Kiilusilmäistä keräilyä

Tunnustus: Ostan kosmetiikkaa katseltavaksi.

Kirjoittelin tammikuussa söpöydenkaipuustani, joka johtaa hassuihin tunnepohjaisiin ostopäätöksiiin. Lähipiirini on päässyt seuraamaan syndroomani multihuipennusta muuan kolmikirjaimisen merkin sarjakuva-aiheisen kokoelman tiimoilta.

Olen ostanut Archie’s Girls -tuotteita myös käytettäväksi, mutta muutama hankinta on tehty puhtaasti keräilymielessä. Ja keräilyllä tarkoitetaan tässä nyt omistamista, sillä en ole aikeissa myydä näitä. Milloinkaan. Mamin pikkuiset.

Sivellinsetti vartoo huomistaan muoviin käärittynä, pehmeiden papereiden sisällä. Peltirasia on todella kaunis ja minun näkökulmastani itse siveltimet ovat tässä yhtälössä kaupanpäällisiä. En halua rasian kuluvan tai haalistuvan, joten säilytän sitä vaatehuoneeni hyllyllä.

Veronica’s Blush on pinkki hohtopuuteri, jonka kokeileminen kiehtoo minua valtavasti, mutta toistaiseksi maaninen säilyttäjäni on pysynyt niskan päällä. Jos nyt menen ja kosken tähän harvinaisuuteen, sen jälleenmyyntiarvo kärsii. Vaikken siis aio myydä sitä. Olen harkinnut pahvipakkauksen käärimistä silkkipaperiin, jottei se likaantuisi.

Viimeisin hankintani oli impulssiostos puhtaimmasta päästä. Käytin harkinta-aikaa sen puolikkaan sekunnin, joka silmiltäni kesti rillien sankojen yli tarkentaa ylähyllyllä keikkuneeseen kaunottareen. Oooh, tuo kolikkokukkaro! Niin kaunis! Tänne se, heti! Vetoketjut uinuvat suojapapereiden hellässä huomassa ja valkoista vinyylipintaa suojaa sekä silkkipaperi että muovipussi.

AG-keräilykokoelmaani kuuluu myös suuri valkoinen ostoskassi, mutta se on niin salaisessa piilossa, etten uskaltanut kaivaa sitä esiin edes kuvaamisen ajaksi. Hysss..

Ilmoittautumisia otetaan vastaan sekä vertaistukihenkilöiltä että vastuulääkäreiltä, joilla on hallussa psykiatrisen osaamisen perusteet.

Taustalla soi: Psy

13 Comments Lisää omasi

 1. Jenni sanoo:

  Voi miten ihanat! Mä oon ihan samanlainen kuin sä. Mun MACin kausikokoelmaostokset perustuu useimmiten ihan pelkkään haluun omistaa joku tosi söpö tuote. Ei siihen, että niitä tarvitsisin. Sitten silittelen tuotteita kotona ja huokailen kuinka nättejä ne ovat. :) Sitä teen silti MACin pysyvienkin tuotteiden kanssa. Aina olen kuitenkin ottanut kaikki ostamani tuotteet käyttöön. Nyt mulla tosin on yksi Baking Beauties -kaunokainen, jota en ole korkannut ja kynnys korkkaamiseen kasvaa koko ajan. Silti periaatteeni on, että kosmetiikka on tehty käytettäväksi. Anyways niin ihanat ovat hankkimasi Arskat ja uskon, että meitä tunteella MACiin suhtautuvia on aika iso joukko, sen verran nopeasti kausikokoelmat aina myydään loppuun. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Synninpäästö, jes! Mä löydän joka kokoelmasta jotain kivaa, mutta tää AG iski kyllä ihan täydellisesti vyön alle. Toivotaan ettei vastaavia tule ihan heti uudestaan. :)

 2. Eiko sanoo:

  Ostin viimeksi NARSin Andy Warhol-kokoelman Flowers paletin ihan silkasta omistamisen himosta. Eli sen ostamista ei pysty perustelemaan kuin alennusmyynnilla (-30 %) ja sillä että vain halusin sen :).

  Olen ko. tuotteen koristeellista pintakuviota jo kokeillut (suttuun meni) ja meinaan ottaa tuotteen kyllä käyttöönkin kunhan saan vain testattua muita ostoksia…

  Mulla meikit menevät siis käyttöön, vaikka motiivit niiden ostamiseen ovat välillä kuin 4-vuotiaalla ”nätti ja minä haluan”. Luomivärejä on vain päässyt kertymään niin paljon, että vasta yksi sävy (dioria muuten) on oikeasti kohta loppumassa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Pystyn samaistumaan noihin neljävuotiaan motiiveihin. :D

 3. Päivi sanoo:

  Voi Petra, mun ei varmaan tarvitse sanoa mitään lisää :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ei tarvi, halaat vaan. :)

 4. Taru sanoo:

  Helpottavaa kuulla etten ole ainoa! Mulla tosin shoppailu keskittyy vaatteisiin, kenkiin ja laukkuihin. Juuri eilen avasin pahvilaatikkoni pitkästä aikaa ja hipelöin aarteitani…. J saattoi katsoa vähän vinosti, kun laskostin 15 paria 28″ (sisään ei mahdu edes toinen reisi) farkkuja takaisin laatikkoon. Pieni optimisti jaksaa silti uskoa että mahtuu niihin vielä joku päivä. Jeah right, hiekkalaatikollako raskisin muka ikinä käyttää parin huntin dieseleitä?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Johonkin se kaikki ranteita rasittava raha on laitettava!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.