Verkkopenaali

Tänään vinkkaan teille kätevästä verkkopussista, jolla maksimoidaan reissumeikkisäilytyksen tehokkuus. Duroyn vetelä verkkopenaali vetää sisäänsä kourallisen kyniä ja rullautuu meikkipussissa hävyttömän pieneen tilaan. Näin pieni asia pelasti kaikki kolme kärttyaamuani hotellihuoneessa. Kun ohuita kulmakyniä ei erikseen tarvitse etsiä ison meikkilaukun pohjalta, kaikki muutkin palikat kliksahtavat paikoilleen jotenkin jouhevammin. Ilman nettiäkin pärjää, automaattikahvi ei olekaan ihan niin pahaa,  oikeastaan nämä housut eivät ehkä kiristäkään niin kovasti, edellisen hotellivieraan jättämät kynnenpalaset voikin vaan sulkea pois mielestä – itkusilmähermoromahdus voidaan säästää käytettäväksi vaikka siellä Sephorassa, kun ne kivat kalenterit on loppu. Meikkitarvikkeet sentään ovat meidän puolellamme!

Tyhjillään tämän pikkupussukan saa rusenneltua myttyyn kuin muovisen origamin, joten säilytysvaivaa ei tarvitse murehtia. Miettikää miten nerokas keksintö – toimii täydellisesti kun tarvitaan, muttei pidä itsestään mekkalaa muina aikoina. Vähän niin kuin…tai no, ei mitään.

Voi olla, että minä täällä puksutan taas siinä jälkimmäisessä lähdössä, mutta tyytyväisenä kyydissä kuitenkin. Saatavuudesta tai hinnasta en osaa sanoa, kun sain tämän lahjuksena meikkaajaksi valmistuttuani, mutta kaipa näitä ponnekkaasti kyselemällä luulisi jostain saavan käsiinsä. Niin ja tietty mikä tahansa minigrippi ajaa saman asian, halusin vaan ehdottomasti kirjoittaa teille sanayhdistelmän ’vetelä verkkopenaali’. Että kiitos – ja kuitti.

Ps. Minigripit eivät ole näin söpöjä. Eikä niistä tule yhtään sellainen olo, että joku ymmärtää tarpeesi.

Taustalla soi: Sunrise Avenue

8 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Samastun! :) Ja hymyilen täällä ajatukselle automaattikahvista, kiristävistä housuista ja kynnenpalasista. Ja itkupotkuraivareista. Word.

  1. Mä väitän, että se ei ollut neljän tähden arvoinen hotelli.

 2. JonnaH. sanoo:

  Kiitos vinkistä! :)

  1. Eipä kestä. On ilo tarjota loputon määrä hankittavaa. ;)

 3. Mohn sanoo:

  Näppärältä näyttää! Mulla on kolme (!) Dermosililta hankittua pientä pitkulaista meikkipussukkaa joissa kuljetan siveltimiä ja kyniä. Ovat juuri sopivia ja näppäriä siihen tarkoitukseen ja läpikin näkee kivasti niin, että ei tartte hermostuksissaan arvailla mitä sieltä milloinkin kaivelee.

  1. Kuulostaa toimivalta! :)

 4. MaaLilla/Jenni sanoo:

  Noni. Koin tarpeen. Vaikka mulla on Paavo Pesusieni penaali samaa hommaa varten.

  1. Ilo olla avuksi! :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.