Kynsipussi

Mari esitteli joulukuun lopulla kauniin valkoisen kynsipussin, jonka sisällä lakkaukseen tarvittavat tavarat kulkevat kätevästi mukana. Salaa pikkuisen kahdehdin tuota siivoa ja järjestystä, mutta koska te jo tiedätte, että minun  tapani on yleensä vähän homssuinen, voin hyvin näyttää teille oman versioni.

Cliniquen kangaspussukka on kulkeutunut haltuuni jonkin ostoksen kylkiäisenä, mutta on löytänyt hyödyllistä käyttöä vasta tämän kynsipussukkuuden myötä. Sopivasti tilaa, ettei tavaroita tarvitse asetella vaan voi reippaasti paiskoa, riittävästi joustoa jotta saa survottua pieneen tilaan ja valmiiksi vähän nuhjuinen olemus, ettei tarvitse välittää joka puolella pyörivistä kissan- ja koirankarvoista. Kovin kotikutoinen, mutta toimiva.

Sisältää lakkauspuolelta CND:n kynsiöljyn ja Nail Tekin vahvistavan aluslakan, Essien mattalakan ja parhaan pikakuivattajan Seche Viten. Lakanpoistopurkki on edelleen joka ylistyssanansa väärti ja kainaloi tuhtia pumpulinippua. Ehdottomana välttämättömyytenä pehmustettu kynsiviila, jonka puoleen käännyn kaikissa pulmatilanteissa. Nyherrysosio sisältää kynsinauhaleikkurit, kynsinauhalusikan sekä pikkuruisen siveltimen, jolla voi helposti siistiä suhruja. Sulassa sekamelskassa, mutta kivasti aina saatavilla.

Onko muilla samansuuntaisia säilytysratkaisuja?

Taustalla soi: Tove Lo

8 Comments Lisää omasi

 1. Nina sanoo:

  Mulla on korissa ikkunalaudalla tarvikkeet. Ja kaikki lakat on kahdessa kenkälaatikossa näytön takana. Vähän poissa silmistä, mutta käden ulottuvilla. Ja tarkoitus olisi, että ne lakat mahtuu siihen kahteen lootaan. Annan sitten pois joitain, ettei ihan lähde lapasesta.

  1. Mä olen turtunut kaapeissa pyörivän lakkamäärään, mutta koska se ei alunperin ole henkilökohtaiseen käyttöön koottu, pyöriköön siellä. Ollaan jo siinä rajalla, että kehtaako niitä enää edes lahjoittaa mihinkään, kun alkavat könkkööntyä. Ehkä vaan syväjäädytän ne muistoksi ajasta jolloin olin nuori, päätön ja itsenäinen. :)

 2. Ailakki sanoo:

  Lempilakat on kylppärin pöydällä puisessa matalassa rasiassa ja putsarit ja vanut kaapissa. Arsenaalini on toki vain murto-osa verrattuna Sinuun.
  Halusin lähinnä kiittää Sinua sydämestäni, kun olet aikoinasi maininnut tästä Seche Vitestä. Maailman paras päällyslakka/pikakuivattaja! Olen myös tilannut Seche Restorea ja sekin toimii erinomaisesti. ”Laimennettu” kynsilakka myös kestää kynsissä uuden veroisesti.
  Yksi ongelma minulla on: Poistin pari kertaa glitterilakkaa Maybellinen Express Removerilla, ja sen seurauksena pullon sisällä oleva vaahtomuovi meni ikään kuin riekaleiksi ja nyt siitä lähtee koko ajan mustaa ”nöyhtää”. Eikäpä glitterilakka tällä putelisysteemillä edes erityisen hyvin irronnut… Onko Sinullakin vastaava kokemus? Että ei glitterilakkakynsiä puteliin? Nykyisin, kun tulee aina loppuviimex heitettyä kerros jonkinlaista glitteriä lakkauksen päällä, jää tämä puteli vähälle käytölle.
  Ja kiitos mukavasta blogista!

  1. No kiitos! Vallan mainiota, etten ole mielipiteeni kanssa yksin. :)

   Tuosta Sephoran purkista on alkanut pikkuhiljaa irtoilla mustaa nöyhtää (käytetty nyt n. 7kk), mutta sen saa näppärästi hieraistua kuivaan käsipyyhkeeseen (ja siippa kiittää kun talon jokainen nurkka haisee lakanpoistoaineelta), niin en ole siitä silviisiin hermostunut. Olen tuuminut että jonain viitseliäänä päivänä koukin sen sisuksen ulos purkista ja käännän ympäri. Ne ulkoreunohin nojaavat pehmusteethan ovat kaiken järjen mukaan vielä täysin koskemattomat, eivätkä siten nöyhtääntyneet? Valtuutan sinut kokeilemaan tätä puolestani, sillä luulen että kenen tahansa viitseliäisyys ylittää omani. :) Ja voishan sitä omistaa vaikka yhden purkin hileille ja toisen mattalakoille? Hieroisi hileet siihen kärsineempään ja sitte viimeistelisi vain sillä siistimmällä? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.