Kulmakarvakuulumisia

Muistatteko alkuvuonna aloittamani kasvatteluprojektin? Nappasin teille ajantasaiset kuvat jo jokin aika sitten, mutta pupu loikkasi verkkareihin enkä halunnutkaan laittaa niitä näytille.

kulmakarvojen_kasvattelu_

Rauhallisen hauduttelun jälkeen rohkaistuin. Ovathan ne luonnontilassa aika rujot, mutta ehkä tämä kannustaa muita viivakulmien kanssa kamppailijoita pysymään sitkeänä. Ylemmässä kuvassa kulmat sellaisena kuin ne nyt kasvavat ja alla paranneltu versio. Vanhan linjan alla on kummassakin kulmassa selkeä kolo, jonka alla kasvaa taas uutta karvaa. Pidän alimpia haituvia raameina kulmien muodolle ja väritän kolot piiloon. Yleensä teen kulmat kauttaaltaan melko vaalealla värillä ja ainoastaan kolojen kohdalla käytän tummempaa väriä, joka imitoi tarkemmin karvan omaa sävyä. Ihan viime päivinä olen ihastunut vähän punertavampaan väriin, joka tuntuu kivalta vaihtelulta harmahtaville blondikulmille.

Välitilintekona siis sanottakoon, että kasvattelu etenee. Tuskallisen hitaasti, mutta kuitenkin. Ehkä jo vuoden päästä pärjään pelkällä värillisellä geelillä. Heh.

Muitakin kasvattelijoita ilmoittautui alkuvuonna mukaan, mitäs teille kuuluu?

15 Comments Lisää omasi

 1. marjo k sanoo:

  en kuulu kasvattajien ryhmään, mutta pakko kommentoida koska taannoin päivittelin julkisesti kulmiasi… Olen jonkin aikaa jo ihaillut salaa miten hyvännäköiset kulmat sulla nykyään pn. En olis uskonu että on noin isot koloset alkupäässä, tosi hienosti saat meikattua! :)

  1. Kiitos! Taito karttuu pikkuhiljaa, mutta kulmien meikaaminen on kyllä työläydestään huolimatta kivaa. :)

 2. Salla sanoo:

  Kiitos tästä! Ihana nähdä, että meillä muillakin harvakarvoilla on toivoa, siis jos vain osaa meikata kulmistaan tuollaiset :)

  1. Kyllä, hajakarvoistakin saa aikaan vaikka mitä. Kääntöpuoli on, että välillä kulmista tulee vähän liiankin paksut. :)

 3. N sanoo:

  Ihanaa, kiitos tästä! Tämän vertaistuen ansiosta loppui tuskailu omien luonnontilaisten kulmieni kanssa :) Tämäkin kasvatusprojekti näyttää hölmöltä meikkaamattomana, mutta thank God for make up :D Au naturel ei ole kyllä kiva lähteä ihmisten ilmoille. Siksi tulee yleensä piirreltyä edes muutama lisäkarva koloihin, vaikka muuten olisi meikittä. Kiitos siis vielä kerran :)

  1. No eipä kestä! :) Joo, tunnistan saman. Vaikka muuten olisi pakon edestä lähdettävä ilman meikkiä, piirrän kulmiin täytettä vaikka autossa. :D

 4. Emilia sanoo:

  Eka ajatus oli, että nyt mä kyllä piilotan pinsettini jonnekin, mäkin haluuuuuunnn!!!
  Sitten tuli mieleeni se ikävä tosiseikka, että enhän mä osaisi meikata niitä kulmia noin, vaan käytännössä kulkisin sitten paikasta toiseen tuon ylemmän kuvan lookissa. :(

  1. No höpö höpö, taatusti osaisit. :) Otat vaan kulmasiveltimeen väriä, vedät sillä vahvan poikittaisen alalinjan ja häivytät sivellin lappeellaan ylöspäin. Ei ole vaikeaa. :)

   Eikä kapeissa kulmissa ole mitään vikaa, sullehan ne sopivat tosi hyvin! Mä vaan olen muuten niin väritön, että tykkään tehdä kulmista vähän muhkummat. :)

 5. TanjaP sanoo:

  Omat kulmat on olleet luonnontilassa vuosia.Kultaisella 90-luvulla olen nyppinyt lyhyemmäksi kumpiakin ja yllättäen toinen kulma ei ole suostunut sen jälkeen enää kasvamaan. :( mun puolesta olkoot,en jaksa stressata.kateellisena muiden kulmia katselen

  1. Ne saa tosi pienillä jutuilla kyllä huijattua entiselleen – mutta vaan jos se tuntuu vaivan arvoiselta. :)

 6. Satu sanoo:

  Meikillä saa ihmeitä aikaan :) Mä en ole onnekseni nyppinyt kulmakarvojani koskaan superpaljon, vaikka 1½ vuotta sitten ne olivatkin melko ohuet. Tajusin kuitenkin ajoissa antaa karvojen kasvaa villisti takaisin ja kasvavat vähän liiankin hyvin (ja päivä saisi nyppiä hajakarvoja). Hajakarvat ovat omissa kulmakarvoissa niin ärsyttäviä, että ihailen todella, miten pystyt pitämään näpit erossa pinseteistä ja antaa niiden olla! Alarivi on kuitenkin helpompi hahmottaa, kun siellä kasvaa vähänkin karvoja :)

  1. Onhan se sellaista tahtojen taistelua joka aamu. Mutta helpommin mä tämän taistelun voitan, kun sen suklaapatukan kanssa käytävän väittelyn. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.