Siveltimiä syövä jättiläishuulipuna

No vähän dramaattista, ehkä, mutta dramaattinen oli löydöskin! Katsokaa nyt, miten hieno!

mac_lipstick_brush_case.jpg

Olen julkisesti tunnustautunut pesunkestäväksi MAC-faniksi, -fanaatikoksi, -maanikoksi ja varmaan myös ihan rehdisti MAC-hulluksi, jo vuosia sitten. Vaikka olen jo aikoja sitten vaihtanut työpaikkani ihan muihin kuvioihin, tätä brändiä, sen oivalluksia ja henkeä on täysin mahdotonta poistaa pakkomiellelistaltani.

(Tomorrowland ja kaupan valmiit jääpalat, kun kumminkin aprikoitte.)

mac_look_in_a_box_giant_lipstick

Kun näin tämän jättikokoisen, huulipunan muotoisen sivellinkotelon ensimmäistä kertaa instassa, meinasin menettää virtsarakkoni hallinnan. Haluannn! Look In A Box -setit ovat pääasiallisesti myynnissä vain lentokentillä, joten tämän ihanuuden hankkiminen vaati vanhoja kunnon Purkkis-suhteita ja tuhansien suukkojen saattelemana lähetän terveiset tämän keräilyharvinaisuuden minulle kuriroineelle Sallalle. KIITOS! Palautan palveluksen koska tahansa sitä tarvitset, pus!

mac_look_in_a_box_lipstick

Aidon MAC-punan muotoja kopioivan sivellinkotelon sisään mahtuu pieni määrä lyhyehköjä siveltimiä, mutta kuten ehkä pitkäaikaisimmat lukijat jo tekstin sävystä uumoilivat, tämä upeus päätyy osaksi keräilykokoelmaa, joka sisältää mm. Rihanna ja Archie’s Girls -aiheisia sijoituksia.

mac_look_in_a_box_brush

Jättiläishuulipunan mukana saapui neljä synteettistä, lyhytvartista sivellintä, jotka todennäköisesti otan käyttöön. Ehkä. MACin siveltimet ovat aiemmin olleet sivellinkokoelmani aatelia, mutta kun brändi jokin aika sitten siirtyi valmistamaan ainoastaan synteettisestä kuidusta valmistettuja siveltimiä, rakkauteen on tullut ryppy. Ymmärrän muutoksen tarpeen nykyisessä arvojen murroksessa, mutta synteettinen karva ei valitettavasti ole meikatessa yhtä kiva kuin luonnonkarva. Niisk.

Mutta! Eteenpäin! Maailma muuttuu ja uusia taitoja on jokaisen vastarinnasta huolimatta joskus omaksuttava. Olkoon synteettisillä siveltimillä meikkaaminen oma projektini tuleville vuosille. Nämä neljä sivellintä kattavat monenlaista meikkaustoimintoa ja niillä saisi tarvittaessa tupsuteltua paikoilleen kokonaisen meikin. MUTTA, jos joskus haluaisin epätoivoisessa rahapulassa kaupata tämän aarteen eteenpäin, siveltimien olisi syytä olla iskemättömät ja muoveissa. Katsotaan siis, kuinka niille käy.

mac_basic_brush_set

Nyt hyvät ja huonot uutiset.

Hyvä uutinen on se, että tämä esine tuottaa minulle iloa – en ole pitkään aikaan nähnyt mitään näin kiehtovaa. Olen aidosti iloinen siitä, että omistan tämän tavaran, että se on minun. Kaikkien tavaroiden omistaminen ei tietenkään takaa hymyssä nykivää suuta, mutta tällä kaunokaisella sellainen ominaisuus on. Kaunis esine on aistikokemus, joka tuottaa yhtä lailla hyvää mieltä kuin kutkuttava partaveden tuoksu tai pehmoinen turkki sormien alla. Yksi kauneimmista esineistäni, heittämällä.

