Keijumeikki

Hohtelevaa pinkkiä ja kimaltelevaa sinistä – perinteisiä arkipäiväsävyjä taasen. Mielentila tuntuu kimpoilevan säävaihtelujen ja yleisten aikatauluasioiden vuoksi kuin teräskuula flipperissä, mutta tänään sattui taas kohdalle aurinkoinen Disney-päivä, joten nautitaan  sen hedelmistä.

Maaliskuu toi tullessaan yhden vaaleanlilan kupongin, jolla sai pudotettua tavaratalohinnoista viidenneksen pois. Pureksin tulevaa arvo-ostostani muutaman päivän  sekä järki- että tunnesyin ja päädyin lopulta täydentämään rajauskynävalikoimaa. Fiksu olisi ostanut jotakin kalliimpaa ja saanut suuremman alennuksen, mutta tuntumapuoli painoi tällä kertaa enempi. Lunastin itselleni farkunsinessä kimaltelevan rajauksen, jota olen kytistänyt jo kuukausia.

Näin keväällä kun jokaisen vaatekaupan ikkuna on tupattu täyteen pelkkää farkkua, voin osallistua muotivillitykseen meikkaamisen keinoin. Ihan vaan protestina, koska vaalea farkunsininen lakkasi sopimasta vaatesävyihini jo noin kymmenen vuotta sitten.

Siniselle kimallerajaukselle valkkasin kaveriksi vaaleanpunaista, hennosti siniseen taittavaa irtopigmenttiä, josta on sanansa sanonut myös Päivi. Jätin hempeän pinkin valtoimenaan yläluomelle ja sievistelin alaluomen ripsityveen sinistä kimallusta. Venytin alarajausta hiukan silmänurkan yli, jotta sain aikaan siiventapaisen, joka toimii raskailla luomilla ilman turhaa ähellystä.  Värit kompensoivat toisiaan kivasti, mutta molemmille jää tilaa. Fiilistelin kämmenselällä näiden kahden kerrostamista päälletysten, mutta sen totetuttaminen jäi toiseen kertaan.

Rakas pearlglide-perheeni on täten kasvanut jälleen yhdellä ihanalla yksilöllä. Kuvassa vasemmalta musta Black Swan, tummansininen Petrol Blue, kirkkaan lila Designer Purple, syvänvihreä Undercurrent sekä hento farkunsininen Industrial.  Shoppailulistalle jää enää tumma oliivinvihreä Black Line sekä kullalla silattu ruskea Lord It Up. Ehkä jo kesään mennessä omistan ne kaikki? Toisaalta, mikäli keräilijän painajainen on haalia täydellinen sarja, miksi turhaan kiirehtiä.

Henkäyksenkeveää perjantaita!

21 Comments Lisää omasi

 1. Ilona sanoo:

  Ihanan hempeä ja raikas meikki! ^^

  1. Kiitos! Pinkki on vähän arastuttava väri, mutta kuka tietää millaisia ihanuuksia tästä vielä kokkaillaan. :)

 2. Erika sanoo:

  Mulla ei muuta arkimeikissä enää ookkaan ku vaaleanpunaista luomiväriä. Enpä olis ikinä uskonut! Ehkä tää kevät vaan on sekottanut mun pään..

  Ihanaa viikonloppua!
  – Erika
  http://nude.costume.fi/

  1. Pinkki on pop! :)

   Viikonloppuja! :)

 3. Päivi sanoo:

  Kerrassaan kaunis ja viehkeä meikki!

  1. ’Viehkeä’ – ai miten hieno sana. Olin vallan unohtanut. Kiitos. :)

 4. HeidiB sanoo:

  Pearlglideja pitäisi kyllä hankkia lisää! Mulla on ainoastaan Undercurrent, joka kyllä on erittäin rakas. Etenkin näin keväisin ja kesälläkin se eksyy usein pronssisen silmämeikin kaveriksi.

