Vihreän ja ruskean liitto

Tsau! Nyt tulee lyhyellä saatteella pari kuvaa meikistä, johon käytin Tukholmasta hamstraamiani herkkuja. Lyhyt saatto siksi, että olen eilen perustanut pari kappaletta tilejä sosiaaliseen jakomediaan ja riippuvaisuuteni on päivässä siirtynyt mielenterveyttä hätyyttelevälle rajalle. Väkerrän näiden kanssa pari päivää ja vinkkaan sitten mistä meikäläisen löytää. Mikäli maltan jossain välissä nukkua ja olen parin päivän päästä vielä elävien kirjoissa.

Luomilla MAC Bitter (niin kuin joku Ostosperkaus 2.0:ssa kommentoikin, ei ihan niin vihreä luomilla kuin napissa, mutta muuten ihan sellainen käyttökelpoisen kiva myrkkyhämähäkinvihreä arkiväri) ja sen kaverina punertavan ruskea MAC Texture. Texture oli oikeastaan paljon kivampi kuin odotin, siitä saattaa tulla uusi lämmitysvärini edellisen paprikanpunaisen rinnalle. Mukavasti tulee silmien sinisyys esiin vihreän ja lämpöruskean rinnalla. Huulipunasta tai poskipunasta ei valitettavasti aavistustakaan, en hoksannut merkata sävyjä mihinkään muistiin.

Ja muistiin merkkaamisesta tuli muuten mieleen sellainen kysymys, että pitääkö moni teistä kirjaa kosmetiikastaan? Itse ajelin eilen läpi sellaisen pikkuprojektin, että kirjoitin tabletille muistiin kaikki omistamani värikosmetiikkatuotteet. Tai en ihan kaikkia, toistaiseksi ehdin kollata vasta MAC-varastot, heh. Törmäsin nimittäin sellaiseen ongelmaan, etten enää tiennyt mitä omistan. Miten silloin muka osaa ostaa uusia?

Reipasta keskiviikkoa!

Taustalla soi: Just Dance 2013

12 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Mielenkiintoista! Laitan yhdistelmän testiin.
  Itselläni on tummanvihreät silmät. Muistan miten joskus teininä (siis sata vuotta sitten…) käytössä oli sellainen täydellinen vihreä luomiväri, upea. Väri oli tumma, metallinhohto joka siftasi kultaan/kupariin. Siis ihan täydellinen. No, se loppui ja siitä lähtien olen etsinyt vastaavaa. Eipä ole löytynyt, joten vihreät värit (arvaa monta olen ostanut turhaan) ovat jääneet käyttämättä. Eniten nykyään käytän kulta/ruskea/musta -yhdistelmiä eniten. LIlakin menee.
  Ohoh, tulipa avauduttu. :)

  1. Tipi… Tämä oli Viilankantoluvan 3000. kommentti. Tiäkkö mitä? Saat kohta sähköpostia. :)

   1. Tipi sanoo:

    Ohoh! En tiennytkään, että komenttimäärät olivat silmäilyn alla. Olipa tuuria. Jään odottelemaan uteliaana emailiasi. :)

    1. Olivat ne, vähän silleen sivulauseessa vihjailtuna. Ajattelin tällä kertaa kokeilla yllärimomenttia enkä mainostaa ollenkaan etukäteen. :) Palaan asiaan heti huomenna, nyt on pakko pistää hetkeksi ranka lepoon.

 2. elina sanoo:

  Pitäis varmaan pitää kirjaa. Kyllä harmitti, kun ostin Inglotin myymälästä myyjän avustuksella kolmen luomivärin paletin ja kotona totesin, että kaksi kolmesta väristä minulla oli jo ennestään.

  1. No hei, aattele, sä oot saanut itse ostettua täsmälleen samat sävyt kuin ammattilainen sulle valkkasi – aika hienoa! :) Kaupittelet tuplakappaleet kavereille ja käyt ostamassa uusia tilalle. Tai jos ne on koskemattomia, niin saiskohan ne vaihtaa vielä? Vois ainakin kysyä! :)

   Inglotin sävyjä on vielä vaikeampi muistaa kuin mitään nimellisiä, mulla ei ainakaan pysy numerot mielessä ollenkaan. :/

 3. bubbs sanoo:

  Mä olen halunnut tehdä kirjanpidon, mutta se tuntuu ajatuksena ihan valtavan suuritöiseltä. Ehkä sen voisi tosiaan tehdä vain meikeistä, eikä kaikesta kosmetiikasta. Se kuitenkin saattaisi auttaa niissä tilanteissa, joissa sitä saa päähänsä, että poskipunavaje on oikeastaan aika katastrofaalinen. Kun äkkiä jostain tarkistaisi, että on niitä vielä jäljellä se 18, että ei ihan vielä ole paniikkia loppumisesta, ehkä sitä ei niin raivotautisesti juoksisikaan kauppaan haalimaan sylillistä lisää. Ehkä.

  (Kävin postilaatikolla ennen kommentin lähettämistä, ja siellä oli, noh, poskipuna. 9 grammainen. Kävisi muuten varmaan sunkin lumikkihipiääsi tämä Cargo – The Big Easy. Teen sen varastosaldolistauksen, ennen kun ostan yhtään poskipunaa lisää!)

  1. Joo pelkästä värikosmetiikasta minäkin omani tein. Ei puhettakaan että jaksaisin listailla mitään tylsiä purkkeja. Luomivärit sen sijaan… :)

   Nätti poskipuna, ihan tuntematon merkki kylläkin.

 4. JonnaH. sanoo:

  Jes, nyt näkyi se ihailemani vihreä. Tosiaan hieman keltaiseen taittaa ainakin kuvissa, mutta kaunis sävy silti. :)

  1. Juu ihan selvä keltavihreä. Erikoinen, mutta kiva. :)

 5. mä teen kirjanpitoa tasan sen verran, että pidän huulipunat kotelossa, johon mahtuu 10 kpl. Se on aina täynnä, vaikka ei ostaisikaan mitään. Pyrin että jonain päivänä on alle 10. Tuskin tapahtuu lähitulevaisuudessa.

  No, mä en ole alalla töissä, voisin vaan kuvitella kuinka valtava määrä sun huulipunakokeilu on, riittääkö 200 ?

  1. No ei niitä ihan niin montaa ole, kai. Itseasiassa justiinsa muistin unohtaneeni laskea palettituotteet kokonaan. Ehkä on parempi, etten sano mitään. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.