Alkukevään loppuneet

°Sisältää mainoslinkkejä

Ryhtiliike tyhjien purkkien äärellä! Tammi-maaliskuussa loppui reipas annos ihonhoitoa, tuttuja hiussuosikkeja sekä muutama viehko vartalotuote. Melkein kaikki tuotteet löytyvät lempparilistaltani, joten luvassa rutkasti suosituksia tuotteista, jotka tuottavat käsinkosketeltavaa iloa.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet

Vartalotuotteet

Rexona Maximum Protection -deodorantti on osoittautunut luottamuksen arvoiseksi ja paikka lempparituotteiden joukossa on lunastettu. Olen aiemmin useaan otteeseen kirjoitellut siitä, miten vaikeaa on ollut löytää oikeasti pitävä dödö silloin kun hikoilu on voimakasta, mutta tässä se ratkaisu nyt on. Varastossa tällä hetkellä kaksi avaamatonta purkkia, sillä en halua olla päivääkään ilman. Tästä olen kirjoittanut aiemmin täällä.

The Body Shop Coconut Cream Body Scrub -vartalokuorinta ui liiveihini välipäivien joulukalenterista ja käyttelin sen loppuun ristiriitaisin tuntein. Kuorivat rakeet olivat miellyttävän karheita, mutta ehkä tykkään kuitenkin vielä jämäkämmästä koostumusta. Kookoksen tuoksu ei ehtinyt näin pienessä purkissa ärsyttää, mistä erityismaininta. The Body Shop Coconut Cream Body Scrub -vartalokuorinnan voit ostaa suoraan brändin omasta verkkokaupasta °täältä.

Rituals The Ritual Of Happy Buddha Happy Hands Hand Wash -pesuneste hemmotteli aisteja lavuaarin reunalla miellyttävän pitkään. Aistikkaan mausteinen tuoksu oli ilo käyttäjälleen ja tätä ostan todennäköisesti jossain vaiheessa lisää. Juuri nyt lavuaarin reunalla nököttää kuivalle iholle tarkoitettu apteekkituote, joka on tuoksultaan ja ulkonäöltään erittäin plää, mutta kuivan talvi-karkeuden helpottajana välttämätön. Rituals-tuotteita myy mm. °Eleven.

Rituals Fortune Oil Cedarwood & Orange Caring Shower Oil -suihkuöljy päätyi keittiöön käsipesuapuriksi ja alkuperäisen pullon tyhjennyttyä hyödynsin saman pumppupullon täyttämällä sen vielä kahdella matkakoolla. Tämä kiilasi suoraan kaikkien aikojen lempparituotteeksi. Lisää suihkuöljystä käsisaippuana täällä.

[comfort zone] Aromasoul Indian Shower Gel -suihkugeeli kului loppuun siipan käytössä ja AH, miten ihana tuoksu tässä olikaan! Välillä oli oikein vaikeuksia pitää nenää irti puhtaasta olkavarresta. Pesutehosta ja vaahtoavuudesta en osaa sanoa mitään erityistä, mutta tuoksu oli erinomainen ja hiveleehän tuo pelkistetty pakkausdesign silmää. Tästä seuraavaksi testiin toinen tuoksu.

Comfort Zone -vartalotuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet hiuksille

Hiukset

Wanha cunnon Batiste Dry Shampoo Cherry -kuivashampoo loppui taas tuttuun tapaan, vaikka vähän hämmästelen, etteikö näitä muka tyhjetynyt useampaa vaikka näin monta kuukautta ehdin tyhjiä purkkeja hillota. Normaali tyhjentymistahti on pullo per kuukausi, joten erityisestä sielunkumppanuudesta on myös tämän tuotteen kohdalla kyse. Batiste-tuotteita myy mm. °Eleven.

