Laventelin henkäys kynsillä

Nyt tarjoillaan kynsillä niin ennennäkemätöntä hempeyttä ja hattaraista laventelisuutta, että Viilankantoluvan historiassa sopii tänään avata ihan puhdas kirja ja aloittaa kaikkien muidenkin sitkeässä istuvien periaatteiden kirjaamisessa suosiolla ihan uusi opus. En edellistä poikkeusta lukkunottamatta perusta erityisen romanttissävytteisistä kynsityyleistä omissa näpeissä, vaikka niitä muille tarvittaessa mutkattomasti taiteilenkin.

En tiedä liekö syynä monesta suunnasta heläjävä jokakeväinen pastellisuuspommitus, vai mikälie ennenkohtaamaton mielenoikku, mutta kynnet ovat nyt hempeän pastellisvioletit, vaaleanpunaisella shimmerillä huurretut sokeripalat. Jestas!

cnd_wisteria_haze_ice_bar

Tämä sama siniseen taittava violetin sävy on aina ollut myös meikeissä se, jota luontaisesti kartan, vaikka muuten olen avoin liki kaikelle niitä kuuluisia kansantanhuja ja sitä toista lukuunottamatta. Älkää penätkö selitystä, sillä tämän hiuspohjahikoilua aiheuttavan laventeliahdistuksen alkupiste on yhtä hämärän peitossa, kuin niiden muutamien vähän vauhdikkaampien sinkkuvuosien käänteet siinä kymmenisen vuotta sitten.

En ole laventelin ystävä. En pidä tuoksusta, en välitä sävystä, enkä vain kokonaisvaltaisesti diggaa lavandulaa. Miksi halusin värjätä sen hempeimmällä olomuodolla kynteni kolmeksi viikoksi? Vastaan…Kanada.

cnd_shellac_wisteria_haze_with_ice_bar

Tässä ne nyt ovat ja killittävät. Kyseenalaistavat päätöksentekovalmiuksiani joka kerta, kun katseeni osuu näppäimistöllä jammaileviin sormenpäihin. M-m-mmm!

Epätahtiin pampattavan sydämeni ja myrskytuulessa perhosmaisesti etenevän mielenlaatuni tuntevat voivat jo hiljaksiin ruveta lyömään vetoa siitä, miten hunajaisin sanakääntein kolmen viikon päästä hyvästelen tämän hassuvärin, josta onkin muutamassa viikossa tullut yllärilemppari. Siis mikäli vanhat urat vielä pitävät sijansa, ja se on totta tosiaan tällä hetkellä hartain toiveeni. Sillä kukapa nyt virhearviota tarpeetta korjaamaan, ennen kuin välttämätöntä on.

Vai olisiko viimeinkin tullut aika opetella se aito ja oikea kymmensormijärjestelmä? Tai opetella käyttämään arvolleni sopivia pitkiä silkkihansikkaita ympärivuorokautisesti?

Muita ideoita?

Kynnet:
CND Shellac Wisteria Haze + Ice Bar**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

2 Comments Lisää omasi

  1. JonnaH. sanoo:

    Mä taas rakastan laventelia sävynä, tuoksusta en niin pidä, mutta nää kynnet on ihana tajuttoman upeat!

    1. Voi kiitos! <3 Niin hassua, nää on mulle niin vieraat että vieläkin mietin miksi nämä piti tehdä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.