Vielä kerran TAY

Olen kohkannut bambunuttuun puetuista Tay Skincaren tuotteista useasti. Ne olivat blogin ensimmäinen kunnon ihonhoitohurahdus, eikä yhtä kokonaisvaltaista ihastumista ole vielä tullut vastaan. Alun kiihkoilun jälkeen pulloja on kertynyt kaappiini pikku hiljaa ja nyt olen koeajanut lähes koko valikoiman.

Pakkaukset ovat edelleen silmääni valtavan nättejä ja ihan oikeasti joka kerta ilahdun, kun otan käteeni jonkin näistä kauniisti kaiverretuista bambuttarista. Sulaa mannaa yksityiskohtien ystävälle. Hintahaarukka vaihtelee kohtuullisesta kirvelevään, mutta hintaa suuremmaksi ongelmaksi muodostui tänä aamuna saatavuus.

Fiilistelin ja kuvailin tyhjien pullojen kokoelmaani tänään ja surffasin tuttuun brittiläiseen nettikauppaan, josta Tayni olen tilannut. Ajattelin kurkata minkälaisia tarjouksia tuotteista on voimassa, josko raaskisin tilata puolillaan olevalle puhdistusvoiteelle kaappiin varamiehen. Puhtaasti järkyttyneenä jouduin toteamaan, että Tay Skincaren tuotteet ovat poistuneet valikoimista. Jäljellä oli enää kahta reilusti alennetulla hinnalla tyrkytettyä putelia, joista kumpikaan ei kuulunut suosikkeihini. EI!

Olen pitkään kieriskellyt niukassa rahatilanteessa ja välttänyt tekemästä ”ylimääräisiä” varastontäydennyshankintoja. Ostamatta ovat jääneet myös varakappaleet näistä bambukaunokaisista ja tässä sitä nyt ollaan. Kierin itsesyytöksissä ja valelen itseäni inholla. Pukeudun surupukuun ja käytän vedenkestävää maskaraa. Surffasin aamuaikataulun antamassa lieassa läpi muutaman keksimäni nettikaupan, mutta laihoin tuloksin. Nämä herkut ovat ulottuviltani karanneet.

Olin ajatellut kirjoittaa teille pehmoisista kokemuksistani vuolain, koukeroisin sanakääntein, mutta tappiomielialan lietsomana mieleen tulee vain painokelvottomuuksia. Tyydytään siis kattavan tuotearvion sijaan tiiviiseen opetukseen:

Osta luottotuotteita varastoon.

Taustalla soi: Pearl & The Puppets

6 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Tämä on outo tuote, sitä ei ole edes eBayssä ja sitä mitä ei ole eBayssä ei ole olemassa oikeasti…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Sitä on ollut Cultbeautyssä ja nyt näyttäisi olevan tayskincare.comissa, mutta Jenkeistä tilaaminen on mulle ongelma. Nyyyyyyhkis. :/

   1. hiikka sanoo:

    Miksi jenkeistä tilaaminen on ongelma? Yhtä helppoa se on kuin muualtakin, ainoa on että jos tulli katsoo pakettisi joudut alv:n maksamaan. Ohjeet tulee postin mukana, tosi helppoa. Lohdutuksen sanana, nuo eivät toimita kuin UK:hon ja Saksaan ja USA:aan tietenkin… Sivustossa tosin oli muutakin outoa yhteys ei ole salattu tiliä tehdessä ja ohjautuu täysin eri osoitteeseen… (halusin niiiiin kovasti lohduttaa, perin lohdutonta ihmistä) ^_^

    p.s. sitä haluaamini kynsilakkaa ei ollut kaupoissa lainkaan, eli jouduin tilaamaan… tilasin sitten 8 muutakin kun jouduin kovasti vaivaa näkemään ;)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Tuotteissa on jo alunperin niin kova hinta, että postimaksut Jenkeistä ovat todennäköisesti aivan liikaa. :/

     Ja sivut ovat muuten nyt erilaiset, kuin vuosi sitten kun sarjaan tutustuin..mitäköhän siellä on meneillään?

     Ja hei, ihan samalla vaivalla tulee kahdeksan lakkaa, oikein teit. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.