Turvameikki

Maanläheisillä sävyillä tehty helppo, aina onnistuva turvameikki. Pois on jätetty potentiaaliset epäonnistujat kuten rajaus, poskipuna, varjostukset, huultenrajaus sekä huulipuna. Jäljelle jäävät neutraali luomiväripaletti, ripsiväri, kulmakynä, hohtopuuteri sekä sävyttävä huulivoide.

Meikkipohjaan perinteiset kikat. Kevyehkö, puolipeittävä kiinteä meikkivoide levitettynä jämäkällä sienellä (nopea), tutut sävyt peitevoiteesta silmien alle siveltimellä ja muualle sormin (kevyt ja peittävä) sekä t-alueelle ja poskille sienellä paineltua puuteria (vain tarvittaessa).

Luomille pohjustus ja kauttaaltaan yhtä väriä. Tänään valitsin tummanruskeaa, mutta vielä kiireisempänä tai laiskempana aamuna vaihtaisin vaaleampaan ja hohtavaan vaihtoehtoon. Pelkkä yksivärinenkin välttäisi, mutta koska paloin halusta kokeilla uusia Archie’s Girls -värejä, lisäsin ruskean ympärille muutaman yksityiskohdan.

Tummanruskeaa levitin ripsirajasta alkaen koko luomelle, häivytin rajan ripauksella vaaleanruskeaa sekä valotin sisänurkkaa vaaleanpunaisella. Alaluomea kehystin ulkonurkasta ruskealla ja keskeltä kullankeltaisella. Samaa kellanhohtoa lisäsin myös kulmaluulle. Ripsiin pari kerrosta mustaa.

Poskille pyöräytys hohtoa, joka on kai virallisesti poskipuna, mutta silmissäni sen verran väritön että kategorioin tämän hohtopuuteriksi. Huuliin sipaus sävyttävää huulikiiltoa.

Nopea ja helppo epävarman aamun pelastus, joka ei mene koskaan pieleen. Ja vaikka hiukan lipsuisikin, satavarma hymynkohottaja on ripustaa korviin palat suklaata.

Taustalla soi: Nik Kershaw

4 Comments Lisää omasi

 1. Kaunis ja raikas! Saisit opettaa minut joskus meikkaamaan, olen siinä nimittäin todella surkea. Onneksi täältä saa hyviä vinkkejä!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Surkeako? Rohkenen epäillä. :) Siveltimet käteen ja kokeilemaan! Mukavaa jos vinkeistä on hyötyä, niistä voi helposti jalostaa omaan nassuun sopivia juttuja. :)

 2. Päivi sanoo:

  Tosi kaunis meikki jälleen kerran! :) Täytyy kokeilla tehdä samantyyppistä omalla Caramel Sundaellani.

  Mulla kävi pikku vahinko muutama päivä sitten, kun sain itseni kiinni myös toisen Archie’s Girlsin paletin kiikuttamisesta kassalle. Se on mielestäni vielä upeampi! Tai enemmän mun juttu. Toivottavasti tämä kokoelma on jo myyty loppuun, kun menen seuraavaksi käymään ständillä…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aahahaa, vai vahinko! :’D Mä aloin lukea lausetta ja säikähdin et oot pudottanu sen lattialle tai jotain. No ihan onnellinen vahinko mun mielestä. :) Mä oon hiukan miettinyt viel yhtä huulipunaa ja yhtä kiiltoa, muttamutta EI. Pysyn lujana.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.