Kesävärini koralli

Vaikka olen huulipunieni kanssa melko kaikkiruokainen, on kuitenkin yksi sävy, jonka otan käyttöön ainoastaan kesäisin. Tämä sävy ei tunnu kotoisalta ihoani vasten, mutta jokin siinä henkii ensimmäisten lämpimien päivien luomaa universaalia auringon taikaa niin, että vastustaminen on vaikeaa.

red_jade_lip.jpg

Omistan kymmenittäin huulipunia, mutta kokoelman enemmistö vaihtelee punainen-pinkki-violetti -akselilla. Koralli on huulipunasävy, jonka kaivan esille ainoastaan keväisin, eikä niitä muutoin pröystäilevästä huulipunakokoelmastani juuri edes löydy.

Väittävät, että tämän kesän vaatemuodissakin ovat valloillaan leiskuvat punaisen sävyt, joten tämä ilkikurisen korea virne olkoon korteni kesän trendikekoon.

mac_red_jade

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor -punan sävyn Red Jade ostin edullisesti turkkilaisen MAC-pisteen poistohyllystä, enkä ole nähnyt sävyä myynnissä täällä kotipuolessa. Kauniita koralleja ovat kuitenkin tähän aikaan vuodesta kosmetiikkahyllyt notkollaan, joten mikäli tämä huoleton aurinkovoidetta, kulmakynää ja kirkasta huulipunaa -look kiehtoo, on omaan makuun sopivan korallipunan saalistaminen vaivaton askar.

Aurinkoa viikonloppuun!

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.