Ruusuinen violetti

linkit

Tämän meikin insipiraationa toimi omista arkistoista näytölle heittäytynyt vanha meikki, jossa ilakoin MAC Rose -pigmentillä. Tässä kun olen muutaman kuukauden korjaillut vanhoja linkkejä, lisäillyt kadonneita kuvia ja tehnyt kaikenlaista kulissisäätöä, jotta wanha cunnon Viilis tästä vielä nousisi jos ei nyt kaikkien aikojen loistoonsa, niin ainakin ponnekkaasti ja hyväryhtisenä seisaalleen, olen muutaman kerran oikein yllättynyt jostain vanhasta meikkilookista, että O-hO, onpa jees – ittekkö muka tein? Muutaman kerran olen myös niiskaissut hiljaa kaulukseen, että noin kapoisat posket ja johan oli kauniisti käherretty tukka, mutta sitten heti niiskaistuani muistanut, että itse kun pääsee kuvansa valitsemaan, sitä harvoin poimii julki niitä huonosta kulmasta napattuja, kaksoisleuan paljastavia lolleroita. Ja joinain päivinä kamera vaan imartelee enemmän kuin toisina, eikä tässä kaiken kansan nähden nyt auta ryhtyä vellomaan yhyyssä, vaan sanoa että katos kun tuli tästäkin hyvä, kokeilkaapa tekin. Niin kuin esimerkiksi tästä. Niin helppo ja niin kiva!

mac_designer_purple_liner

mac_rose_pigment

Tavoilleni tyypillisen MAC-voittoisen meikin tein tällä kertaa seuraavasti. Luomille painelin kostealla siveltimellä kauniisti ruusukultaisena helmeilevää Rose-pigmenttiä ja alaripsityven rajasin lavealti Designer Purple -kynällä ja sutustin vaalean violetilla Dame’s Desire -luomivärillä. Sisäluomella kynätummennus sävyllä Ebony ja ripsissä jälleen koolla kehuskeleva Lancôme-Kiho. Huulille piirustin aniliinin pohjan Magenta-rajauskynällä ja viimeistelevän kiillon lisäsin huulille Revlonin Colorburst Lip Butter -sävyllä Pink Lemonade.

ruusuinen_violetti

Jos jotain tästä kokoonpanosta muuttaisin, niin ehkä kokeilen seuraavalla kerralla sekoittaa tuon pigmentin johonkin erilliseen eyeliner-pohjaan, sillä vaikka muutamat yksittäiset pigmenttiripenät eivät poskipäiltä juuri muille erotukaan, on hyvä aina jättää jokaiseen kertaan vähän parantamisen varaa. Erityiskehut annan itselleni aurinkosuojan muistamisesta, sillä vaikka sen tulisi muutenkin olla ympärivuotisessa käytössä, viimeistään tähän valokatkaisijaa jo hapuilevaan vuodenaikaan se on otettava päivittäiseen käyttöön, mikäli jo aiemmin syntyneet pigmenttimuutokset haluaa pitää kurissa.

mac_rose

Kasvot
Darphin Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50 (°Lookfantastic.fi)
MAC Face & Body C1 + White (°Eleven.fi)
MAC Studio Fix Perfecting Stick NC15 (°Eleven.fi)
MAC Studio Sculpt Defining Powder Light
Colorpop Sculpting Stix Dove
Urban Decay Blush Bright Coral
Urban Decay Highlighter Peachy Shimmer

Silmät
Kicks Cream Shadow Stick Burnt Sand
MAC Fix+ (°Eleven.fi)
MAC Pigment Rose (°Eleven.fi)
MAC Pearlglide Intense Eye Liner Designer Purple
MAC Eye Pencil Ebony
MAC Eye Shadow Dame’s Desire
Lancôme Monsieur Big Mascara (°Bangerhead.fi)

Kulmat
MAC Brow Sculpt Taupe
Sephora Retractable Brow Pencil #06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Lip Pencil Magenta (°Eleven.fi)
Revlon Colorburst Lip Butter #047 Pink Lemonade**

**Oman talon tyyppejä, teen töitä tämän tuotteen parissa

 

4 Comments Lisää omasi

  1. Voi miten kaunis meikki ja ihanan väriset huulet <3

    1. Kiitos! Vaihteen vuoksi vähän lämpimämpiä sävyjä keväthuulille. :)

  2. Nena Sofia sanoo:

    Tuo kuvakateus kuulostaa tutulta! Mulla ei nyt blogin puolella niin pitkää historiaa omasta naamasta ole, että niitä olisin ehtinyt sillä silmällä katselemaan, mutta koneen kätköistä löytyy vaikka ja mitä. Kyllä esimerkiksi kadehdituttaa 17-wee naamakuvat, joissa iho oli vielä ihan täydellisen virheetön. Ja kuinka kivalta ne mustat hiukset aikanaan näyttikään, aijai! Ja sitten tulee se nyyhnyyh fiilis, kun on niin kamalan näköinen tänään ja aiemmin kaikki oli paremmin. Joo. Ja tää tulee olemaan ikuinen kierre, koska kyllä niitä onnistuneita kuvia syntyy aina, ja nehän ei ikinä vastaa sitä täyttä realiteettia :D

    Tää sun meikkisi on kyllä kerrassaan lumoava, upeat värivalinnat! <3

    1. Joo tämä harrastus on ehdottomasti omiaan lietsomaan tietynlaista kieroa itsetarkastelua, jota tuskin tulisi (ainakaan näin vahvana) eteen, jos omaa nassua ei tarkastelisi tästä näytöltä näin tiiviisti. Mutta toisaalta sydämellinen lukijakunta ja bloggaajatoverit lietsovat vastavoimana ihanaa ymmärrystä ja rakkautta, jollaista ei muuten taatusti pääsisi kokemaan. Niin tässä sitä sitten ollaan, avoimin sydämin ja vähän vinksahtanein miettein, tämän hassun harrastuksen äärellä. :) <3

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.