Mustavalkoinen sisärajaus

Reipasta maanantaita! Allekirjoittanut oli tänään ajoissa liikkeellä, kerrankin, ettei mene juoksupissaksi tämänaamuinen meikkikuvaus. Kekkasin nimittäin, etten ole tainnut kuvata yhtään kaksiväristä alarajausta ja koska kikka on niin käytännöllinen, oli korkea aika tarttua mustaan ja valkoiseen. Meikki on kokonaisuudessaan hyvin simppeli (kuten nämä arkimeikit tuppaavat olemaan), mutta pieni tehoste on siis kätketty vesirajaan.

Tummalla kehyksellä saadaan meikkiin kahdessa sekunnissa lisää intensiivisyyttä, mutta kääntöpuolena on silmän näyttäminen pienemmältä. Valkoinen sisärajaus suurentaa silmää, muttei näytä niin tehokkaalta. No mitäs, jos yhdistetään nämä kaksi?

Meikki tehdään muilta osin valmiiksi ja viimeistellään mustalla ja valkoisella kajalilla. Mitä vahamaisempi on kynän koostumus, sitä parempi yleensä myös pysyvyys. Mustaa kajalia juoksutetaan alasisäluomen ulkonurkkaan noin puolen sentin matkalle ja saman verran yläsisäluomea pitkin sinne ripsien alle. Jos yläsisäluomen rajaa koko matkalta, on vaarana että tumma väri leimautuu myös alasisäluomelle, mitä emme tänään nyt kaipaa. Mikäli alakajalin loppukohta tuntuu töksähtävän, häivytä väri pienellä hännällä alaripsien sekaan.

Kun ulkonurkat ovat valmiit, väritä valkoisella kajalilla loput alasisäluomesta. Omaa rajaustani en vienyt ihan sisänurkkaan asti, sillä suurentavaan ja kirkastavaan efektiin riittää että väriä on silmän keskiosassa. Hyvin läheltä katsottuna mustan ja valkoisen raja erottuu, mutta normaalilla keskusteluetäisyydellä huomio ei yleensä kiinnity näin pieniin seikkoihin. Valkoinen kajal neutraloi silmien punotusta, joten jos yöunet ovat jääneet vähiin tai allergiakausi vaivaa, sipaise ehdottomasti hiukan valkoista silmän viereen.

Tulos: Tummat ja intensiiviset, suurelta näyttävät silmät.

Ajatuksia?

Taustalla soi: Kat DeLuna

4 Comments Lisää omasi

 1. ulrikah sanoo:

  Näyttää tosi kivalta. Hehkeältä! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! :)

 2. Elisa sanoo:

  Tätä kikkaa testasin itsekin yhtenä päivänä, ja tykkäsin kyllä! En yleensä käytä mustaa kajalia koko alasisäluomella, sillä silmäni ärtyvät siitä jostain syystä aika lailla (MAC Smolder käytössä). Sen sijaan Benecoksen luonnonvalkoisella kajalilla ei ole samanlaista vaikutusta ja sitä olenkin käyttänyt paljon. Pelkästään ulkonurkassa musta kajal ei onneksi ärsyttänyt silmää mainittavasti :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hmh, kumma juttu. :/ Onko ärsytys ollut samanlaista koko käytön ajan vai onko se uusi ilmiö?
   Kehon viestejä pitää kuunnella, hyvä että tasapaino on löytynyt. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.