  1. Joo, täydellinen pronssipari! Mun vihreä kausi saattaisi vaatia seuraavaksi sitä harhaanjohtavasti nimettyä Black Linea. :)

 5. Salla sanoo:

  Mulla on ainoastaan Designer Purple. Se on kyllä ihana! Ja farkkuja löytyy jalkojen lisäksi kynsiltä :)

  1. Kynsillä sininen on mulle vielä vaikeampi väri kuin vaatteissa, ehkä siinä olisi paikka seuraavalle mukavuusaluevenymälle? :)

 6. AS sanoo:

  Olen miettinyt mihin käyttäisin oman kuponkini, annoitpa hyvän vinkin tällä kirjoituksella! :)

  1. Mainiota! Joko hait omasi? :)

   1. AS sanoo:

    Kotiutin sittenkin Viva Glam Rihanna -huulipunan. Se huulikiilto olisi ehkä ollut enemmän mun juttu, mutta se oli loppuunmyyty, niin oli pakko toimia nopeasti edes tämän huulipunan kanssa. Oon vielä niin aloittelija meikkaamisessa, että on ollut vaikea uskoa, että meikitkin voidaan myydä loppuun.

    1. Ooo, hyväntekeväisyyspuna – tykkään! :)

     Ja kyyyllä, meikkejä voidaan mun kuuleman mukaan myydä loppuun vikkelimmillään muutamassa tunnissa ilmestymisestä. Maailmalla taisivat aika hätäisesti kadota esimerkiksi ne Benefitin joulukalenterit, ne ehtivät olla myynnissä 12 minuuttia. :)

 7. ZaZa sanoo:

  Kaunis, keveä, keväinen! Sellainen meikki, jonka voisin kuvitella itsekin osaavani tehdä. Paitsi että viime aikoina on ollut siipikriisi (muistelen, että sullakin oli jokin aika sitten, miten pääsit sen yli…). ”Siiventapainen ilman turhaa ähellystä” riittäisi minulle vallan mainiosti, mutta kun tällä hetkellä ei taida tulla muuta kuin se ähellys :(

  1. Siipikriisi on edelleen olemassa, mutta olen siirtynyt tyyneen ”tee se toisin” -vaiheeseen ja piirustan siiven yläluomen sijaan alaluomen jatkeeksi. Ei ihan se perinteinen malli, mutta onpahan jonkinlainen. Hyvä kun otit puheeksi, pitäisi kyllä taas tarttua kunnollisen siiven työstämiseen. Ähelletään yhdessä. :)

 8. Tipi sanoo:

  Kaunis, utuinen meikki. Pinkkikin sopii sinulle mainiosti. En tosin ole vielä nähnyt meikkiä, jonka värit jotenkin irvistelisivät kasvoillasi. :)
  Arvaas kuka sai vihdoin aikaiseksi käydä Hgin Stockan MACin osastolla? Ihana palvelu! Nyt on vaalea meikkivoide ja vihdoin myös se kullanvihreä luomiväri. :)
  Ständiin koukkuuntui heti laakista.

  1. Hahaa, JES! Propagandajulistuksen voitto! :D Aattele, miten helppoa se oli. Kerrot vaan mitä tarvitset ja joku muu valkkaa sulle oikeat tuotteet. Tervetuloa kiikkumaan samaan koukkuun. :)

 9. Annika sanoo:

  Hei! Tosi keväinen meikki! Kiitos tosta siipivinkistä, täytyy kokeilla :) Mun mielestä näyttää, että toi vaaleanpunanen luomiväri on jotenkin eri muotosesti laitettu kun ihan perinteinen? Näyttää tosi jännältä, mitä siinä on tehty eri tavalla? Ois kiva oppia. :) Vai kuvittelenkohan vaan…

  1. Huolettomasti – se on laitettu huolettomasti. :D Voisi siis olla esimerkiksi hiukan pyöreämpi tai vastaavasti selkeän lituskainen ja leveämmälle häivytetty – mä vaan olen näiden omien meikkieni kanssa aika huoleton. Jos olet itse huolellisempi tai tykkäät tehdä jollain tietyllä tavalla, niin jatka toki samaan malliin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.