Punaiset jouluhuulet ja yllätysjoulukalenteri

Tipeti tap, joulukytkin on käännetty kaakkoon. Vaikka vielä hetki sitten näennäisesti nihkeilin punaisena helkkäävän kuukauden lähestymistä, nyt olen sen edessä selälläni kuin huomionkipeä koiranpentu.

joulukalenteri_ystavalle_viilankantolupa

Poikkeuksellinen kalenterinpuutostila meinasi kärjistyä täysimittaiseksi alakuloksi, kunnes keksin ripustautua ystäväni Ilonan hihaan. Kahden kosmetiikkahullun toisilleen tekemät joulukalenterit testattiin toimivaksi konseptiksi jo vuonna 2016, kun viimeksi vaihdoimme kalentereita päittäin. Ilona oli onnekseni heti juonessa mukana ja sovimme vaihtarit tälle päivälle.

MAC_In_Retrograde_swatch_blog_viilankantolupa.jpg

Lupasin toimittaa vaihdon henkilökohtaisesti (koska välillä on tarpeellista istua neljä tuntia autossa yksinään ja laulaa), joten sipaisin huulille asiaankuuluvan jouluisaa huulipunaa: MAC Retro Matte Liquid Lip Color sävyssä In Retrograde. Punainen, metallinhehkuinen huulipuna on ilo paitsi silmälle, myös levityskädelle, sillä sen kanssa huulet on helppo punata peittävästi ja millintarkasti ohikiitävässä hetkessä.

mac_in_retrograde_matte_lipstick_viilankantolupa.jpg

Metalliviimeistely tekee mattapinnasta kiinnostavan, mutta ei lisää punan mattaisuutta tai paksuutta lainkaan. Ihastuttava tuttavuus, jota ei valitettavasti enää ole saatavilla, mutta vastaava sävy löytyy perinteisenä puikkomallisena mattapunana uusimmasta MAC Shiny Pretty Things -kokoelmasta, kurkatkaa josko vielä saisitte käsiinne. Lämmin lisäsuositus metallisten mattahuulien yhdistämiselle metallipunaisten mattakynsien kanssa.

lahjaideoita_ystavalle

Puran Ilonalta saamaani kalenteria päivittäin Instagram storyissä tililläni @viilankantolupa ja Ilona purkaa minun aikaansaannostani (ja huonosti viimeisteltyjä saatetekstejä, haijai) omalla tilillään. Kurkitaan ja kuullaan pian!

 

One Comment Lisää omasi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.