Helppo hellemeikki

Liian aikaistako vielä vai, häh? Eio! Analogista aikaa elävä herra Iso-C kipusi tänään niin hilpeisiin lukemiin, että pakkohan se on survoa jotain asiaan liittyvää julki ihan nyt heti paikalla – kutsuksi, varmistukseksi siitä, että avoin syli ja levälleen heitetyt käsivarret ovat täällä vain ja ainoastaan isänsä Andersin mukaan nimettyä kunniavierasta varten. Ettei se ny vaan hätääntyis jurojen suomalaisten edessä ja uukkarois kriittisellä hetkellä.

viva_glam_v

Hellettä ja helppoa, kaksi lempiasiaani yhdessä. Kun pihalla piisaa seetä, peilin edessä ei kannata turhaan viettää kallista nautintoaikaa. Tässä nassussa on kaikki kesäarkeen tarvittava: pohjalla aurinkosuoja (tässä meikissä noita kahta linkin takana esittelemääni tuotetta kerrostettuna), siellä täällä tujaus helppoa peitevoidetta, kulmissa vähän kynää ja huulilla helppo omani, mutta paremmat -sävy, tuo paletin kuovituin:

mac_viva_glam_palette.jpg

Viva Glam -hyväntekeväisyyspunapaletin sävy V on ääreest’ sievä huijauspuna meille, joiden oma huulisävy on luonnostaan kalpean vaalea. Pikkuisen parannusta, mutta kaukana mahtipontisesta elostelusta. Sävyssä on mukana ripaus shimmeriä, joka taittaa kauniisti valoa, mutta ei erotu huulilta. Mikäli poskipäille haluaa tupsauttaa vielä henkäyksen kaunista hehkua, sen voi tehdä samassa kuvassa keimailevalla Lumenen hohtotipalla. Oletteko ehtineet testata näitä jo?

vaalean_ihon_aurinkosuoja

Mä oon jo ihan valmis kesään, ootteeksteh?  

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.