Oodi huulikynälle

Syksyn ensimmäinen luentomeikki, iiks! Yhden syvän puhalluksen jälkeen voin palauttaa jalat maahan ja muistuttaa itselleni, että kyse on luovan alan humanisteista – eivät ne kuitenkaan huomaa mitään. Eli ihan itseäni varten siis verhosin luomet pehmoiseen purppurahuntuun ja kuorrutin huulet lempparikseni kiilanneella puikkopinkillä. Tykkään tästä Diorin huulikynästä niin pölönä että ajattelin nyt omistaa muutaman sanan ihan vain tuolle kolmenkympin heräteostoshuulikiillolle.

Kymmeniä kertoja kahden viimeisen viikon aikana olen havahtunut lähdön hetkellä siihen, että huulet ovat nakusillaan ja jotain pitäisi äkkiä taikoa. Luon nopean vilkaisun huulikoreihin, mutta kun en ehdi piipertää voimakkaan punan kanssa enkä jaksa lisäillä nopsaan kuluvia kiiltoja (ikäänkuin siinä välissä ei olisi lainkaan vaihtoehtoja), huomaan aika usein jättäytyväni kiiltokynän armoille, koska sen kanssa on niin helppoa. Ja mikä älyttömintä, väri sopii yhteen ihan jokaisen meikin kanssa. Kunnon tummia silmiä en hetkeen ole ulkoiluttanutkaan, mutta muuten – sävy kuin sävy ja millä vahvuudella tahansa – Diorin Ilhabela toimii aina. Luulisi kirkkaan pinkin riitelevän edes ruskeansävyisten silmämeikkien kanssa, mutta eiei, sepä tuo kasvoille kerrassaan kaunista hohtoa ja valoa. Enkä edes ole pinkin ystävä!

Ilhabelalle melkein identtinen kopio löytyy marketista Lumenen hyllystä. Huulisorbetti nro 13, jonka sain kesäretkellä blogilahjuksena, on sävyltään melkein täysin vastaava mutta jokin tunnussa ei täsmää. Diorin kynä on huulilla pehmeämpi ja tuoksuu paratiisihedelmiltä. Kotimainen versio ei ole yhtään huono, mutta iso-D on vain jotenkin parempi. Hiukan liukkaampi, vähän pigmenttisempi, reilusti hyväntuoksuisempi ja mmh..sanottava se on: arvokkaamman tuntuinen. Se kulkee käsilaukussani valehtelematta aina ja saattaa olla yksi maailman kauneimmista ja helpommista tavoista korostaa huulia. En kadu pikaostosta pätkääkään.

Voiko olla niin, että olen löytänyt huulikiiltokynien Graalin maljan vai olenko ainoastaan sokaistunut tuotteen selektiivisyysaurasta? Kummin tahansa, ostos on ollut joka sentin väärti ja aion käyttää sen huolellisesti ihan viimeiseen kimaltavaan hippuseen saakka.

Taustalla soi: Safri Duo

6 Comments Lisää omasi

 1. pömppä sanoo:

  Tuollaisia helppousmeikkejä pitäisi kyllä haalia kokoelma täyteen. Ihan liian usein huomaa työaamuina, että huulimeikki on jäänyt tekemättä ja ovesta olisi pitänyt olla ulkona jo 5 minuuttia sitten…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Nappivalinta noihin aamuihin! :)

 2. Päivi sanoo:

  Olen todennut saman Lumenen vastaavansävyisestä kynästä – se sopii lähes kaikkeen. Upea silmämeikki! Kovasti minua miellyttävät sävyt.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Olen tyytyväinen, että mulla on myös se Lumenen sorbetti jemmassa sitten kun tämä ihanuus joskus loppuu. :)

   Silmämeikit ovat viime aikoina tuottaneet mulle suuria vaikeuksia ja tämäkin on mun silmään jotenkin ihan plääh. Olen selvästi kallistumassa enemmän huulipunatytöksi, mutta se on oman näppäryyden kannalta ehdottoman huono vaihtoehto, koska jos silmämeikkejä ei tee, ne eivät kehity. Itkuvinku ja valitus – huomaako että on menossa toinen päivä ilman suklaata? :D

 3. Valasetko lisää ? Olen vst ostanut rapakon takaa yli 10 v sitten ja se piti aina teroittaa paksulla teroittimella. Onko näissä sama juttu ?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ei tämä kynä ei ole teroituskelpoinen. Kuvittele kynänmallinen huulirasva, niin olet lähellä oikeaa koostumusta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.