Hello Glow – maaliskuun keinohehku

Aikeenani oli säilöä Lookfantsun kalenterista tullutta Pixi by Petra Hello Glow -hehkusetin testailua keväämmälle, kunnes ymmärsin, että hyödyllisempihän se olisi tässä talviflunssan ryydyttämässä maalisnassussa, kuin kevätauringon herättämän sisäisen hehkun lisävarusteena.

pixi_meikit_kokemuksia

Niinpä siis suttailin tänään kolmen viikon niistämisestä nuupahtaneelle peilikuvalle hieman pintapiristettä kolmenlaisen hehkun muodossa ja vaikka nämä universaalit hehkusävyt eivät yleensä ihan sellaisenaan istu tälle paperinvalkoiselle taustakankaalle, nämä tyypit tekivät tällä aikajanalla ilahduttavan poikkeuksen.

pixi_hello_glow

Persikkaisen hehkuva Glow Booster PeachGold Liquid Face Illuminator -voide on koostumukseltaan ohutta, eikä tee iholle diskopallomaista kimallusta, vaan hyvin hennon kajon, joka ei juuri oikeastaan edes erotu iholta, mutta valaisee kasvoja meikkivoiteen alta kauniisti. Tuotetuntu oli iholla mukavan neutraali, ei järin kosteuttava eikä kuiva, vaan juuri sopivan huomaamaton. Tykästyin!

Kahden sävyn Beauty Blush Duo Peach Honey -hehkukaksikkokin oli iholla yllättävän jees, vaikka se näyttää rasiassa vähän jauhemaiselta. En juuri koskaan käytä kullansävyistä hehkupuuteria, sillä kokemus on opettanut että kultaiset sävyt poskipäällä ovat lumikki-iholla helposti liikaa. Kun tavoitteena on kaunis, sisäistä hehkua imitoiva valo, omalla sävytykselläni on parempi pysytellä valkopohjaisissa tai korkeintaan shampanjaisissa hehkupuutereissa. Mutta näitä kuvia katsellessa on myönnettävä, että ehkä tähänkin sääntöön löytyi tänään poikkeus.

pixi_by_petra_kokemuksia

Viilentävä LipLift Max Honey Sheen -huulikiilto jätti huulet kokonaisuuteen nähden hieman valjuiksi, joten väritin pohjan kevyesti MAC Soar -kynällä ja kiillotin sitten pinnan uudelleen. Sävy on kyllä ihan nätti, mutta tuotteen piparminttuisuus tuntuu siltä kuin suussa olisi koko ajan pieni nokare jätskiä. Aavistuksen liikaa, jopa kaltaiselleni jätskirohmulle.

hello_glow_pixi

Silmät yhdistin hehkuteemaan eilen alepöydästä poimimallani Kicks Cream Shadow Stick -luomivärikynällä ja pikkusipauksella Linda Hallberg Inifinity Palette -paletin Cigar -sävyä. Ripsissä yksi kerros Monsieur Big -ripsaria.

Pakko sanoa, että lopputuloksesta ei ehkä arvaisi alla kuplivaa monen viikon flunssan kirvoittamaa taisteluväsymystä. Nasta meikkihetki täynnä iloisia yllätyksiä!

Onko joku muu tehnyt tuttavuutta tämän hehkuboksin kanssa? Lähdettekö mukaan maaliskuun hehkurintamaan, taisteluun kevään odottamisen aiheuttamaa epätoivotilaa vastaan?

13 Comments Lisää omasi

 1. Niina sanoo:

  Eipä tosiaan arvaisi :) Hehkeää on!