Davines Oi Oil -hiusöljy on sekin kertaalleen ylistetty maasta taivaaseen, joten mitäpä tässä turhia kertailemaan. LOISTAVA hiusöljy, jonka jumalainen koostumus ja tuoksu ovat koukuttaneet allekirjoittaneesta vannoutuneen fanin. Tarkemman rakkauslaulun Davines Oi -öljystä voi lukea täältä.

Davines Minu Hair Mask -hiusnaamio oli kokeiluostos, jonka poimin mukaani jostain alennushyllystä. Tukasta tuli tämän kanssa ehkä vähän pehmoisempi, mutta palavaa rakkaussuhdetta ei syntynyt. Käytän hiusnaamioita silloin tällöin siksi, että niin kuuluu tehdä, mutta koska tukkani on jo valmiiksi hyväkuntoinen, pehmeä ja kiiltävä, en juuri huomaa eroa naamion käytön tai käyttämättä jättämisen jälkeen.

Pitkille hiuksille suunnattu Davines Melu Conditioner -hoitoaine on jo toinen vai kolmas laatuaan ja lienee turvallista sanoa, että vakkarituotteesta on tämänkin tuotteen kohdalla kyse. En tiedä onko minusta koskaan enää käyttämään muita kuin Davinesin tukkatuotteita, sillä niin loistavalta ne ovat saaneet hiukseni tuntumaan. Ylistyslauluun yhtyy myös kampaajani, joka vain pyörittelee silmiään, kun tiedustelen tarvetta saksia huonokuntoisia latvoja lyhyemmäksi.

Davines-tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet kasvoille

Ihonhoito

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 -kosteusseerumi on täysin hypetyksensä arvoinen ja myös tästä on tullut luottotuote, jolle on aina varakappale kaapissa. The Ordinaryn tuotteissa ei erityisesti panosteta tuotteen ihotuntuun tai tuoksuun ja olen kuullut jupinaa siitä, että tuote ei tunnu iholla hyvältä, mutta itseäni kevyt kookosmainen tuoksu ja tuotteen jättämä tahmeus eivät ole häirinneet. Käytän seerumin alla runsaain mitoin suihkuttamalla annosteltavaa kasvovettä, annan sen imeytyä ja levitän sitten nahkealle iholle seerumin ja kosteusvoiteen. Jos kasvovesi ei ole ehtinyt imeytyä ihoon kunnolla, hyaluronihapposeerumi vaahtoaa (!), mutta kertakaikkiaan mitään muuta edes etäisesti hassua en ole tätä käyttäessä huomannut. Tätä tuotetta olen ensimmäisenä suositellut ihan jokaiselle, joka on kysynyt suosituksia ihonhoitotuotteista.

The Ordinary Buffet -seerumi on ihoa suojaava antioksidanttipommi, joka selätti kahden ensimmäisen käyttökerran jälkeen kasvoillani vuosia majailleen punoituksen. Siis. En tiedä, voinko sanoa tästä tuotteesta mitään parempaa. Olin silmäillyt tuotetta jo jonkin aikaa ja kallistelin päätäni muiden ihasteluille, mutta kun tuttu ruotsalaisbloggaaja kertoi punoituksen hävinneen Buffet-seerumin käytön aloittamisen jälkeen, en voinut vastustaa kiusausta. Ja hei jumaliste, käytin seerumia KAKSI kertaa, ja poskien punoitus hävisi sen siliän tien. Saman tien hävisi tarve peitevoiteelle ja aamuisin tuijotan edelleen pöllämystyneenä peiliin.

Käytin yhden pullon loppuun, enkä tilannut heti uutta ja punoitus palasi. Mistään lopullisesta ratkaisusta ei ole siis kyse, mutta tällä hintaluokalla olen eri tyytyväinen, jos 1-2 tippaa taikaseerumia päivässä saa kasvojen ihon näyttämään näin tasasävyiseltä. Että, joo, tykkäääään. Vastapainoksi on toki mainittava, että ystävä, jonka ihossa ei ole mitään korjattavaa, elvytettävää tai palautettavaa, ei saanut tästä seerumista kummoisia hyötyjä irti, eli pitää muistaa että kaikki on aina käyttäjäkohtaista. Itse olen valmis koska tahansa veisaamaan julkista ylistyslaulua poppatohtori Hän-Joka-Pyyhki-Pois-Punoituksen:lle.

