Kasvosuihke kuivalle iholle – Löwengrip Facial Mist

°Sisältää mainoslinkkejä

Viimeisen vuoden aikana aavikkoihoisesta kosteutusfanista on kuoriutunut esiin todellinen kasvosuihkeiden HC-testaaja. Kokemuksia kosteuttavista kasvosuihkeista on ehtinyt kertyä sekä hyviä että huonoja ja materiaalia riittäisi varmaan laajempaankin vertailupostaukseen, mutta juuri nyt haluan nostaa esille tämän erikoisen tulokkaan, joka erottuu joukosta superravitsevalla koostumuksella ja hämmentävän hienojakoisella sumulla.

Kosteuttava Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist -kasvosuihke

Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist -kasvosuihke on tehokosteuttava, herkullisen tuoksuinen ja hyvin hienojakoisesti sumuttava pelastus kuivalle iholle. Tämä jos mikä on todellinen mist.

Monien kokeilemieni kosteussuihkeiden rinnalla tämä haaleanvaalea kaunotar jättää iholle selkeästi ravitsevamman, liki öljyisen, tunnun kun vesimäiset vertaisensa  ikäänkuin käväisevät ihon pinnassa ja haihtuvat sitten matkoihinsa. Inci-listaa katselemalla arvelisin ainakin osasyynä olevan glyseriinin lisäksi aaloe ja allantoiini, mutta inci-lukutaito ei ole se osa-alue jolla lähden kenellekään brassailemaan, joten jätämme tilaa muillekin listalla piilotteleville taika-aineille. Yhtä kaikki, kun hentolentoisen sumun saa osumaan kasvoille, kosteussuihketta ei ole tarvis kerrostaa yhtä montaa kertaa, kuin kevyempiä sisaruksiaan.

Kosteuttava Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist -kasvosuihke inci

Niin, se sumun hentoisuus. Olen samaan aikaan sekä viehtynyt että hämmästynyt pumpusta ulos tihisevän tuotteen keijumaisesta herkkyydestä. Näin hentoa sumua en ole ikinä aikaisemmin tavannut. Aluksi luulin, että jäykähkö pumppumekanismi on rikki, mutta ei. Kosteuttava sumu pölähtää pullosta hennon pyöreänä pilvenä, joka parilla painalluksella kattaa koko kasvot, mikäli pulloa pitää riittävän lähellä. Jos Löwengripin kosteussuihketta yrittää sumuttaa kasvoille yhtä kaukaa kuin muita kasvosuihkeita, iholle asti ei päädy mitään. Kun uuteen tekniikkaan tottuu, unelmankevyeeseen sumuun on helppo rakastua. Hienojakoisuus tukee myös riittoisuutta. Olen sumutellut kosteutta onnistuneesti sekä puhtaalle iholle, että meikin päälle, jossa se tuo pintakuivalle iholle ihanaa kosteaa heleyttä.

Suihkeessa on tuntuva, hedelmäinen tuoksu joka varmasti karkoittaa herkkänenäisimmät käyttäjät, mutta omalla osallani ajaa paikoitellen jopa hajuveden virkaa. Kumma kyllä! Vaikka viime vuosina olen huomannut säännönmukaisesti tykkääväni miedommin hajustetuista tuotteista ja antanut noottia niille vahvemmin hajustetuille, tämän kohdalla voimakkaan hedelmäinen tuoksu on osa tuotteen ihanuutta, eikä lainkaan vieraannuttava tekijä.

Kosteuttava Löwengrip Moisture On The Go Facial Mist -kasvosuihke

Tämä oli ensimmäinen Löwengripiltä kokeilemani tuote ja kirvoitti kyllä lisäuteliaisuutta muitakin tuotteita kohtaan. Oletteko te ehtineet jo kokeilla jotain? Heruuko suosituksia?

Löwengrip -tuotteita myy mm. °Eleven.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.