa sitä urakkaa kun ne pitää kaikki kerralla putsata :D

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.