Koralli ja tynkäsiipi

koralli_ja_rajaus

Selustanturvaostos tositoimissa. Luomilla voidemainen MAC Perky ja rajauksena siveltimen avulla sohittu MAC Black Swan -kynä. Olen aiemminkin kehunut Pearlglide-laatua sen pehmeyden ja kestävyyden vuoksi, mutta joka kerta ihastun siihen vielä vähän lisää. Jokaisella pitäisi olla ainakin yksi rajauskynä, joka levittyy kuin margariini.

Musta kimaltava töpösiipi sopii eleettömän korallin pariksi ja ryhdistää ilmettä. Kurkkasin ohimennen kuvat edellisestä nappiin menneestä korallimeikistä, eivätkä nekään pahalta näytä. Taidan ottaa värin intensiivikäyttöön aina kun meikki-inspiraatio on hukassa. Koralli saattaa olla tehokkain ja helpoin yhden värin meikki tällä naamalla. Ja hei, vaikka se siipi on töpö, se on siellä. Projekti Kesytä rajaus on siis edelleen käynnissä, periksi ei anneta.

Lempeää perjantaita.

Taustalla soi: Carly Rose Sonenclar

6 Comments Lisää omasi

 1. Tuulia sanoo:

  Itsekin pitäisi ottaa teho-opiskeluun tuo siipirajaus. Mulla on melko raskaat luomet, joten rajaukset tuottaa päänvaivaa. Siipi on ollut jokseenkin mahdoton toteuttaa hienosti, kun luomi muodostaa poimun just siihen kriittiseen kohtaan, argh!

  1. Siipeähän voisi jatkaa enempi vaakasuorassa kuin yläviistosti, jos se sopii luomen malliin paremmin? Sellainen versio pitää tehdä luomet rentoina ja aloittaa riittävän alhaalta, ettei häntä näytä alakuloiselta. Helppo se on täällä neuvoa, kun ei itseltäkään onnistu. :D

 2. JonnaH. sanoo:

  Olen lievästi kateellinen sun tavasta meikata sun kulmakarvat! Aina yhtä upeat. Ehkä mulla ei ole vaan kärsivällisyyttä tohon hommaan tarpeeksi. :D

  1. Ai, no kiitos, musta taas tuntuu että olen kadottanut tatsin niihin ’täydellisiin’ kulmiin. :D Riippuu aamusta ja inspiraatiosta, mutta näin harvojen kulmien meikkaaminen kyllä vaatii valitettavasti aikansa. Se ikuisesti lupailemani tutoriaalikin kyllä joskus vielä julkaistaan.. :)

 3. Minttu sanoo:

  Tosi hyvä rajaus, pitää tosiaankin harjoitella myös vähän näyttävämmän viivan vetoa. Huomenna on onneksi juhlat tiedossa..

  1. No, millaiset tuli? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.