Glitterhuulet

Arkipakolaitokselta päivää! Maistuisivatko teille glitterhuulet?

Tilasin netistä Bellápierren glittersetin, koska sain sähköpostiin alennuskoodin. Alekoodi luo  näppärästi tyhjästä tarpeen ja tarve ilmeni tällä kertaa glitterinkaipuuna. Se tyydyttyi setillä, johon kuuluu kuusi torniin pinottua kimallepurkkia, väritön eyeliner, ohut yleiskiinnitysaine sekä kimaltava kynsilakka. Jälkimmäisestä ei valitettavasti ollut mihinkään ja sen olisi voinut jättää koko pakkauksesta pois. Mutta nämä kaksi muuta, o-ou.

Olen joskus kiinnitellyt kimalteita Illamasquan Sealing Gelillä, mutta se on todella jytyä tavaraa ja muuttuu kuivuttuaan aavistuksen kovaksi. Bellápierren Colour Stay sen sijaan imaisi glitterin itseensä, mutta oli kuivuttuaan hyvin huomaamaton iholla. Testailin sitä paketin saapuessa asiallisesti luomille ja tänään oli sitten taas lyötävä läskiksi. Kuorrutin huulet jäähileenvärisellä kimalteella ja nyt hampaissa rahisee. Tökötti lähti nätisti pois vedellä, mutta silti teki mieli purskutella pari suullista vettä perään.

Huulet olivat livenä ihan makean näköiset, mutta ei tästä miksikään koko illan bilemeikiksi välttämättä olisi. Kiva kokeilu, vaikka jälleen ollaan arkimeikistä aika kaukana. Glitter kaipasi kaverikseen rajausta, mutta nyt kuvista tuomitsisin sävyn pikkuisen liian tummaksi. Hops vaan. Ensi kerralla sitten vaaleampaa.

Testasin äkkihätään myös linerin ja paketin kyljessä neuvottu ”dippaa sivellin glitteriin ja vie iholle” toimi yllättävän kivasti. Olisi luullut, että kimalteita tarttuisi siveltimeen jäädäkseen, mutta nöyrästi ne tarttuivat ihoon ja asettuivat siroon jonoon. Seuraavana puolijoutilaana vapaapäivänä testaan jotain jännää rajausjippoa. Nyt vielä kerran hammaspesulle, sillä kissan korvan taa joutuneet glitterit taitavat olla meikäläisen pusuttimista peräisin.

Joko ylitettiin hyvän maun raja?

Taustalla soi: Lucia

16 Comments Lisää omasi

 1. Tipi sanoo:

  Mitä ihmettä? Tällainen ei ole tullut mieleenikään.
  Näyttää hyvältä!
  Luulen silti, että en voisi tuota keinoa ikinä käyttää. Olen kovin addiktoitunut huulirasvoihin, joten tapana on jatkuvasti ”hieroa” huulia yhteen. Tapa joka on ja pysyy.
  Kaikki varmaan tietävät kokemuksesta mitä huulille tapahtuu, kun esim. oikein glitteristä huulikiiltoa hieroo pitkin päivää…
  Ps. Täällä kovasti odotellaan sitä mustan huulipunan ja tumman meikin yhdistelmää. Vai onko se jo ollut esillä? Älä ota tätä hosuttamisena, kunhan muistutin. ;)

  1. Olen mattapunakäyttäjänä tottunut siihen, että huulia ei kannata hieroa yhteen, joten siinä mielessä nämä eivät olleet vaivaksi.

   Ja juu, se tummatumma kokonaisuus on jäänyt vähän jalkoihin, mutta en suinkaan ole unohtanut sitä. Tulossa on! :)

   1. Tipi sanoo:

    Tuohon mustaan aiheeseen liittyen, tänään mtv:n etusivulla oli kuva mustasta meikistä: http://www.mtv.fi/lifestyle/tyyli.shtml/muotisuunnittelija-henrik-vibskov-nama-asiat-tyylisi-kertoo-sinusta/2014/01/1856445
    Mutta voi voi, tarkemmin kun katsoo, jopa on photoshopattu kuva! :/

    1. Juu, niinhän ne yleensä tuppaavat olemaan.

 2. Ilona sanoo:

  Aivan UPEAA jälkeä! Ihanaa! Ihan mahti-idea- ei todella ihan koko illan juttuun, mutta esim.kuvausmeikkiin varsin vänkä idea!

  1. Pinnistelin pitkään tuon turkoosin ja tämän jäähileen välillä, mutta ehkä hissun kissun testaan sitä turkoosiakin vaihtoehtoa kun seuraava sopiva väli järjestyy. :)

 3. MariaGlow sanoo:

  Ooh! Huippu idea! Mulle onkin tulossa ihan iso paketillinen glitteriä lähiaikoina, enkä malta odottaa että pääsen tekemään glitteriöverit moneen kertaan. Nuo huulet tosin eivät ole glitteriövereitä nähneetkään, tosi kivan näköiset! :)

  1. No kiitos, kiva kuulla ettei mennyt ihan täydellisesti metsään. Tosin hoksasin jälkikäteen, että nämä huulet muistuttavat kovasti sitä yhtä glitterhuulipunaa, jonka ostin syksyllä. No, onpahan sitten vaihtoehtoja! :)

 4. Tiia K sanoo:

  Voi hurja heti iski itselleki himotus saada glitterhuulikiiltoja, vaikkapa varmaan kuitenkin jäisi käyttämättä. Kosmetiikka on kyllä välillä sellaista, että tulee haalittua ihan jonkun jutun hauskuuden tai kauneuden vuoksi. Niitä sitten ihailen ”my precious” tyyliin, enkä edes käytä.

  1. Tunnistan ongelman. :D

 5. JonnaH. sanoo:

  Ihan mielettömän upeat huulet! Eikä todellakaan mennyt hyvän maun rajan yli.

  1. No hyvä hyvä. :) Ehkä mä itse olen konservatiivisempi meikkaaja kuin te, jotka näitä höpötyksiä luette? :)

 6. paula sanoo:

  Sisäinen harakkani heräsi kun näin tuon turkoosin! I-HA-NA!! Olisi ihana nähnä miten tuo taipuisi johonkin juhlameikkiin? ;) Rakastan itsekin glitterhassuttelua, eli mulle kolahtaa satasella nuo huulet! :)

  Ps. Tunnen huonoa omaatuntoa kun luen kaikki postauksesi ja oon niiin laiska kommentoimaan, yritän ottaa niskasta kiinni itseäni nyt! :)

  1. Joo, turkoosi tulee ehdottomasti vierailemaan meikkikuvissa myöhemmin. :) Ja kiitos, kommentit ovat a i n a lämpimästi tervetulleita! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.