Kulttisalkku

Taannoiselta etelän pyrähdykseltä tarttui mukaan muutama klassikkotuote, joita Suomessa harvemmin pääsee hipeltämään. Jos olisin tiennyt että kohteessamme on Sephora, olisin osannut varautua ostospäivään hiukan eri eväin. Toisinsanoen, olisin osannut evästää seuruettani keksimään itselleen jotain muuta tekemistä pariksi tunniksi.

Ehdin kierrellä kosmetiikkaosastolla ehkä puolisen tuntia (no okei, saattoi mennä kolme varttia, ihan maksimissaan tunti), kun jalalta toiselle vaihtaminen alkoi näyttää niin mielenosoitukselliselta, että taivuin painostuksen alla tekemään päätöksiä.

Tiesin, että jotain oli ehdottomasti saatava ainakin Benefitiltä ja koska painostus, nappasin kainalooni salkun. Tässä aikuiseen makuun stailatussa paffikotelossa oli sisällä valikoima Benefitin lippulaivatuotteita.

The Porefessional on neutraalin vaalea meikinpohjustusaine, joka tekee ihosta tasaisemman näköisen. Samettinen voide levittyy helposti ja jättää iholle sileän, värittömän, puuterisen pinnan. Meikkivoide siliää tämän päälle kauniisti, mutta hoitavia ominaisuuksia tuotteessa ei käsittääkseni ole. Voidaan käyttää tarvittaessa myös päivän mittaan meikin päällä, jos tasoituksen tarvetta ilmenee. Toimiva, hurmaavan nätisti pakattu tuote, joka tekee tehtävänsä, muttei vie paikkaa normaalisti käyttämältäni Estée Lauderin Idealistilta. Idealist ei ole varsinainen meikinpohjustustuote, mutta hoitaa omalla ihollani homman kunniakkaasti.

Suurin syy juuri tämän laukun kotiuttamiseen taisi kuitenkin olla Benetint, legendaarinen nestemäinen poskipuna. Pakkaus muistuttaa enemmän kynsilakkapulloa kuin poskipunaa, mutta jo muutaman kokeilukerran jälkeen voin vaivihkaa nyökkäillä hyväksyvästi. Ensimmäisellä kerralla tuotetta hölähti liikaa eikä sen häivyttäminen kuivalla iholla ollut turhan helppoa, mutta päälle taputeltu meikkivoide pelasti tilanteen. Sammutettu lopputulos oli varsin luonnollinen, vaikka väri onkin pullossa ärtsy. Samalla nesteellä voi sävyttää sekä posket että huulet ja mikäpä sen näppärämpää kuin yksi tuote kahden sijaan. Tästä tykkäsin kovasti, mutta niinä aamuina kun iho on kahisevan kuiva tai olen ehtinyt jo levittää puuterin ennenkuin muistan poskipunan (it happens), valitsen jonkin muun vaihtoehdon. Huulille kannattaa ennen tätä levittää hiukan rasvaa tai huulipunan pohjustajaa, jolloin häivytys on helpompaa. Pysyvyys sekä huulilla että poskilla huippuluokkaa.

Looran yllättäjä oli minikokoinen They’re Real, joka on tehnyt ripsilleni todellisia taikoja. Kumiset piikkiharjat ovat vyöryneet ripsarimarkkinoille viimeisten parin vuoden aikana valtavalla voimalla, eivätkä suotta. Kumiset piikit eivät osu ripsiverhon läpi yläluomeen yhtä helposti kuin tavalliset harjakset ja väri levittyy niiden kautta järkevissä mittasuhteissa. Tässä nimenomaisessa yksilössä on harjan lisäksi saatu erityisen kohdilleen värimassan koostumus, sillä ripset näyttävät pitkiltä, luonnollisen tuuheilta ja erotelluilta samaan aikaan. Maskara ei turhaannu yläluomeen edes työpaikan hohkaavissa loistevaloissa, eikä myöskään varise poskille. En keksi tästä mitään muuta kritisoitavaa, kuin että koostumus ei ole vesiliukoinen. Tämä on henkillökohtainen fiksaationi, sillä vedenkestävyyttä ei kai suoranaisesti voida laskea viaksi. Parin viikon aikana olen oppinut sietämään silmämeikin pumpulipuhdistusta, sillä maskara on muutoin niin kertakaikkisen mainio. Tätä tilaan lisää.

Pakkauksessa oli myös näytekoko Laugh With Me Lee Lee -hajuvedestä, mutta siitä en osaa antaa muuta kuin söpöysarvion. Minun nenääni ei ole tarkoitettu eri tuoksujen luokittelemiseen tai tunnistamiseen muulla kuin hyvä-huonompi-kamala -asteikolla. Käsiini joutuvat minituoksut jatkavat yleensä matkaansa synttärikortin tai muun vastaavan mukana. Asteikolla söpöys annan arvosanan Erittäin.

Kokonaisuudessaan salkku toi mukanaan pienen jälkijoulun ja oli mainio tapa tutustua Benefitin tähtikaartiin.  Lahjaksi kosmetiikkaharrastuneelle ystävälle tai omien rutiinien päivittämiseen, kyllävaan. Niin ja se hinta..sitähän mulla ei tästäkään tuotteesta ole ylhäällä. Muuten on kyllä nuuskittu tarkkaan, oikein assarin avustuksella.

Taustalla soi: Kelis

4 Comments Lisää omasi

 1. Elisa sanoo:

  Oi, tuo Benetint on kiinnostanut jo pidemmän aikaa, mutta en ole saanut aikaiseksi tilata sitä. Olisiko sulla laittaa swatch-kuvia siitä? :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä otin swatcheista kuvia, mutta sensuuri iski iPhotossa. :) Meinasin ohjata Googlen kuvahakuun, mutta eipä sieltäkään kummoisia tuloksia irronnut.
   Jos ehdottomasti haluat nähdä, voin laittaa pari sulle sähköpostiin. :)

 2. Tibs sanoo:

  Oi, taytyykin kipaista Sephorassa tuota pikaa!
  Ovatko Tokyomilk-tuotteet tuttuja?
  http://shoptravelfood.blogspot.com/2013/01/tokyomilk.html

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ihan uusi tuttavuus mulle. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.