Tarve: suihkugeelikapselit

Suunnatessani taannoisella Köpiksen reissullani Sephoraan, ajattelin poimia kosmetiikkaihmeen valikoimista pelkkiä hyödyllisyyksiä. Sellaisia, joita voi pontevin mielin raapustaa paperille ja pyytää tuliaisiksi – tuotteita jotka sopivat osapuilleen kaikille. Kenties herkkuja, jotka koto-Suomessa ovat netin päässä tai kulttijuttuja, joita kaikkien tulisi joskus kokeilla.

No toin minä yhden sellaisenkin, mutta mukaan tarttui myös tämä. Pussillinen yksittäispakattuja, tuoksuvia kerta-annossuihkugeelejä. Yhtäaikaa erittäin turhaa ja täydellisen nerokasta. Hirveä rikos luonnonvaroja kohtaan, mutta todellista luksusta tiiviissä pakkaamisessa.

Yhdessä kapselissa on reiluhko annos kermaista suihkugeeliä, jonka saa käyttöön naksauttamalla kärjen katki. Satsi riittää antaliaaseen kertapesuun tai kahteen vähän pihimpään putsplankkiin. ”Lagoon”-kapselin tuoksu muistutti enemmän suihkugeeliä kuin paratiisia, mutta luon toiveikkaan katseen ainakin mangoon ja vihreään teehen. Vai olisitko se sinä, mustikkaiseni?

Voihan tämänkin tuliaislistaan kirjata, mutta niin ihanasta turhakkeesta kuin onkin kyse, vannon käsi sydämellä, että tarpeellisempiakin hankintoja löytyy.

Vai?

Taustalla soi: Wax

8 Comments Lisää omasi

 1. Sissi sanoo:

  Palasaippuaihmisen sydän särkyy…. ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Mä tiedän, en edes yritä puolustella. :/

 2. Myy sanoo:

  Siis ihan mahtavia! Oon välillä katsellut tiskikonekapseleita sillä silmällä, että vitsit kun voisi pestä itesensä reissussa tollasilla :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ha, joo nää on taatusti parempia! :)

 3. Salla sanoo:

  Miten ihanan turhaa :D Kerro testattuasi, olivatko muut tuoksut kuin Lagoon parempia!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kerron!

 4. Sonia sanoo:

  Pakko saada!! Tarvitsen noita. Onneksi niitä ei saa tilaamatta. Huh.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Aistinko äänessä pientä sarkasmia..? :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.