Häröilysunnuntai

Jostain syystä sunnuntaiset työmeikkini tuppaavat usein olemaan vähän erikoisia. En tiedä miksi irrottelutarve iskee juuri viikon viimeisenä aamuna, eikä esimerkiksi perjantaina kuten kai loogisempaa olisi, mutta esimerkiksi tänään kaksi eri pigmenttijauhetta ja Illamasquan Sealing Gel saivat aikaan tämän.

Oliivinvihreät luomet ja kupariset rajaukset. Työmatkapyöräilyn jälkeen lisäsin keitokseen vielä korallinpunaisen huulipunan. Älkää vaan kysykö mistä tämä vallaton roiskaisu kumpusi, en ollenkaan tiedä. Rajausta piirustaessani vaan tajusin, että on jo liian myöhäistä vaihtaa säädylliseen suunnitelmaan. Onpahan nyt paritettu nämäkin värit.

Muutenkin tuntui siltä, että aamulla joko kamera tai naama eivät olleet ihan reerassa (voidaan syyttää molempia tasavertaisesti puoliksi) ja menettelevän kuvan vangitseminen oli tavallistakin hankalampaa. Sunnuntain syy.

Huomiselle vapaapäivälle sen sijaan on suuria, menestykseen tähtääviä suunnitelmia. Jos tämä päivä onkin pienessä väsymyksessä ja yleisen ihmettelyn merkeissä mennyt suht harakoille, huomisesta on tuleva aikaansaamisen virstanpylväs. Taatusti.

Taustalla soi: Hurts

PS. Peukalot taas ruvella. Missä hiivatin välissä niin muka ehti käydä? Argh!

4 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  ”Suuria, menestykseen tähtääviä suunnitelmia”. Putosin :D Kuule ihan samanlaisia suunnitelmia täällä (nauran ääneen)!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hei..! Ei viittis nauraa siellä! :D

 2. Hieno rajaus ja muutenkin on hyvä väriyhdistelmä! Oot kyllä niin inspiroiva!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiittää ja kumartaa hän. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.