Karvakynnet

Uusi lisä meneillään olevaan tekstuuribuumiin. Kaviaarin, nahan, magneettikuvioinnin ja säröpinnan lisäksi kynnet on nyt mahdollista kuorruttaa sametilla. Tai karvalla, näin punaniskaksi.

Alkuperäisen idean keksijästä voidaan varmaan käydä keskustelua, mutta omat karvajauheeni tilasin kätevyyssyistä MUA:lta. Kolme puntaa purkki ja kaupanpäällisiksi luomiväripaletti. Olen vakuuttunut.

MUA Fur Effect on pienenpientä pölyä, joka ripotellaan märkään lakkaan. Valmis pinta tuntuu samettisen pehmeältä, vähän samalta kuin hentoinen poskinukka. Tämä siis siinä tapauksessa että kaikki työstövaiheet menevät nappiin. Työkaverin kanssa saimme kulumaan kikkailuumme noin tunnin. Muutama kynsi tehtiin pariin otteeseen, kun tuntuma oikeaan tekniikkaan alkoi tarttua vasta muutaman erehdyksen jälkeen. Ritilän voi riipiä irti samantien, sen läpi ei tule mitään.

Kestävyydestä en osaa vielä sanoa muuta kuin että pikaisen käsipesun nämä kestivät kuivuttuaan, eikä pakonomainen nyplääminen ole vielä ainakaan kahdessa tunnissa kuluttanut nukkapintaa lainkaan. Koska kyse on kuitenkin tämänkaltaisesta lisäkkeestä, voisin ajatella tavoittelevani kunnollista kestoa päivän tai kaksi. Siistillä pidolla voisivat pysyä pidempäänkin, mutta normaalioloissa ihmeitä ei kannattane odottaa.

Käyttöohjeita:
– Etene yksi kynsi kerrallaan. Lopputulos on sitä tasaisempi, mitä märempään lakkaan jauhe ripotellaan.
– Varaa työalustaksi iso paperi, jonka päällä voi pölistää huolettomasti. Paperilta ylimääräiset jauheet voi pyyhkiä takaisin purkkiin.
– Ripottele jauhetta kynsille reilusti. Ihan kunnon keko. Anna asettua hetki, käännä kynsi ylösalaisin ja karista. Anna kuivua hetken ja pyyhi kynnen yli pehmeällä siveltimellä. Jos puhallat, tee se riittävän kaukana jauhepurkista.
– Tarttumapohjana voi käyttää mitä tahansa lakkaa, mutta me tykästyimme eniten paksuun kirkkaaseen päällyslakkaan. Etenkin vaaleamman värin kanssa toimi mainiosti. Tummemmissa jauheissa samanvärinen lakkapohja tuo enemmän intensiivisyyttä.
– Kokeile koko kynnen lisäksi karvoittaa yksittäisiä alueita: kärki, raita, kulma, puolikuu..

 Oma suosikkini on vaaleanpunainen etusormi. Se on todella suloinen, riittävän hentoinen ja karvaisuuden hoksaa vasta läheltä. Viininpunaisessa keskisormessa on jotain ihanan tuhmaa, mutta koska kärjestä puuttuu hiukan lakkaa ja karvaa, se ei ansaitse suosikin viittaa. Peukalon lehmäkuviointi oli täysin työkaverin fiksaatio ja nimettömän ranskalainen kärki ei tule riittävästi esiin. Näitä etusormenkaltaisia alan työstää lisää. Käykää joutessanne kurkkaamassa myös Saaran tatsi karvakynsiin.

Fiiliksiä?

Taustalla soi:  James Blunt

7 Comments Lisää omasi

 1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

  Saunan jälkeen pientä kulumaa noissa punaisissa, sekä lehmäpeukalon kärjessä. Hento vaaleanpunainen edelleen alkuperäisen vastustamaton. :)

  1. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

   meinasin just tilata ebaysta niitä kaviaarihommia, mut tulin järkiini. mulla on joulun lakat vieläkin kynsissä, siis jämät.

   Sen sijaan lähestyn postaustoiveella. Oisko sun mahdollista kirjottaa hyvistä kosmetiikkakaupoista maailmalla, siis sellaisista TODELLA HALVOISTA. mistä saa ilmaset postarit ja mistä kannattaa hankkia muuten merkkikosmetiikkaa. (ei ainakaan suomesta olen huomannut).

   1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

    Oo, mun eka postaustoive! Miten sääli, että nettikaupat on mulle äärimmäisen tutkimatonta maaperää. :/ Mulla on ne muutamat, joista tilaan, mutta en kyllä voi sanoa tuntevani niitä yleisellä tasolla lainkaan. Voisin tietty kerätä linkkilistan kokeneempien konkarien vinkkeihin?

    1. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

     joku sellanenkin vois olla hyvä! kun mä aion alkaa jatkossa tilaamaan ulkomailta kyl tuotteeni, Suomessa on ihan sikahinnat monissa jutuissa.

 2. Renee sanoo:

  Heh, ei ehkä ihan vielä, katsotaan mitä upeaa keksit taas ensi viikolla.
  Kiitos kuluneesta vuodesta ja Onnea, Iloa, Rakkautta ja Menestystä 2013!
  <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Juu nämä eivät ole neljän viikon käyttökynnet. :) Toisaalta, kun karva on siroteltu kiinni lakkaan ja sen alla on Top Gel, ne saa koska tahansa lakanpoistoaineella pois. Ehkä yhteen kynteen..? ;)

   Ihanaa uutta vuotta koko perheelle!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.