Se vahvempi oranssi

 

Luiskauttaessani kevään liikkeelle mainitsin sivulauseessa, että säästelen kätköissäni vielä vahvempaa oranssia. No nyt on sen aika. Kas tässä, MAC Morange. Ja joo, taas MACin punia – ihanaa! Alkavan flunssan, kivistävän pään ja polttelevan kurkun kukistamiseksi on puettava ylle reippaasti raikkaita värejä. Tai jos sattuu työskentelemään mustan pukeutumiskoodin alaisuudessa, värjättävä se mitä jää jäljelle. Silmät, huulet ja mieli. Oranssia ja keltaista, sen pirteämmäksi ei arkimeikki muutu.

Otin muutaman koekuvan uusien pokien kanssa, mutta en oikein osaa vielä suhtautua kameraan kaksien linssien läpi. Tässä nyt kuitenkin hajaotoksia näytille, koska niistä jo aiemmin oli puhetta.

Ekstra-annos vitamiineja nassuun ja mahdollisimman pirtein askelin kohti viikonloppua. Ystävänpäivää aion juhlistaa Turun parhaalla pizzalla, jota saa tänään poikkeuksellisesti sydämenmuotoisena. Näiden rakkauslättyjen jälkeen mikään muu ei enää maistu miltään. Kyllä, tämä oli mainos. Ei, ei ollut maksettu – puhtaasti erinomaisilla tuotteilla ansaittu.

Taustalla soi: The Lonely Island

35 vastausta artikkeliin “Se vahvempi oranssi

 1. The Lonely Island – thumbs up.

  Ihana oranssi! Mansessa on ainakin harmaata kuin luolassa, täällä tuollaista vitamiinipommia todella tarvittais.

   1. IIk. Ei kyllä varmaan mulla näytä näin hyvältä, mutta joo, yhden pysähdyksen taktiikalla MACille :D

    Ps Sun blogista on hävinnyt se täppä, jota klikkaamalla saa ilmoituksen uusista kommenteista! Olen pulassa.

    1. Taasko se puuttuu, oivoi! Yritän löytää sen mahdollisimman pian. :)

     Ja tottakai käyt ainakin testaamassa, koskaan ei tiedä. Jos olet tykännyt siitä RiRin metallisesta oranssistakin, niin tämähän on sille ihan täydellinen kaveri! :)

     1. Kävin. Sain testerin mukaan. Kokeilin. MÄKUOLENTÄÄONEHKÄHIENOINPUNAIKINÄ! :D

 2. Aaawyeah, olenkin jonkun aikaa etsinyt kunnollista oranssia huulipunaa, nyt se taisi löytyä! (Tänään tuli muuten postissa MACin Blue Brown ja Copper Sparkle. Once you go MAC, you can’t go back..)

 3. Nämä kuvat todellakin sai mun kesän värikaipuun pintaan. Olen vielä yrittänyt sinnitellä näissä talviväreissä, mutta kohta munkin on repäistävä ja heitettävä kunnon värioksennus päälleni, niin vaatteissa kuin meikissä :D Upea olet ja pokat sopii vallan mainiosti :) <3

 4. Todella ihana tyyli silmineen, rilleineen ja huulineen!

  Et hymyä suu auki; mites hampaiden väri käyttäytyy noin oranssin kanssa?

  pohtii taas PiiA

 5. Aivan mielettömän hyvän näköistä settiä!! Ja jos toi on joku flunssanuhanaama niin… Okei, hankin oranssin huulipunan minäkin. :)

 6. Vau, huulipuna todella vangitsee katseen! Lisäksi noi uudet lasit sopii sulle hyvin.

 7. Ihana silmämeikki. Aion keltaista silmämeikkiä kokeila . Mulla on tuo huulipuna ja ainoa oranssi minkä omistan, laitan niin vähän huulirasvanpäälle en uskalla kirkkaana käyttää mutta nyt sait muuttamaan mieltä hhhhhh .Yhtä kaunis silmälasien kanssa .

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.