Halu vs. Tarve

Tämänpäiväisessä istunnossa voisimme viritellä keskustelua otsikon herättämistä tunteista. Minkälaisia haluja sinä kohtaat elämäsi polulla?

Yllättävätkö ne varkain kuin syksyinen ensilumi vai hiippailevatko ne pitkään ja viipyillen varjosi katveessa? Koetko kenties vaikeuksia niiden tunnistamisessa? Menevätkö halut ja todelliset tarpeet toisinaan sekaisin? Ei haittaa, niiden erotteleminen on meille kaikille joskus hankalaa.

_ _ _ _ _

Loputkin jouluostokset on siis hoidettu tänään – kaikki tästä eteenpäin ostettu voidaan luokitella harkitsemattomaksi. Pinkki 35 euron pehmomeikkilaukku ei ole harkitsematon ostos, jos siihen mahtuvat kaikki keräilytarkoituksiin ostetut eläketurvasijoitukseni. Laukun sisällä kokoelmani on tallessa, turvassa ja vie vähemmän tilaa. RiRi <3 MAC on täten osaltani käsitelty. Seuraavan kerran nostan sen päivänvaloon sitten, kun sijoitukseni ovat kasvaneet riittävästi korkoa. Amen.

Taustalla soi: The Calling

5 Comments Lisää omasi

  1. Päivi sanoo:

    Buhuu, miksi en ostanut Hibiscus Kissiä? On tympeää lähteä tutkimaan uusia kokoelmia ”ei tee mitään mieli”-fiiliksellä, kun menee kaikki ihanuudet sivu suun. :D

    1. Uusia tulee. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.