The Ordinary -tuotteita myy mm. °Eleven.

Yves Rocher Pure Calmille Cleansing Micellar Oil -puhdistusöljy sai sekin hiljattain osakseen ylistystä ja koko artikkelin tästä edullisesta ja ihanasta puhdistusöljystä voit lukea täältä. Suosittelen! Edullinen, helppo ja miellyttävä tapa ottaa haltuun kaksoispuhdistus. Yves Rocher -tuotteita voit ostaa suoraan brändin omasta verkkokaupasta, °täältä.

Dermosil Puolukkapuhdistusöljy ei koskaan ehtinyt saada omaa postausta blogissa, mutta perataan tuotteen ominaisuuksia lyhykäisesti nyt tässä. Dermosilin puhdistusöljy tuoksui voimakkaasti puolukalle ja vaikka tuoksuun kuukausien myötä tottui, se ei koskaan lakannut tekemästä itseään tykö. Herkkänenäisenä välttäisin. Putsarin koostumus oli paksuhko, mutta se huuhtoutui silti yllättävän hyvin iholta. Käytin tämän suihkussa, jossa paksummat puhdistusöljyt pääsevät oikeuksiinsa. Juuri nyt en koe tarvetta ostaa lisää, mutta mikäli diggaat suomalaista kosmetiikkaa ja tilaus on muutenkin lähdössä, koppaa kokeiluun ja kerro mitä pidit.

[comfort zone] Remedy Toner -pullossa majaili hämäävästi Essential Toner -kasvovesi, johon olen muodostanut vakavan riippuvuussuhteen. Niasiiniamidia sisältävä kosteuttava kasvovesi auttaa ylläpitämään ihon tasapainoa, ennaltaehkäisee epäpuhtauksia ja kirkastaa ihoa. Liian aktivoivat hoitotuotteet eivät ole oman herkkisihoni juttu, mutta tässä koostumuksessa vaikuttavia ainesosia on juuri sopivasti niin, että näen muutoksen ihollani, mutta en joudu himmailemaan käyttötiheyden kanssa ihohepulin pelossa.

Comfort Zone -tuotteita myy The House of Sustainable Beauty.

MAC Prep+Prime Fix+ -kosteussuihke on sekin lempparituotteitani, mistä kertoo myös kahden tuotteen loppuminen kerralla: näitä on aina useampi auki yhtä aikaa, jotta raikastava suihkaus on aina käden ulottuvilla. Fix+ on moniottelija, joka kosteuttaa ihoa ennen meikkaamista, sulattaa meikin kasvoille tasaisesti sekä virkistää ja kosteuttaa jo meikattua ihoa. Tähän on helppo tykästyä. MAC-tuotteita myy mm. °Eleven.

Ole Henriksen Nurture Me -kosteusvoide on ihastus vuosien takaa. Hehkuttelin voidetta jo vuonna 2014 täällä, mutta polkumme eivät sittemmin ole ristenneet ennen kuin törmäsin tuotteeseen edullisessa kokeilusetissä. Ja jehna, hää ol’ aivan yhtä ehana edelleen. Olen koukussa, palaan tatskahaaveisiin. Uusi purkki odottaa korkkaamistaan, enkä tällä kertaa anna hinnan pilata rakkaustarinaamme. Ole Henriksen -tuotteita myy mm. °Eleven.

Loppuneet kosmetiikkatuotteet kooste

Nuin! Tuhannen sanan viikkoessee tyhjistä kosmetiikkapurkeista olisi sitten siinä ja nyt olisi teidän vuoro. Onko meillä samoja lempparituotteita tai ollaanko jostain tuotteesta kertakaikkisen eri mieltä? Jätä komentti ja piristä päivää!

