Paluu päivärytmiin

Eilisen maalaustuokion jälkeen elämä on taas raiteillaan. Meikkaaminen ei ahdista, tukka tottelee ja kaikki on vaan lalla lal laa. Kuvissa ihan tavallinen ruskeansävyinen päivämeikki pienellä kultaisella jekulla. Löydätkö?

Huulilla se moneen otteeseen ylistetty huulipuikko ja kulmissa toistaiseksi paras koskaan käyttämäni yhdistelmä: harmaa luomiväri ja tummanruskea kulmakynä. Tästä se syksy lähtee, katsokaapa vaan!

Taustalla soi: Mauro Picotto

8 vastausta artikkeliin “Paluu päivärytmiin

 1. Mun on ehkä pakko tuhlata tuohon huulipuikkoon. Se on niin kauniin näköinen sinulla. Voisi olla juuri täydellinen yo-huulituote (haluat näyttää siistiltä, muttet ylilaitetulta). Jaksaisikohan odottaa pari viikkoa ja lentokentän tax freetä… :/ Ehkä pakko menä jo sitä ennen stockalle hypistelemään :)

  1. Ei ku crap, se olikin LE. No mut säästyivätpähän rahat :D Tai sitten ostan tätä pettymystä korvaamaan Clarinsin Rouge Prodigen Tea rosen :D

   1. No juuh, sekin vielä että kohkaan tuotteesta, jota ei enää saa – ihan perus. :D Tuo Prodige ei näytä kauhean kimaltavalta, pitäiskö sun kuitenkin kokeilla tota Lumenea? Ei se ilman kimallusta ole sama asia. :)

    1. Totta tuo kimalteen puute, mutta koostumus mun kuivahkoille huulille on aivan täydellinen! Jemmoista löytyy jo Subtle rose. Lumenen huulituotteista en ole löytänyt vielä yhtäkään, josta oikeasti pitäisin. Aina säännöllisin väliajoin yritän ystävystyä niiden kanssa, mutta aina meidän yhteinen polku tössää jo alkuunsa :( Usein huulipunien koostumus kusee, ei ”sula” huulille ja kuivattaa, kiiltojen kohdalla sen sijaan ärsyttää pigmentin puute.

     1. Kannattaa ehdottomasti testata Lumenen huulikynät, ne on oikeasti tosi näppäriä ja toimivia!

     2. Huulipunien kanssa minäkään en ole ystävystynyt, mutta tuo kynä on eri juttu. Lopputulos on sen kanssa todella lähellä kuvissa näkyvää sävyä ja käyttö on miellyttävää. Pidä silmällä tyrkytyksiä ja nappaa se numero 13 jos saat sopuhintaan. :)

 2. Ihanalta näyttää jälleen kerran! Tosi kiva silmämeikki. Hemmetti, että toi Diorin huulikynä näyttää hyvältä!!

  1. Kiitos Mohn. Ilhabela on kyllä jokaisen ylistyssanansa ansainnut. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.