Tumma ja taidokas

Nooh..mitäs tuumaatte? Kävin teetättämässä tumman silmämeikin samalla artistilla, joka loihti kasvoilleni ne ensimmäiset hiilisilmät. Lopputulos: vamppilook, joissa ei ole hentoudesta tietoakaan.

I like it! I like it a lot!

Ensi kerralla kun kaivan omat lilani esiin, uskallan ehkä itsekin jatkaa lisäämistä ja häivyttelyä hiukan pidempään. Ja käyttää poskipunaa vähän voimakkaammin. Ja vaihtaa sen kulmakynän tummempaan. Ja lakata nössöilemästä!

Ainoa lisäys, jonka jouduimme yksissätuumin jättämään pois, olisivat olleet irtoripset. Tähän meikkiin olisivat täydellisesti sopineet ulkonurkkaan painottuvat puuhkat, mutta yrittäkää kaikin mokomin mielikuvitella ne otoksiin.

Huippukivaa istua jonkun muun meikattavana ja vaan seurata ulkopuolisena vision toteutumista. Hymynkare suupielessä ällistellä lopputulosta. Olenko se tosiaan minä? Kyllä vaan saadaan sinisistä silmistä vihreät, kun taputellaan riittävästi lilaa ympärille.

Näitä MACin tuotteita käytettiin:
– Archie’s Girls -kokoelman luomiväripaletti Spoiled Rich
– musta geelirajaus Blacktrack
– huultenrajauskynä Vino sekä AG-kokoelmaan kuuluva huulipuna Boyfriend Stealer
– poskipäillä ja kulmaluulla hohtopuuteri Soft and Gentle

Tämänpäiväiselle meikille ei kuvissa näkyvän taideteoksen jälkeen mitään paineita. Teen vaan omaa juttuani ja se riittää. Tai, no. Ehkä ihan vähän paineita.

Taustalla soi: Vampire Weekend

16 vastausta artikkeliin “Tumma ja taidokas

 1. Upea meikki!
  Kahdehdin meikkaajan taitoa saada noin symmetriset silmänrajaukset. Sulle sopii tuollainenkin meikki tosi hyvin :)

  1. Kiitos, samaa kuulin kasvokkainkin. Mitäpä minä meikille muuta kuin kannan. :) Yksityiskohdista näkee, että tekijä on alallaan harjaantunut.

  1. Niinkö? Ohhoh! :) Ehkä kuka tahansa on noin tummassa lookissa..?

  1. Siveltimet käteen ja harjoittelemaan, samaa puuhaan täällä. ;)

 2. Huippu-upea! Tykkään todellakin ja tunnustan olevani kade!

  1. Niin on! Välitän terveiset taiteilijalle. :)

 3. Musta sä näytät siltä Tuhkimon äitipuolelta. Hyvä kuvauskulma, kun olet peilin edessä. Puuttuu vaan sanat kerro, kerro kuvastin

  Ammattilaisen jälkeä selvästi !

  1. Kuvakulma on puhdas vahinko, vannon. Täytyy sanoa että tuon meikin kanssa tuntui ihan luontevalta olla vähän tuimailmeinen, hymykuopat eivät pukeneet lookkia ollenkaan niin hyvin kuin mun omia kyhäelmiä.. :)

 4. Lähikuvassa aika hurjalta näyttävä ehostus, mutta vähän kauempaa näyttää hyvältä! :)

  1. Mä olin erityisen ihastunut noihin kulmakarvoihin, niin täydelliset! Silloin kun värkkään itse, ne jäävät aina harvemmiksi ja vaaleammiksi. Kai se on vaan käsialakysymys. :)

   1. Aivan oikein! Kulmakarvat ovat yllättävän haastava kohde. Itsellä tuntuu joka päivän olevan molemmat eri kohtaa jne.
    Omat karvat (kauheata puhua omista karvoista, heh) on täysin värittömät ja harvat, joten käytän sellaista muovijutskaa jonka mallin päälle töpötellään väri. Mikä se nyt on? Äh.

    1. Sapluuna? Olen nähnyt, mutten koskaan käyttänyt. Eikö sen kohdistamisessakin ole omat jipponsa?

 5. Aivan upea! Hei mikä toi geelirajauskynä on? :) ikinä kuullukkaan ja kiinnostaa kovasti

  1. Se on purkissa oleva pehmeä massa, jota levitetään erillisellä siveltimellä. Hetki työstö- ja korjailuaikaa ennenkuin kuivuu ja sen jälkeen on vedenkestävä. Mä en oikeastaan käytä enää mitään muuta kuin näitä. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.