M Magazine

Lisää lehtijuttuja! Tykkään selailla meikkikuvia paperilla ja nyt on selvästi menossa intensiivinen hurmioitumiskausi. Hamstraan hyllyyni ylettömän kalliita meikkitaidekirjoja ja sivelen sivuja antaumuksella – siis aina silloin kun niihin on varaa. Näinä kiristetyn vyön aikakausina joudun yhä useammin jättämään osan kiiltäväkantisista niteistä kauppaan ja napsin niiden sijaan mukaani edullisempia korvikkeita. Pari päivää olen tässä plärännyt Make Up Storen uusinta M Magazinea, joka on jälleen kerran ihan huippu.

Tässä vakkariostoksessani on läkähdyttävän paljon katseltavaa. Oikein käypä korvike monen kympin kirjoille. Vaikka aviisin sisältö on tuotettu ainoastaan Make Up Storen tuotteilla ja niiden markkinointitarkoitukseen, voi väri-ideoita, toteutuksia ja huikaisevan hienoja tunnelmia kopioida millä tahansa meikeillä. Vaikkei jetsulleen, niin ainakin sinnepäin.

Lätyskässä on kiitettävästi käytännön niksejä ja ohjeita joilla tottumatonkin pääsee alkuun sekä mukavasti jyrsittävää myös tarinoiden taustoista kiinnostuneille artikkelihiirille. Hatunnosto lafkan markkinointiosastolle, todella hieno keksintö.

Yksittäinen lehti maksaa kirjakaupoissa noin yhdeksän euroa, mutta muistaakseni 50-60 euron MUS-ostoksiin tämän saa kylkiäisenä. Yritin tarkistaa asiaa Sokkarin virtuaalikauneusneuvojalta, mutta kun ei selvinnyt, en kuitenkaan jaksanut soittaa liikkeeseen asti. Ihmisten kanssa asioiminen, yh. Selvittäkää itse.

Nyt kaivaudun takaisin soffannurkkaan tämä musta tyyny vatsan päällä ja jatkan huokailua. Eikä ole laiskottelua, vaan ammatillista perehtymistä. Vapaapäivänä, miettikää miten hikaria.

Taustalla soi: Marina and the Diamonds

5 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Tuo on ihanan inspiroiva lehti! Sain sen kylkiäisenä, kun ostin 15 euroa maksavan ripsivärin. Tutustuin siihen paremmin eilen, mutta mitään meikkejä en ole vielä siitä toteuttanut.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ai niin halvalla? Osuukohan mun arvailut koskaan kohdilleen.. :D

   1. Päivi sanoo:

    Se taisi olla tarjous, joka oli vain pari viikkoa(?) voimassa. Tarvitsin uuden ripsivärin, joten tietysti ostin MUS:n yksilön, kun sai kivan lehden kaupan päälle ;) Tykkäsin muuten MACin Zoom Lashista tosi paljon! Voisin ostaa sen joskus täysikokoisenakin.

 2. Tipi sanoo:

  Kas, sielläkin on karvainen lämmitin. Kiitos erityisesti kisukuvasta muiden kauniiden kuvien lisäksi. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Yleensä mitä tahansa tapahtuukaan, tämä musta kuono tuppaa tunkemaan väliin. Tusinasta kuvia saa aina seuloa neljäsosan pois kun siinä on jonkun viikset tai korva linssin alareunassa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.