Huonot uutiset ovat tämän aistilahjan saatavuus (vain lentokentiltä) sekä rapea 60 euron hinta. Kun hinta palastellaan lohkoihin, se ei ole mitenkään erityisen kova pyyntö neljästä MAC-siveltimestä (lyhyt- ja pitkävartiset ovat yleensä samoissa hinnoissa, koska hinnan muodostavat pääasiassa muut kuin siveltimen varteen käytettävän puun materiaalikulut) ja niihin kuuluvasta, brändin tunnusomaista (kultti-)muotoilua hyödyntävästä käyttöesineestä. Eli vaikka kuriirini vielä vapaat ostokädet jo saatuaan ennen kassahihnalle laskua tarkisti, oliko hinta varmasti ok, en oikeasti epäröinyt hankintaa hekteäkään.

Saanko vielä kerran huokaista tämän ääressä ääneen? Aaaaaahhhhhhhhhhhhh.
Huh, kiitos.

Nyt, keskustelua. Mitä sanotte – meneekö brändifanitus kovaa ja korkealta yli, vai onko ok olla pihkassa tavaraan? Ostaisitko itse?

11 Comments Lisää omasi

 1. JonnaH. sanoo:

  Eikä, miten makee! Multa on mennyt tällainen upeus ennen tätä ihan ohi. Nyt sitten olen kateudesta vihreänä täällä. :D

  1. No hei tää on just julkaistu, vielä ehtii! Silmät auki vaan kun joku ilmoittaa matkustavansa ja hiomaan kauppaa kuriroinnista. :)

 2. Salla sanoo:

  Sun niin piti saada tämä, ilo olla avuksi <3

  1. <3 <3 <3 !

 3. Jäätävä! Siis aivan mahtavaa kitschiä, tykkään. Tulee mieleen ne Kosta Bodan lasiset huulipunan ja kynsilakkapullon muotoiset koriste-esineet, mutta tää on oikeastikin hieno ja hauska. Että ymmärrän täysin miksi olet iloinen. Itse en ehkä tällaista hankkisi omaan kotiini, koska täällä on kitschiä muutenkin jo liiankin kanssa, ja taidan pitäytyä tuossa neuvostosälässä. :D:D

  Sen verran olen kyllä kanssasi eri mieltä, että itse koen synteettiset siveltimet miellyttävämpinä. Aitokarvaiset tuntuvat usein vähän karheilta, toki merkeissä on varmaan eroja. Mulla on parit luomivärisiveltimet, jotka ovat kyllä kestäneet vuosia, mutta jösses kun raapivat. Synteettiset (ne laadukkaammat!) ovat järjestään pehmeitä ja tuntuvat naamassa ihanilta.

  1. Ai, eikä? Höh! Mullakin on muutama meikkikouluaikoina jossain setissä tullut luonnonkarvasivellin, jotka hylkäsin raapivan tunteen takia parin käytön jälkeen, mutta näissä mun luottosiveltimissä ei ole raapivuutta yhtään. Millä peset luonnonkarvasiveltimet? Ootko käyttänyt hoitoainetta? Hoitsikalla saa siveltimistä pehmeät vaikka ne olisi esimerkiksi alkoholipitoisella pikaputsarilla koppuroituneet.

   Ja jättipuna, ah ja vielä kerran ah. <3 Valmistaudun parhaillaan nimeämään kaunottareni jollain ylevällä erisnimellä. Purrrrrrrr.

 4. Mizz Annie sanoo:

  Ohhhh! Ahhhhhhh!
  Joo, tällaisessa tapauksessa ei kyllä hinnalla ole väliä. Keräilyaarrrre!!!

  1. FULLY AGREED! <3

 5. Mari Anniina sanoo:

  Ooooooohh!!!! Miksi en tiennyt, että tällainen on olemassa!!?? Parasta! Olisi niin hieno keräilyesine! 💄💄💄

  1. No joo, eipä vähän! Ehkä näitä vielä saa?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.