Helppo tumma

Vielä toinen meikkijuttu heti putkeen, huomenna luvassa toisenlaisia kuvioita. Nämä silmät tuikkivat tänään viikon viimeisen työpäivän kunniaksi.

tumma2

Koko luomelle luudittu helposti häipyvä metallinen taupe. Suuri sivellin ja reilut liikkeet, ulkoreunoilla väri saa jäädä haaleaksi. Seuraavaksi pienempään siveltimeen puhdasta mattamustaa, jota häivytellään ripsityvestä ylöspäin, muttei luomivakoa kauemmas. Tähän mustan ja harmaan kuvitteelliseen rajakohtaan (koska käsiala on tiätty niin tarkka, ettei mitään rajaa jää) painellaan hiukan jotain väriä, tässä meikissä kylmää tummaa lilaa, ja lopuksi huiskautellaan hentoista kevyttä kimallusta ulkoreunoille. Musta rajaus ripsityveen ja pyöräytys pari maskaraa. Soh.

tumma

Helppo keissi, simmut olivat valmiit noin kahdeksassa minuutissa. Tummassa meikissä, jonka on tarkoitus kestää koko päivä (kuten allekirjoittaneella tänään 08-21.30) kannattaa panostaa kunnon luomivärinpohjustajaan. Pelkällä meikkivoiteella, puuterilla tai vaalealla luomivärillä ei ole silmämeikin pysyvyyden kannalta mitään virkaa. Kunnon primeri alle ja loppuu turha ähiseminen. Kirjoitan pohjustajista lisää joskus myöhemmin. Nyt heti kun nämä kylmät broiskupullat on vedetty huiviin, kutsuu ratsastusretki unihiekkadyyneillä.

Leppoisaa perjantaita jo näin vähän etukäteen. Aika kevyestihän se arki kuitenkin tuli otettua haltuun?

Taustalla soi: Bon Jovi

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.