Nestemäistä asvalttia

MAC on taas loppuvuoden kunniaksi pyöräyttänyt maailmaan uuden mineraalipohjaista värikosmetiikkaa pullistelevan kokoelman. Kivoja korostustuotteita ja poskipunia, mutta ennen kaikkea yksi todella tyylikäs kynsilakka.

MAC Military on tumma graffitinharmaa metallilakka, joka tuo mieleeni nestemäisen asvaltin. Kyllä, sen voi kirjoittaa myös asfaltti, mutta olen veemäisyyden ystävä. Asvalttimielikuva syntyi paitsi värin, myös levittyvyyden kautta, sillä kuvissa näkyvä massa venyi kynnelle yhden ainoan kerroksen mukana. Lakka on paksua kuin mikä, mutta yllättäen tosi kiva levittää. Koska jykevä massa ei valu eikä karkaile, reunat sai levitettyä siististi ilman korjailuja. Paksuuteen nähden myös kuivuminen tapahtui hämmentävän nopeasti – ehdin hädin tuskin kuvata kynsiä, kun ne olivat jo kolhunkestävät.

Äänestän tästä juhlakauden ykkösehdokasta kilpailijaksi kauan hallinneille synkemmille mattaväreille. Kannatusta?

Taustalla soi: DJ Elon Matana

6 Comments Lisää omasi

 1. Tuulia sanoo:

  Ihana, kannatan! Miusta on tullutkin nyt syksyn kynnyksellä kynsilakkaharakka, kaikki mikä vähänkin kimaltaa/hohtaa napsahtaa välittömästi ostoskoriin…

  1. Samaistun! :)

 2. Oikein kaunis <3

  1. Niin on. :) Ja se levittyvyys, mahtava.

 3. JonnaH. sanoo:

  Mielettömän ihana sävy!

  1. Komppaan! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.