Siivouspäivä

Miten niin kiva asia kuin meikkaaminen voi hännystellä niin inhaa lieveilmiötä kuin siivoaminen? Voisiko jostain ostaa sivellinpesua tuntihintaan tai meikkipöydän järjestelyapua urakkasummalla?

Vai voinko vaan siirtyä tähän yksinkertaistettuun puunausmalliin?

Käyttökelpoisista siivouksenvälttöideoista tarjotaan mainetta ja kunniaa. Jaa parhaat tekosyyt nyt. Pian, pliis, pian!

Taustalla soi: Dillon

21 Comments Lisää omasi

 1. Crituk sanoo:

  Ooh, mä luulin että mun meikkipöytä oli täynnä.. Multa voi myös ostaa siivouspalveluita kahvipalkalla, ocd kunniaan! Tulis ainakin yllätyspuhdasta.. Köhköh.

  1. Täynnä? Ei vielä. Hyvin mahtuu vesilasi ja kännykkäkin sekaan.

 2. M sanoo:

  Mä voisin tulla järkkää meikkipalkalla :DD Oon semmone järjestelyfriikki. Tänäänkin järjestin kuivakaapit keittiöstä… Meikkipöydän puunasin jo viime viikolla.

  1. Ei taida sitä palkkaa riittää kovin pitkälle, sen verran tiiviiseen tahtiin pöytä on tuon räjähdyksen kourissa. Ei tarvita kuin yksi kiireinen aamu ja kaikki topsipuikoista meikkivoiteisiin jää levälleen ja seuraavana aamuna kaaos taas laajenee… :)

 3. Juille sanoo:

  Mulla ei ole mitään vinkkejä, sori. Mutta vertaistukea voin tarjota. :)

  1. Vertaistuki kelpaa myös. :)

 4. Viivitys sanoo:

  Meidän kylppärin tasot näyttää samalta ja niiden pitäisi periaatteessa tyhjät. Siis haluisin, että ne ovat tyhjät. Pitäisi sisustaa itselle joku meikkipöytänurkka jonnekin piiloon. Jossa olisi kuitenkin hyvä valo. Ei taida olla paljon sellaisia nurkkia meillä.
  Ei taida olla vinkkejä, paitsi yksi: Ota mallia kisusta ja älä stressaa :oD!
  (Btw minun puolestani kissa voisi esitellä omia kosmetiikkarutiinejaan enemmänkin. Kissat ja kosmetiikka <3! )

  1. En mä tiedä stressaanko, mutta koskaan ei ole mattavaalealle luomivärille puhdasta sivellintä, eikä joka aamu kahvikupille paikkaa.. :) Käytännön syistä olisi fiksumpaa siivota vähän useammin.

 5. Myy sanoo:

  Mä meikkaan hyvin pitkälti sormin. Ne on pakko pestä heti. :D Purkkien suhteen olen hyvin järjestelmällinen ja jokainen päätyy takaisin koriinsa heti käytön jälkeen.

  1. Onpa ärsyttävää, mene pois. :D

 6. ikvm sanoo:

  Mulla on kaikille meikeille oma paikkansa, joihin olen opetellut ne palauttamaan aina aamun jälkeen heti meikattuani. Eli omat, kätevät paikkansa kaikille, roskakori meikkauspöydälle ja sitkeää opettelua siistimiseen aina meikkauksen jälkeen. Vaikeaa on ollut, mutta nyt nauttii uuden rutiinin tuloksista.

  Lauantaiaamuisin taas pesen kaikki käytetyt siveltimeni ja viikolla töiden jälkeen saatan likaisimpia pikaputsata suihkeella. Tämän olen opetellut vuoden sisällä ja nyt se on jo automaatio. Aina vapaapäivänä sutit pesuun ja naama kiittää. Toki asiaa auttaa se, etten nykyisin levitä meikkipohjaa siveltimellä, vaan sormin.

  1. No onpa kyllä järjestelmällistä, vähän kadehdin. Käytän oman järjestelmällisyyteni loppuun töissä, eikä kotiin tunnu jäävän yhtään. :)

 7. Elisa sanoo:

  Voi, näyttää niin mun pöydältä. Paitsi että juuri siivosin, saas nähdä kauanko pysyy järjestyksessä… Mikäli järjestelisin meikit uudelleen vetolaatikoihin, voisi sieltä löytyä jokaiselle ihkaoma paikka ja näin ollen kaaos pysyisi hieman helpommin hallittavissa. Vaan kun se aloittaminen on niin pirun vaikeaa :/

  1. No sanopa muuta. Mulla on vetolaatikoissa ihan majesteettinen kuri, mutta kun en koskaan ehdi pudotella tavaroita paikoilleen aamumeikin yhteydessä. Pitäisi kai alkaa varata siihen pari minuuttia pidempään. :)

 8. Olivia sanoo:

  Meikkien järkkääminen ja meikkipisteen siivous on kivaa! Itselläni on kyllä vessassa kaikki enkä voi kuvitellakaan meikkipöytää, koska hanaa ei ole vieressä. Pesen meikatessa jatkuvasti käsiä. Kaikenmailman purnukoita tekisi mieli ostaa meikeillekin jotta ne sais nätisti vessaan esille. :—) Sitä ootellessa, ja hyvä rahapäiviä…

  1. Mä käytän pesemisen sijaan puhdistusliinoja. Jonain vuosikymmenien päässä siintävänä rahapäivänä mulla on meikkaamiseen oma huone, jossa on kunnon valaistus, vesipiste sekä kylmäsilytystilaa. Että sitten viisikymppisenä meikkaan ehkä ulkoilmakeittiössä.. :D

 9. Meeri sanoo:

  Kun sinulla näitä siveltimiä tuntuu olevan, niin ajattelin kysyä olisiko sinulla vinkkiä MAC 219 vastaavasta siveltimestä? Ehkä jopa vähän edullisemmasta? Toivoisin niin kovasti että oppisin tekemään vähän selvärajaisempia varjostuksia (hmmm, hyvin selitetty, mutta siis esim. V-varjostuksia) mutta multa selkeästi puuttuu oikea väline. Vikahan ei voi olla taidoissa… köh.

  1. Joudun valitettavasti antamaan puolituisen vastauksen. :) 219 on tosi hyvä juuri niihin tarkkoihin piiperryksiin, enkä keksi toista täsmälleen vastaavaa. Duroylla on muistaakseni vähän saman tyylinen, mutta se on paljon pienempi ja pyöreäpäinen.

   1. Meeri sanoo:

    Niin minä vähän pelkäsinkin. Seuraava kysymys on, että mistä Se kannattaa ostaa? Täällä Oulussa ei käsittääkseni ole MACia missään myynnissä.

    1. Mutta teillä on Stocka, eiks vaan? :) MACin tuotteita saa tilattua mihin tahansa Stockan pisteeseen, eikä maksa ylimääräistä. Marssit paikalliseen tavarataloon ja kerrot että haluaisit tällaisen, niin se on hyppysissäsi nopeammin kuin uskotkaan. :)

     1. Meeri sanoo:

      Ai jaa, enpäs tiennytkään! Kiitos vinkistä :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.