Geelivoide + hoitoöljy = nopeasti imeytyvä tehoeliksiiri

°Sisältää mainoslinkkejä

Pyörittelin tuliaisiksi saamaani Cliniquen geelimäistä kosteusvoidetta pitkään kaapin perukoilla, sillä sen teho ei lainkaan piisannut kuivalle iholleni. Harkitsin jopa sen myymistä eteenpäin, kunnes lamppu yhtäkkiä syttyi. Ihan siinä samalla hyllyllä nökötti ratkaisu.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief + MAC Care Blends Essential Oils Sweet Orange & Lavender = true love. MACin hoitoöljy oli hankintahetkellä vähän sellainen villi kortti, harvoin tulee ajateltua kyseistä brändiä ihonhoitosarjana, mutta pidän tämän koostumuksesta valtavasti. Kurkatkaa ihmeessä joskus myös sinne MACin ihonhoitohyllyyn.

Kun yhdistetään nopeasti imeytyvä kevyt geelivoide hoitavaan superöljyyn, saadaan hujauksessa ihoon solahtava tehokosteutus meikin alle. Älkää kysykö mitä tässä kemiallisella tasolla tapahtuu, en osaa sanoa. Kokeilkaa itse. Erityisesti suosittelen tätä yhdistelmää pintakuivalle sekaiholle, jollainen aika monelta täällä pohjolassa löytyy. Kokonaisuus jää riittävän kevyeksi eikä jää ihon pinnalle lainehtimaan, mutta hoitoöljy ravitsee silti pintakerrosten kuivuutta. Iso peukku.

Spaattelillinen voidetta, kaksi tippaa öljyä ja vatkaamaan. Levitin seoksen kasvoille, nypin ohimennen muutaman hajakarvan kulmista ja levitin päälle meikkivoiteen. Ei odottelua, ei rullautumista, ei tahmaa. Tsädäm!

Kuvissa näkyvä satsi oli vähän runsas, vähempikin riittäisi. Ylimääräiset levitin kaulalle, kämmenselkiin ja käsivarsiin. (Vain vähän runsas..) Sekoittelun voi hyvin tehdä puhtaalla kämmenellä, mutta itse leikin mielummin spaattelin ja lasikulhon kanssa. Niitä aikuisen naisen hiekkalaatikkojuttuja.

Nyt ulos nautiskelemaan auringosta ja haaveilemaan kesän seikkailuista.

Jos haluat testata tätä yhdistelmää itse, nappaa MACin öljy ja Cliniquen geelivoide esim. °Lykolta!

Taustalla soi: Peter Bjorn And John

3 Comments Lisää omasi

  1. Sinini sanoo:

    Mistä oot saanut noin pienen lasikulhon? :D Ja spaattelin?

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Lasikulho on Ikeasta ja spaatteli lienee tullut jonkin kreemin mukana. Näin pieniä läästimiä käytetään ainakin tavarataloissa, joten jos kehtaat, käy pyytämässä lähimmältä kosmetiikkaosastolta yksi. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.