Ensimmäinen on pahin

En pidä vuoden ensimmäisestä päivästä. Tukkani alla asuva hysteerikko haluaisi tämän yhden päivän aikana laittaa pakettiin koko tulevan vuoden lomineen, budjetteineen ja viikkosuunnitelmineen. Itseaiheutettua, mutta piinaavaa.

Koska kuitenkin lammastelen laitumella muiden mukana, halusin minäkin jättää jälkeeni pari papanaa.

Karsastan sanaa ’lupaus’, sillä lupaukset on tapana pitää. Tunnen itseni liian hyvin. Puhutaan ennemmin aikomuksesta.

Aikomukseni on tämän vuoden aikana päästä kiinni säännölliseen kirjoitusrytmiin, parempaan kuvanlaatuun sekä armollisempaan itsetutkiskeluun. Eräs aikomus koskee kosmetiikkahankintoihin kuukausittain käytettävää rahamäärää, mutta tämä seitti on sen verran hentoinen, että on parempi kohottaa maljaa vasta kun verkko on kudottu.

Noin. Vuosi korkattu armollisesti. Lempeää arkea muillekin suorittajille, toivoo minä.

Taustalla soi: Cat Stevens

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.