Ole Henriksen Uncover The Truth Melting Cleanser

°Sisältää mainoslinkkejä

Okeiii, nyt on pakko taas nostaa parrasvaloihin yksi yksittäinen tuote, joka on herättänyt valtavaa ihastusta. Rrrrakastan iholla täydellisesti liukuvaa öljypuhdistusta ja viimeistelen puhdistuksen aina maitomaisella tuotteella (paitsi toisinaan myös näillä kahdella puhdistusgeelillä, jotka sopivat myös kuivalle iholle), mutta erityisen suuria ilon helähdyksiä aiheuttavat miellyttävästi koostetut öljymäiset puhdistustuotteet, joilla on helppo irrottaa iholta meikki, lika ja aurinkosuojatuotteet.

Ole Henriksen The Truth 3-in-1 Melting Cleanser -puhdistus

Tämänkertainen uuh-aah-tuote on Ole Henriksen Uncover The Truth 3-in-1 Melting Cleanser -puhdistusbalmi, joka saa aikaan tyytyväisiä ynähdyksiä. Kirkkaan puhdistusbalmin koostumus on jotain hyllyvän hyytelön ja juoksevan hunajan väliltä ja iholle hierottaessa se sulaa nopeasti liukkaaksi öljyksi, jolla on ilo irrotella meikkejä. Viehkeän oranssinuttuisessa puhdistustuotteessa on hennon hunajais-sitruksinen tuoksu ja se huuhtoutuu iholta ohuen maitomaisena heti kun on kosketuksissa veteen. Huuhtelun jälkeen iholle jää suojaava, kevyesti öljyinen tuntu, joka varmasti jakaa mielipiteitä.

Ole Henriksen The Truth 3-in-1 Melting Cleanser -puhdistusOle Henriksen The Truth 3-in-1 Melting Cleanser -öljypuhdistus kasvoille

Omalle rutikuivalle iholleni tuo suojaava kerros on hyödyllinen (ja tuntuu ihanalta), mutta tiedän, että monet haluavat puhdistaa ihonsa niin, ettei iholle jää lainkaan tuotetuntua. Olen käyttänyt Melting Cleanser -puhdistajaa sekä kaksoispuhdistuksen ensimmäisenä että toisena vaiheena ja laiskempina aamuina myös yksistään. Mikäli tätä hyytelöis-hunajaista ihanuutta käyttää puhdistuksen ensimmäisenä vaiheena, iholle ei myöskään jää tuotetuntua. Vedenkestävää ripsiväriä en ole tällä balmilla yrittänyt irroittaa, mutta käyttämäni kevyt meikkipohja ja mattahuulipuna irtoavat kaksoispuhdistuksella nätisti.

Öljymäinen puhdistusgeeli kasvoille: Ole Henriksen The Truth 3-in-1 Melting Cleanser

Pirtsakka putsari on omassa tuoteryhmässään pienen 90 ml kokonsa vuoksi arvokas, mutta olen iloinen, että uteliaisuus voitti ja raaskin kokeilla, sillä koostumus on riittoisa ja ravitsevan öljyisestä koostumuksesta on iloa pitkäksi aikaa. Viilis tykkää!

Ole Henriksen -tuotteita myy mm. °Lyko.

9 Comments Lisää omasi

 1. Sissi sanoo:

  Tuoksun pystyy miltei aistimaan ruudun välityksellä. Varmasti ihana tuote <3 Kysyisin vielä, minkä kokoinen tuo pönikkä on kun tietoa ei ollut eleveninkään sivuilla?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   90 ml! Mietin samaa eilen postausta kirjoittaessani, mutta en jaksanut kömpiä alakertaan tarkistamaan. 😅 Lisään tekstiin!

 2. JonnaH. sanoo:

  Ole Henriksenin tuoksumaailma on ihana. En ole hetkeen käyttänyt mitään brändiltä, pitäisi varmaan alkaa verestämään muistoja, koska oli aika, että kaappini oli täynnä merkin tuotteita. :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, mullakin on vaan maistiaisia sieltä täältä, mutta esimerkiksi Nurture Me -linja on aivan ihastuttava, siitä olen kokeillut jo melkein kaikkea. Postaus tuloillaan! :)

 3. Anzu-Anssu sanoo:

  Itselläkin on tämä, mutta mä valitettavasti petyin :/. Vaikka kaksoispuhdistuksen ekana vaiheena käytin, niin meikit ei vaan irronneet kunnolla (kasvovesi-vanulappuun jäi paljon meikkijäämiä). Silmämeikitkin jäi vain pandaksi silmien ympärille.
  Ei varmaan omalle iholle ole sopiva tuote, kun monet muut puhdistusöljyt/-balmit ovat kuitenkin hyvin putsanneet.
  Itselläni on sekaiho, talviaikaan hieman pintakuiva ja kesällä rasvoittuva.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aaa, joo hei totta, tätä mä en varmaan muotoillut riittävän selkeästi – mullahan on siis tosi harvoin silmämeikkiä! Eli kun mä puhdistan meikin, se tarkoittaa kevyttä meikkipohjaa ja mahdollisesti huulipunaa. Ripsivärin poistamiseen käytän suosiolla ihan perinteistä öljy-öljyä, tämän tuotteen kanssa ei vedenkestävä ripsiväri varmastikaan irtoa. Mutta meikkipohja mulla lähti kyllä tällä balmilla ja puhdistusmaidolla ihan hyvin, käytän toki yleensä aika kevyttä pohjaa. :)

 4. Salka sanoo:

  Tää kuulostaa kivalta, ja mä luulen että sä tykkäisit tosi paljon Yves Rocherin tästä putsarista: https://www.yves-rocher.fi/control/ihonhoito/puhdistusmaidot/puhdistusoljy-kuivalle-iholle-125-ml/?cmSrc=Category

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei joo, vaikuttaa hyvältä! Koppaan tän jossain vaiheessa testijonoon! Kiitos. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.