Rohtuneet punahuulet

Mattahuuliin hurahtanut meikkaaja joutui taannoin tinkimään mieltymyksistään ja vaihtamaan suunnitelmaa lennossa. Syyn näette kuvista. Ei voinut jättää näitä huulia tämän näköisiksi.

Tein kaiken sääntöjen mukaan. Pohjustin liukkaalla Lip Base:lla, väritin kynällä pieniä alueita kerrallaan ja luulin töpötelleeni huulipunan varovasti viimeistelyksi. Kaikki oli ihan hienosti siihen saakka, kun otin ja menin sohimaan tasaisen kynäpohjan päälle sillä huulipunalla, joka ei muuten edes kummoisesti muuttanut lopputuloksen sävyä. Matta matan päällä teki tepposet ja huuliin ilmestyi kuivaa röpöä. Töihin päästyäni otin punaisen huulikiillon kauniiseen käteen ja unohdin suosiolla alkuperäisen mattavision.

Ihan nätit punahuulet niistä silti tuli. Näille pienille elämän vastoinkäymisille kun kohauttaa olkaa, pääsee arjessa paljon vähemmällä.

Ei muuta ohjeistusta. Olkaa itsellenne armollisia.

Taustalla soi: Tom Odell

10 Comments Lisää omasi

 1. JohannaW sanoo:

  Harvinaisen tuttu näky myös mulle. Tällä hetkellä tuntuu, ettei rasvailusta huolimatta huulet pysy puolta tuntia kauempaa kunnossa. Onneksi värilliset huulirasvat pelastavat! :)

  1. Mulle käy aika harvoin näin, mut just siks on hyvä julkaista vähän kuvamateriaalia itselle muistoksi. :)

   Sokeripalakuorinnalla ja huulirasvanaamiolla jatketaan. :)

 2. JonnaH. sanoo:

  Talvi tekee samat tepposet meikäläisenkin huulille, ärsyttävää!

  1. Kiilto pelastaa! :)

 3. Marki sanoo:

  Mulla on ärsyttävä ongelma huulien rohtumiseen ja huulimeikkiin. Olen laulaja ja haluaisin tietää, mikä olisi sellainen huulimeikki, joka kestäisi keikan verran. En pidä suuta mikissä kiinni, mutta aika lähellä, joten jostain syystä huulet rohtuu aivan älyttömästi. Varmaan hengityksen aiheuttama höyry tsm. Eilen kävi sama juttu. Olin koko päivän juontamassa ja haastattelemassa kauppakeskuksessa ja huulet huusi hoosiannaa. Kuitenkin kun tekee huolellisen esiintymismeikin, niin huulia ei viitsisi jättää meikkaamatta. Luonnollisestikaan sellainen tönkköhuulipuna ei käy, sillä pieninkin hipaisu mikkiin näyttää kamalalta.

  1. Hmm, kinkkinen homma. Huomaan että itselläni huulet kuivuvat hiukan puhetavankin mukaan. Mitä laajemmassa skaalassa huulet liikkuvat (suppusuusta jenkkihymyyn), sitä enemmän puna kuluu ja huulet kuivuvat. Tätä nyt on tietysti tarpeetonta (ja laulaessa mahdotontakin) lähteä muuttamaan, mutta tuli vaan mieleen.

   Oletko kokeillut tehdä huulimeikkiä pelkällä rajauskynällä? Laita ensimmäiseksi liukkaan pinnan jättävä huulipunanpohjustaja (esim. MAC Lip Base) ja väritä sen jälkeen huulet kermaisella rajauskynällä pieni alue kerrallaan. Väristä tulee intensiivinen, mutta se ei ihan pienestä hipaisusta tahraa mikkiä, kun pinta on kuiva. Ollaan pahasti mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta tuli mieleen, että tätä voisi ainakin kokeilla?

 4. ZaZa sanoo:

  Tai sitten voi ajatella, että tämä on trendikäs ”olen-juonut-pari-lasia-punaviiniä” -huulimeikki… Mutta ärsyttävää tosiaan tuo huulien rohtuminen, joka ainakin minut yllättää joka vuosi kuni talvi VR:n. Illalla huulet kunnossa, aamulla rohtuneet ja seuraavana päivänä halkeavat jo huulipielet. Siinä ei hetkeen tarvitse puntaroida, että korostaako meikillä silmiä vai huulia.

  1. :D Voi ei, eikä! No hei, positiivisesti katsottuna, säästyypähän sekin ajatustyö. :)

   Tuli tuosta mieleen, että B-vitamiinien saanti on muuten asia, joka vaikuttaa juuri niihin suupieliin. Ihan hyvä muistutus itsellekin, vaikka tässä kyseisessä meikissä ongelma olikin enemmän tekstuurien kohtaamisessa kuin itse huulissa. Tsemppiä pusuttimille!

 5. Ansku sanoo:

  Joo. ihan röpeliäistä tääläkin. On niin kuivat että vaikka sudin Bepanthenia muutaman kerran päivässä, ei vaan auta :(

  1. Tylsä juttu, toivotan tsemppiä ja pitkiä hermoja talven koettelemuksiin. :/

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.