MAC Bling Thing -glitterhuulipunat

linkit

Aloitan tämän tekstin hengittämällä syvään ja kalibroimalla ajoittain falskaavaa kehusordiinoani tiukemmalle. Huhhuh.

mac_bling_thing_

Olen ollut MAC-fanaatikko jo vuosia, mutta tuntuu että loistaville keksinnöille ei kerta kaikkiaan tule loppua ennen kuin lopullisesti hukun MAC-kokoelmaani. Uusin superpyöräytys tässä uusien tuotteiden parhausruletissa osui lempparisektorilleni eli huulipuniin ja kun yhdistämme maailman parhaan huulipunakoostumuksen ja glitterin, voiko todella seurata mitään muuta kuin timanttia. TIMANTTIA, ystävät!

mac_bling_thing_blogi_viilankantolupa

MAC Bling Thing Liquid Lipcolor on melkein mattapintaiseksi kuivuva, erittäin ohut ja erittäin kiiltävä nestemäinen glitterhuulipuna, joka ei tunnu huulilla miltään. Ostin heti ensinäkemältä sävyt Commotion Motion (pinkki) ja Purple For Daze (violetti), mutta nämä hellanteltut saavat takuuvarmasti vielä sisaruksia.

btfbtf

Huulipunan ohuus teki ensilevityksestä hieman jännittävää, kun pohdin saanko huulet nätisti paikoilleen ilman rajauskynällä väritettyä pohjaa, mutta sävyyn upotettu pröystäilevä glitterinen kiilto teki lopputuloksesta niin valoa heijastavan, että tasaisuudesta ei tarvinnut murehtia. Huulipuna levittyi liukkaan miellyttävästi paikoilleen yhdellä helpolla sutaisulla ja kuivui sitten paikoilleen vielä vähän kiiltävämmäksi, kuin millaisena se tuli tuubista ulos. Upea koostumus!

mac_bling_thing_liquid_lipcolor_viilankantolupa

Koska huulipunan pinta ei ole täysin matta, sitä pitää välttää hieromasta kämmenselkään ja takin kauluksiin, mutta joustava tekstuuri pysyy myös ilahduttavan sileänä, eikä glitter varise leualle pitkänkään päivän aikana. Erittäin voimakas pinkki Commotion Motion jätti jälkeensä melko vahvan pinkin leiman, joka näkyi huulilla koko seuraavan päivän, mutta sekin näytti itse asiassa ihan hauskalta, sillä väri oli huulissa kiinni tasaisesti koko matkalta, eikä ainoastaan reunoilla. Leimajälkeä on mahdollista himmentää pitämällä etukäteen huolta huulten kosteutuksesta, sillä kuiviin huuliin pigmentti tarraa kovemmin kiinni.

mac_bling_thing_lip

Aion huoletta ostaa jokaisen vähänkin houkuttavan yksilön, sillä näin hyvältä tuntuvaa ja överin näyttävää huulipunaa en ole hetkeen kohdannut. Kaikki aiemmat kokeilemani nestemäiset glitterpunat ovat olleet tämän tuntuman rinnalla suorastaan karkeita, enkä keksi kovinkaan montaa syytä olla levittämättä ympärilleni glitterhymyn aikaansaamaa hyvää tuulta ja huvittuneita hymynkareita.

Kreppitukka ja pinkit glitterhuulet ovat tulleet jäädäkseen!

MAC Bling Thing -glitterhuulipunia myy mm. °Eleven.

7 Comments Lisää omasi

 1. Nena Sofia sanoo:

  Aah, aivan ihania! <3 Mä niin rakastan tällaisia huulituotteita, ainoa harmituksen aihe on se, ettei glitterhuulilla ihan joka arkipäivä viitsi viiletellä menemään.

  Mä muuten kävin eilen tämän perämetsän paikallisella Sokoksella, ja järkytykseltäni en ensin meinannut saada happea! Meille on tullut MACin piste sinne! Nyt vaan odottelen, että tilin saldo palautuisi vähän lupaavamman oloiseksi, että pääsen koluamaan pistettä myös lähemmältä etäisyydeltä – nyt en uskaltanut kuin vilkuilla kaukaa :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   MITÄ, miksei muka voi? O_o Vastustan tämmöstä ahdasmielisyyttä kovasti. :D
   Ja iih, MAC-love leviää! Mee ihmeessä tutustuu tyyppeihin heti vaan – jos siellä on oma henkilökunta, niin niitäkin varmaan vähän jännittää olla siellä. :)

   1. Nena Sofia sanoo:

    Ikävä kyllä ollaan kuitenkin sen verran perämetsässä, että piste on harvinaisen pikkuinen. Ei siinä ainakaan silloin niiden henkilökuntaa näkynyt, vähän veikkaan, ettei ole tulossakaan :/ Ehkä pitää shoppailla hyllyt tyhjiksi, niin kasvattavat pistettä? Nyt kyllä kelpais kunnon lottovoitto :D

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Joo, kokeilemisen arvoinen idea, kannatan varauksetta! :D

 2. Lena sanoo:

  Hei! ostin ko glitteripunaa ja minulla se on aivan hirveän kuivaa eli jämähtää ihmeellisesti. Kertoisitteko kuinka käytätte sitä vai onko minulla vaan niin kuivat huulet? hyvää kevättä ja kimallusta

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aijaa, onpa erikoista! Mattaiseksi tämän tietysti kuuluu kuivua ja glitterpunilla on taipumus tuntua huulilla hieman rouheammalta kuin tavallisella liukkaalla huulipunalla, mutta omissa punissani en ole huomannut mitän eritystä kuivattavuutta. Vaikuttaako tuote ihan notkealta vielä applikaattorissa, kun otat sen hylsystä esiin?

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.