Helpot halloween-kynnet

Ystävä kävi freesaamassa kynsiään ja toiveena oli mustaoranssia halloweenhässäkkää pääkalloilla ja folioilla. Ha, olen menestyksekkäästi siis tartuttanut pitkään sairastamani foliokuumeen eteenpäin. Tai sitten ystävätkin ovat hoksanneet, että juuri folioita kummempaa koristelua ei mahtipontisen kynsipöytäni äärestä juuri nouse, ha-haa!

halloween_nails

Aiempia kynsiä samalle tyypille olivat muun muassa kesägootin mustavihreät, hääpääkallot ja mattakynsien taika.

Tämänkertaisiin kynsiin vangittiin mielestäni oikein kelvollisesti vähän resuinen, ei-niin-justiinsa viimeistelty pyhäinmiesten henki, jossa on ripaus amerikkalaista hapatusta.

halloweenkynnet

Lämmin suositus foliotekniikalle, mikäli kynsien koristelu houkuttaa, mutta koristelupeukku on jumissa keskellä kämmentä. Ohjeita folion käyttöön tavallisen kynsilakan kanssa voi kurkkia aiemmasta ohjeistuksestani, täältä.

Kynnet
CND Shellac Black Pool + Gypsy
Nail Diva Foils Skull + Snakeskin

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.