14 Comments Lisää omasi

 1. En oo ikinä vielä testannut Fix+, mutta nyt Hullareilla sitä saa niin kivaan hintaan, että aion kyllä testata! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, oli hyvässä tarjouksessa, katsoin kans! Olen kokeillut tosi monia kosteussuihkeita, mutta Fix+ on niistä ylivoimaisesti paras. Simppeli ja ihana! :)

 2. Mimosa sanoo:

  ”Jos kasvovesi ei ole ehtinyt imeytyä ihoon kunnolla, hyaluronihapposeerumi vaahtoaa (!)”

  Ahaa! Kiitos tästä tietoiskusta, olenkin ihmetellyt kyseistä asiaa, joka välillä tapahtuu ja välillä ei :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, näin olen tämän tuotteen kohdalla diagnosoinut! En osaa selittää mitä siinä kemiallisesti tapahtuu, enkä ole huomannut tätä kaikkien hyaluronihapposeerumien kanssa, mutta tän The Ordinaryn tyypin kanssa tässä on ihan selvä kuvio. :)

 3. Davinesin Oi hoitoaine on yksi suosikkini, joten öljynkin on pakko olla kultaa :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Se on! Kokeile, jos saat käsiisi! <3

 4. Vandaalia sanoo:

  Cherry on myös mun suosikkikuivis :) the ordinaryn hyaluronihapposeerumi odottaa korkkaustaan, siltä odotan ihonhoidollisesti paljon, käyttötuntuman nihkeyteen olen ehkä osannut varautua.. Sait kiinnostumaan minut nyt todella myös tuosta buffet-seerumistakin! Davinesin hiustuotteista olen myös lukenut paljon hyvää, mutta muovikarkkipurkkipakkausdesign ei miellytä silmää ollenkaan, niin siitä syystä jääneet vielä ostamatta :/

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, ja hassuahan siinä on, ettei se mun mielestä mitenkään erityisesti tuoksu edes kirsikalle! Diggaan pakkauskuvioinnista ja olen testannut muutaman muun Batiste-tuoksun jotka tökkivät rankasti ja olen sitten ikuisesti jumittunut tähän yhteen versioon. Vaan mikäpä jumittaessa, kun on niin hitsin hyvä. :)

   Harmi, ettei muovidesign kolahda, hyviä tuotteita missaat! :D

 5. Anna sanoo:

  Dermosilin Puolukkapuhdistusöljystä jäi vähän samat fiilikset, eli ei oikein minkäänmoiset. Ihan jees -osastoa juurikin suihkukäytössä ja voisin joskus uudestaan ostaa :) Nuo Ordinary seerumit houkuttelee kyllä kovasti kaiken hehkutuksen jälkeen, joten niitä pitänee hamuta kun seuraavan kerran lähden seerumikaupoille.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo kannattaa ehdottomasti kokeilla! Olen kuullut melkein poikkeuksetta ylistävää palautetta, mutta toki aina mahtuu joukkoon niitäkin, joille ei lopputulos, tuntu tai muu osa tuotteesta kolahda. Mä oon näiden kanssa lähtenyt helpoimman kautta liikkeelle, enkä ole perehtynyt niihin kaikkein erikoisempiin tuotteisiin vielä, mutta katsellaan karkaako mopo tälläkin osa-alueella meitsille tuttuun tapaan. :)

 6. Onpa mukavasti loppuneita! :)
  Yhteinen lemppari on ainakin Buffet-seerumi. Siitä on jäänyt kaikkein positiivisimmat fiilikset kaikista kokeilemistani The Ordinaryn tuotteista.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Joo, buffa on ihana! Snadisti pelottaa tää riippuvuus, jonka siihen olen kehittänyt, mutta menköön nyt toistaiseksi. :D Mitä muuta olet kokeillut?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.