Nestemäinen glitter – MAC Dazzleshadow Liquid

linkit

Sanokaa mitä sanotte, rakkaus glitteriin on ikuista.

MAC_diamond_crumbles

Uudet nestemäiset MAC Dazzleshadow Liquid -glitterluomivärit vilahtelivat Instagramissa jo hyvän aikaa sitten ja lanseerausta odottaessa jalanpohjia kutitti tuttuun tapaan. Tätä kutkaa ei oikein paranna mikään muu, kuin nopeatempoinen ostotapahtuma ja sitä seuraava reipas iltahölkkä kotiin meikkipöydän ääreen. Toiset kuuntelevat äänikirjoja, toiset sivelevät askelten tahdissa uusien meikkien koskemattomia hylsyjä.

mac_diamond_crumbles_swatch_2

mac_diamond_crumbles_swatch_1

Kiehtovan sinertävä, monivärinen glitter tulee hylsystä ulos kiitettävän runsaana, mutta helposti hallittavana. Sen ehtii häivytellä iholle rauhassa, mutta kuivumista ei tarvitse odotella kuin hetken. Sävyyn voi kerrostaa syvyyttä, mutta rouheahkoon kallistuva koostumus ei ole parhaimmillaan, mikäli kerros on liian paksu. Omaa silmää miellyttää eniten näissä kuvissakin näkyvä hentoinen häivähdys, joka on myös huomaamattoman tuntuinen luomilla.

nestemainen_glitter_luomille

Useamman tunnin testijaksolla hippuset eivät karisseet poskille itsekseen, mutta kun epähuomiossa hieroin silmiä, sain silmien alle muutaman ylimääräisen tuikahduksen. Erittäin hyvä pito verrattuna moneen muuhun kokeilemaani glitterviritykseen. Omat luomeni ovat malliltaan aavistuksen raskaat, joten alusta ei ole nestemäisille tuotteille helpoin mahdollinen.

mac_glitter_luomivari

Sävyn voi taputella tai sivellä luomille suoraan reilun kokoisella applikaattorilla tai kämmenselän kautta sormipelillä. Koska koostumus ei ole liian vetinen, uskoisin tämän toimivan myös puuterisen luomivärin päällä tehosteena. Mikäli värin levittää ripsirajan sijaan koko luomelle, sille kannattaa antaa hetki kuivumisaikaa alas päin tuijotellen, jotta se ehtii takertua paikoilleen.

sininen_glitter_meikki

En tiedä onko koostumusta erikseen testattu turvalliseksi huulille, mutta tokihan sen sutustin omille pusuttimille heti ensitilassa, koska kimaltavat asiat ja huulet ovat yksi vilpittömimmistä aikuisuuden iloista. Huulilla tuote istahti miellyttävän kuivaksi ja ohueksi rivakasti, mutta kalvakan sinertävä sävy olisi ehdottomasti kaivannut alleen punertavan rajauskynän, joten älkää tuomitko kokonaisuutta tämän harkintavirheen perusteella. Vaikka juuri tuo sinisyys tekee tästä nakumeikkikokonaisuudesta vähän turhan avantgarden, tykkäsin ajatuksesta niin, että seuraavalla kerralla hienosäädän tätä monokromaattista sinistä sinisellä -kokonaisuutta ripsivärillä ja huultenrajauskynällä. Sinertävä glitter toimisi ehdottomasti myös näyttävän iltameikin tehosteena, mutta omassa arjessa olen mieltynyt juuri näihin vähän odottamattomiin tosissaan vai läpällä -tyyleihin.

mac_diamond_crumbles_eyeshadow

mac_dazzleshadow_liquid_diamond_crumbles

Sävyvalikoimaan kuului useita erityyppisiä koostumuksia, joista tämä Diamond Crumbles oli karkeimmasta (kuten myös karkkisimmasta) päästä. Mieltä jäi aavistuksen kaivertamaan sileän metallinen vaaleanpunainen Love Yourself, joka jätti kämmenselän lisäksi sydämeen ruusuista elohopeaa muistuttavan jäljen.

mac_diamond_crumbles_makeup

Ennustan tästä kohtuuhintaisesta, helppokäyttöisestä ja pitkäkestoisesta glitterluomiväristä tulevan pikkujoulukauden hittiä. Tätä firman bileet ovat jo vuosia kaivanneet.

Myynnissä esim. °Bangerhead.fi.

Haamunsininen kokonaislook – yay or nay?

2 Comments Lisää omasi

  1. Tuulia sanoo:

    Hyvältä näyttää 👌

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.