Kimaltavat luumuhillohuulet

linkit

Välipäiväkuilusta iltaa! Auringonvalo vilahti pikaisesti tänään, mutta en enää muista mitä pyjaman sijaan puetaan ja muutenkin on tosi mukava selkärangan muotoilema kolo sohvassa – ihasteleehan sitä aurinkoa sisältäkin, sitä varten ne ikkunat talossa on. Vai joko te olette päässeet ylös ja arkeen?

Joulufiilis tuntuu tarttuneen sillä tavalla sitkeästi, että vaikka miten olen yrittänyt sutia siveltimillä naamaa ajankulukseni, olen saanut aikaan vain piparinruskeita, konvehtikääreenpunaisia tai luumuhillontummia meikkejä. Koska kausi on ikäänkuin vielä päällä, julkaisen ihmeteltäväksenne reseptin kimaltaviin luumuhillohuuliin.

mac_topped_with_brandy_lips

Tarvitset yhden tumman luumuisen huulipunan sekä valitsemaasi kimaltavaa lisuketta. Voit vapaasti kokeilla kimaltavaa huulikiiltoa tai huulipunan päälle tarkoitettuja kimalteita, tärkeintä on annostella lisuketta säästeliäästi.

Vaihe 1.
Väritä huulet tummalla pohjasävyllä ja anna kuivahtaa hetken – tässä: MAC Topped With Brandy. Mattapunat kuivuvat paikoilleen nopsasti, mutta jos käytät tavallista huulipunaa, voit painaa huulista liian kosteuden paperiin.

Vaihe 2.
Sipaise käyttämääsi kimallusta kämmenselkään ja pyyhkäise kimalletta nimettömään. Töpötä nimettömällä huulten keskiosaan kimmellystä, joka tuo lopputulokseen kolmiulotteisuutta, mutta ei muuta huulipunan alkuperäistä sävyä. Tässä: MAC Bling Thing Liquid Lipcolour -glitterpuna sävyissä Commotion Motion ja Purple For Daze, jotka esittelin aiemmin täällä.

mac_topped_with_brandy

mac_bling_thing_with_dark_base

Valmis! Luumuhillohuulet tarvitsevat kaverikseen vain ryhdikkäät kulmat, vähän peitevoidetta ihon sävyä tasaamaan ja pilkettä silmäkulmaan.

luumuhillohuulet

Kasvot
Klairs Illuminating Supple Blemish Cream SPF40 PA++ (°eleven.fi)
Lancôme Cushion Blush Subtil, 024 Sparkling Framboise
By Terry Hyaluronic Hydra Powder (°eleven.fi)

Kulmat
Sephora Retractable Brow Pencil, 06 Soft Charcoal

Huulet
MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, Topped With Brandy
MAC Bling Thing Liquid Lipcolour, Commotion Motion + Purple For Daze (°eleven.fi)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.