Hento jouluhehku

Trallalaa! Tänään vielä yksi kunnon työpäivä, aattona pari hassua tuntia viimentinkaisten auttelua ja sitten ollaan virallisesti joulutunnelmissa. Pieni vesisade ei tunnelmaa haittaa – ainakaan täällä. Pikkuisen kiireisenpuoleinen aamu vaati tänään taas helppoja ratkaisuja, jotka on tässä naamioitu ”joulun hehkuksi”. Hehkua se on sisäinenkin?

Luomilla voidemainen pohjustaja, kostealla siveltimellä paikoilleen lähmittyä kimaltelevaa luomiväriä, hento punerrus poskille ja huulille reipas kerros kultakimalteista huulikiiltoa. Jos olisi ollut enempi aikaa, olisin punannut huulet. Tällä haavaa se toteutus jää huomiselle.

Lahjat on pakattu, suurin osa muistamisista toimitettu ja koti suurinpiirtein siivottu. Työvuoron jälkeen saatan nauttia lasillisen hehkuviiniä. Unohtuvat pienet vesisateet ja musta maisema. Suosittelen samaa muillekin. Nyt sorvin ääreen, moips!

Taustalla soi: Hoobastank

2 Comments Lisää omasi

  1. sirpula sanoo:

    Kai mä nyt sitten kommentoin, kun oon jo jonkun aikaa meinannut. Sitä vaan nimittäin, että olet ihan älyttömän kaunis nainen! Ja blogiasi on ilo lukea! Huutomerkkejä!! Jatka samaan malliin, ja hyvää joulua toki :-)

    1. Voi kiitos, olipa herttainen viesti! :) Ihanaa, lämmintä joulua myös sinulle! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.