  Juu, ilman muuta samassa kerhossa: olen testaillut sekoittaa koko kasvoille meikkivoiteen asemesta siveltävää talvenkaatokoktailia. Reseptiä ei ole vielä, mutta kyllä siitä aika kaloripitoinen tulee eli öljy on yksi perusaines ;) Jotain hehkuhommaa sekaan, pigmenttiä.. Aika paljon saa lotrata että tästä alkaa hehkua.. :)

  1. Joo, öljy ja pigmentti on loistava hehkuseos! Kurkkaa instassa #wowpotion – siinä yhdistyy öljyn, hoitoveden ja hohtavan pigmentin koko hienous. :) Ja onneksi ihon kenkkuillessa voi aina turvautua värikkääseen huulipunaan. ;)

   1. Niina sanoo:

    Kiitos hyvästä vinkistä, tsekattu :)

    1. Hyvä! Muista ottaa seurantaan myös #wowpotion ja #magicmix -taikojen äityli, @nettart <3

     1. Niina sanoo:

      Ok <3 :)

 2. Nena Sofia sanoo:

  Wau, sä näytät upealta! Tällainen kevyt hehkuva meikkikin sopii sulle todella kauniisti <3

  Mä olen myös lähiaikoina rakastunut kaikkeen hehkuvaan, ja sudin naamaani mielelläni kaiken, minkä kyljessä luvataan sädehtivää lopputulosta. Tosin alan pikkuhiljaa huolestua intoni tätä trendiä kohtaan vain kasvaessa, että erottaakohan mua pian edes diskopallosta…. Siihen saakka taidan kuitenkin vain iloita hehkuvasta olemuksestani pitkän ja masentavan talven jäljiltä :D

  Ps. Mulla on jäänyt monet kivat postaukset kommentoimatta, kun olen lukenut niitä puhelimella Facen kautta, ja se pentelehän ei anna mun kommentoida täällä, vaan herjaa noiden wordpress tunnusten perään mitä en ikinä muista. Koitan paria eri salasanaa, ja tunnus onkin kivasti lukossa. Että nih. Koneella olen valmiiksi kirjautunut tänne, joten täällä ei olisi ongelmaa kommentoida, vaan oon ihmetellyt, miksen nää sun postauksia bloglovinissa…. Ja sit tänään hoksasin tarkistaa, että jostain syystä et ookaan mun lukulistalla ! Mä olin ihan varma, että oot. No nyt ainakin oot, ja saat nauttia mun romaanin mittaisista kommenteista jatkossakin :D

  1. Voi ei, kiitos, olipa se ihanasti sanottu! <3 Joo hehkussa on jotain kokonaisvaltaisen koukuttavaa, mutta omalla paperi-ihollani olen todennut helpommaksi saavuttaa hehku nimenomaan meikkituotteilla sellaisen kuoritun hehkun sijaan – joten glow away sis, tukijoukkoja piisaa! :)

   Romaanikommentit for the win! <3

 3. annaootmeikannut sanoo:

  Oon muuten tykännyt kovasti tosta kuultovoiteesta! Muutenkin tää oli ihan yllärihyvä setti, vaikka mä aluksi olin vähän et meh. Tosin toi huulikiilto on kyllä semmonen, että eipä mulla tuu käytettyä, mutta onneks noi muut tuotteet on ihan yllättävän kivoja!

  1. Joo, sama! En odottanu mitenkään erityisesti rakastuvani tuotteisiin, mutta kerrankos sitä yllättyy iloisesti kun ei odota liikoja. :)

 4. Jonna sanoo:

  Oi miten kaunis meikki, näytät upealta! <3 Ehdottomasti sellainen, jonka voisin tehdä itsellekin. :)

  1. Kiitos, onpa kiva kuulla! Itselle nämä ”värittömät” meikit on tupanneet olemaan sellaisia, että aina pohdin näkyykö kuvassa mitään ja kannattaako sitä edes julkaista, mutta näistä kommenteista saan reippautta näihin vähän hillitympiinkin meikkeihin. <3

 5. Sulle sopii vähempikin meikki, itse sitä näyttää niin vaisulta jos ei ole kiloa pakkelia naamassa :D oikein kaunista ja nättiä siis, hehkumeikin salat haluaisin osata itsekin mutta tuntuu ettei kevyt meikkipohja sovi itselle :)

  1. Ettei olisi enemmän kyse siitä, mihin silmä on tottunut, kuin siitä mikä ”sopii”? :) Ihailen kyllä sun värikkäitä meikkejä, multa tuntuu oma väripaletti vähän kadonneen sen jälkeen kun siirryin kotia töihin. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.