Perusnaama

Sen eilisen maat myyty ja voit syöty -rutinan jälkeen ryhdistäydyin ja aloin käyttäytyä kuin aikuinen. Joskus riittää sekin, että saa sanottua ääneen. Päivä muuttui kuulkaa niin paljon paremmaksi, että loppupäivän säteilin kuin aikataulunsa kadottanut Lucia. Kävin ihanilla treffeillä pienen kosmetiikkamaahantuojan luona ja hullaannuin uuteen tuotesarjaan täysillä. Pieneen kerrostaloyksiöön rakennetusta kosmetiikkaluolasta haluan kertoa teille kunnollisten kuvien kera vähän myöhemmin. Nyt tarjoan teille keskitalven valaistusihmeen: luonnonvalossa otettuja meikkikuvia. Kaikki yhteen ääneen ysärisuomipoptaustalauluäänellä: Oh-OOOOOH!

Naturellin ruskea pehmomeikki ja ällövaaleat meikkivoidehuulet. Yleensä pyrin välttelemään näitä ihonvärisiksi blandattuja pusuttimia, mutta eilinen flaati fiilis vaati värittömyyttä myös kasvoille. Lopputulos ei onneksi ollutkaan ihan niin paha, kun päällystin nudehuulet kimallekiillolla. Aurinkopuuterin jätin myös hyllyyn ja sudin poskille hennosti hohtelevaa punarusehtavaa mineraaliposkipunaa, joka tehokkaasti naamioitui aurinkopuuteriksi. Ihan hyvä diili kokonaisuudessaan?

Iho:
MAC Strobe Cream
MAC Studio Fix Powder NC20
MAC Mineralize Blush Warm Soul
MAC Mineralize Skinfinish Soft & Gentle

Kulmat:
MAC Eyebrows Lingering

Silmät:
MAC Paint Sublime Nature
MAC Eyeshadow Arena + Brulé + TextureBrun
MAC Fluidline Deliciously Rich

Huulet:
MAC Mineralize Rich Lipstick Luxe Naturale
MAC Lipglass Impossibly Sweet

Ihanaa lauantaita! Ja muistakaa hei se töniminen, ihan kaikki eivät totelleet vielä eilen.

Taustalla soi: Tessanne Chin

4 Comments Lisää omasi

  1. Onpa kaunis meikki! :)

    Tykkää

Haluan osallistua keskusteluun!

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.