Vähäeleinen

Huomenia! Tässä näyte yksinkertaisesta, vähäeleisestä arkimeikistä. Luomilla vaaleaa hohtoa, tukena siipimäiset ylärajaukset, poskilla kevyttä sävyä ja huulilla väritön kiilto. Vähiten liikkuvia osia hetkeen, mutta lopputulos näytti paljon tavallista turvameikkiäni tehokkaammalta.

Luomilla pohjustuksena MACin voidemainen luomiväri Vintage Selection, päälle paineltu MACin klassikkopigmenttiä sävyssä Vanilla ja rajaukset taisteltu ojoon siveltimellä ja MACin mustalla Blacktrack-geelirajauksella. Huomaan taas luisuneeni siipirajauksen välttelyyn, joten sen työstämiseen on aamuisin varattava muutama ylimääräinen minuutti. Näin selkärangattomalla harjoittelulla se alkaa luistaa ehkä joskus ensi kesänä. Heko. Nytkin huomaan vasta kuvista, että siipi olisi voinut olla vieläkin millin enemmän kulmassa ja ylempänä, mutta minkäs teet. Eipä sitä eilen kukaan tullut sormella osoittelemaan.

Nyt suitsait tämänpäiväinen nassu ojennukseen, reipasta aitomista rautatieasemalle ja päiväksi kouluttautumaan Helsinkiin. Josko tänään paremmalla onnella sen kosmetiikkashoppailun kanssa..? Pitäkää peukkuja!

Loistokasta keskiviikkoa!

Taustalla soi: Basto

8 Comments Lisää omasi

 1. Siiri sanoo:

  Tosi kaunis! Itse tykkään eniten juuri vaalean luomivärin ja tarkan siipirajauksen yhdistelmästä, vaikka se ei itselleni enää tällä iällä sovi. Sinulla aivan älyttömän kaunis ja raikas!

  1. Kiitos! :)

 2. Siiri sanoo:

  Hei, onko tuossa muuten alaluomen sisäkulmassakin pätkä rajausta? Näyttää ainakin siltä. Tosi hieno, miksihän tuota ei käytetä yleisesti? Varmaan vaikea tehdä…

  1. Jouduin oikein itsekin tarkentamaan lähikuvaan kun jäin miettimään että onko, ei kai sentään, mutta sitten muistin. Rajasin mustalla kajalilla yläsisäluomen! Se tekee katseesta intensiivisemmän, mutta ei vie huomiota pois ylärajauksesta. :)

 3. Salla sanoo:

  Onko mulla mennyt jotain ohi (miten voi olla hah), mitä epäonnea sulla oli shoppailujen kanssa? Mun ylitseni kulki heti sympatian aalto :D

  1. Haha, voi Salla! :) Kävin siis kurkkimassa siellä Bobbi Brownilla niiden avajaispäivänä kun satuin olemaan kaupungissa, mutta silloin putiikki näytti niin pimeältä että epäilin sen olevan vielä kiinni. Jälkeenpäin kävi ilmi, että ostoksia olisi kyllä saanut jo tehdä, mutta minulta ne menivät sivusuun. Eilen kävin koulutuksen jälkeen taas hönkimässä kiihkeästi MAC-pisteen uusille kiiltäville pinnoille, mutta Bobbille ei jäänyt juna-aikataulun vuoksi aikaa. Kolmasko kerta toden haastaa? :)

 4. N sanoo:

  Voi tuo siipirajaus on mullakin niin murheenkryyni :( Ikinä en siihen ole tyytyväinen. Eipä tunnu edes sopivan mun silmien malliin, joten jätän sen niille, joille se sopii. Juuri tuollainen vaalea hieman hohtava luomiväri + siipi on todella kaunis yhdistelmä :)

  1. Mä en koskaan kysy sopiiko joku juttu mun tyyliin tai piirteisiin, mä vaan teen. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.