MAC-joulukalenterin sisältö, osa 3

linkit

MAC-joulukalenterin viimeisestä osasta paljastui neljä täysikokoista tuotetta, yksi minikoko ja yksi näytekoko. Kurkkaa osa 1 täältä ja osa 2 täältä.

mac_joulukalenteri_huulipuna

Luukku 19: Näytekokoinen MAC Prep + Prime Natural Radiance -pohjustusvoide. Kosteuttava ja kevyesti heleyttävä geelimäinen pohjustaja on yksi kaikkien aikojen MAC-lemppareitani, vaikkei se ole blogissa saanut kummemmin julkisuutta. Yksi esittelyteksti  löytyi tästä postauksesta.

Kokeile näin: Natural Radiance on omalla ihollani parhaimmillaan silloin, kun en ole pessyt kasvoja äskettäin, eli ihon pinta on selkeästi kuiva. Natural Radiance -voiteen avulla voit tehdä myös esimerkiksi mattahuulipunasta voidemaisen, heleän poskipunan: sipaise huulipunaa kämmenselkään, lisää tippa geelimäistä pohjustajaa, pyörittele sekaisin kämmenselällä ja taputtele poskille sormin.

mac_joulukalenteri_3

Luukku 20: Minikokoinen MAC Matte Lipstick sävyssä Lady Danger. Upea oranssinpunainen huomionkiinnittäjä, joka sopii liki mille ihonsävylle tahansa. Meikkikuvassa näytillä täällä.

Kokeile näin: Levitä tasainen kerros huulipunaa huulille ja sipaise hennot viivat myös poskille. Häivytä huulipuna poskille meikkisienen avulla tai sormella taputellen. Mikäli iho on kuiva tai erittäin vaalea, katso vinkki huulipunan ohentamiseen edellisestä kohdasta.

Luukku 21: Täysikokoinen MAC Pro Longwear Fluidline -geelirajaus sävyssä Blacktrack. Pitkäkestoinen rajausväri sopii myös sisäluomella käytettäväksi. Tämä helppokäyttöinen rajauslemppari vaatii kaverikseen vain sopivan siveltimen ja vastaa sitten kaikenlaisiin rajaustarpeisiin piiiiitkän tovin. Levitä ohuesti ja arkisesti, piirrä näyttävä ja graafinen taideteos tai sutusta siveltimellä tumman smokey eyes -tyylin pohjaksi.

Kokeile näin: Ota rajausväriä siveltimeen, nojaa sivellintä ripsiin silmän puolivälin tienoilla ja piirrä rajaus kohti silmän ulkonurkkaa. Siirrä sitten sivellin silmän sisänurkkaan ja kuro rajaus kiinni sisänurkasta silmän keskiosaan. (Kun enin väri on siirtynyt siveltimestä silmäluomelle, saat tehtyä siistimmän ja ohuemman rajauksen silmän sisänurkasta sen keskiosaan.) Fluidline-rajauksella voi hyvin nojata tukea ripsistä, sillä se ei kovetu kuivuttuaan eikä liimaa ripsiä yhteen. Väriä ehtii häivyttää muutaman sekunnin heti levityksen jälkeen, mutta pidä häivytyssivellin valmiina ja ole ripeä. Kuivuttuaan rajausväri istuu tiukassa.

Pro tip: Kun olet ottanut rajausväriä siveltimeen, käännä purkki pöydälle ylösalaisin. Näin suojaat tuotetta kuivumiselta, eikä korkin kanssa tarvitse pelata kesken meikkaamisen. Tämä niksi pelastaa rajausvärin myös siinä tapauksessa, että korkin sulkeminen unohtuisi kokonaan – terkuin, Itsekin joskus lasi viiniä siinä meikkaamisen ohessa ja hups vaan -86.

mac_joulu_kalenteri_sisalto_4

Luukku 22: Täysikokoinen MAC Extended Play Gigablack Lash -ripsiväri. Vedenkestävä, ns. 38°-ripsiväri muodostaa ripsien ympärille tuubeja, jotka auttavat ripsiä pysymään kaarella ja ehkäisevät varisemista ja suttuja. Poistetaan lämpimällä vedellä hieroen. Pienikokoinen ja siro harja sekä pidentävä koostumus sopivat erityisen hyvin lyhyille ripsille.

Kokeile näin: Sulje silmä ripsiväriharjan päälle ja paina ripsiä aavistuksen ylöspäin, jotta ne kaareutuvat kauniisti. Varo painamasta liikaa, jottei ripsiväri osu luomelle. Pyyhkäise ripsivärillä kohti ripsien kärkeä ja anna värin kuivua hetki ennen seuraavaa kerrosta.

Pro tip: Kun haluat ripsistä erittäin tuuheat ja pitkät ilman paakkuja, yhdistä kahta eri ripsiväriä. Luo ensin ripsiin haluamasi paksuus valitsemallasi ripsivärillä. Kun ensimmäinen ripsiväri on paikoillaan, painele ripsien kärkiin pyyhkäisevällä liikkeellä alhaalta päin Extended Play -ripsiväriä, joka muodostaa jo meikattujen ripsien kärkiin tuubit ja pidentää ripsiä usealla millillä. Kahden ripsivärin käyttö on ehkä turhan vaivalloista arkeen, mutta toimii juhlameikissä vau-efektinä, eikä liimattavia irtoripsiä tarvita.

Luukku 23: Täysikokoinen MAC Lip Pencil -huultenrajauskynä sävyssä Boldly Bare. Monikäyttöinen nudesävy istuu useimmille huulille ja luo luonnollisen ja ryhdikkään pohjan esimerkiksi huulikiillolle. Aavistuksen lämmin nude ei taita vaaleanpunaiseen eikä ruskeaan ja näyttää raikkaan luonnolliselta. Meikkikuvassa esim. täällä.

Kokeile näin: Sipaise huulille Lip Base -pohjustajaa ja rajaa huulet Boldly Bare -sävyllä. Levitä päälle huulikiilto ja nauti huolitelluista, mutta meikkaamattoman näköisistä huulista.

mac_velvet_teddy_boldly_bare

Luukku 24: Täysikokoinen MAC Matte Lipstick sävyssä Velvet Teddy. Persikkaisen rusehtava klassikkonude on keskitumma ja istuu yhteen Boldly Bare -rajauksen kanssa. En ole nudesävyjen ystävä enkä löytänyt meikkikuvia tällä sävyllä, mutta ainakin omina MAC-vuosinani tämä sävy myi tasaiseen tahtiin.

Kokeile näin: Töpöttele huulille suoraan hylsystä ohut kerros ja pehmennä lopputulos sormella painellen.

Koko kalenterin sisältö näyttää tältä:

mac_joulukalenteri_koko_sisalto

Yhteensä 13 täysikokoista tuotetta, 5 minikokoa ja 6 näytettä.

8 tuotetta huulille, 8 silmille, 7 pohjustukseen/iholle ja yksi monikäyttöinen pigmentti.

Riittävätkö MAC-aiheiset kalenterisisällöt jo, vai haluatteko vielä erikseen ajatuksia kalenterin sisällöstä kokonaisuutena?

MAC-tuotteita myy mm. °Eleven.

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.